Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaaaaaa

chrzciny prezent :)

Polecane posty

Gość kalinaaaaaa

idę na chrzciny mojego chłopaka siostry synka :) co kupić ?ma 6 miesięcy. nie mam kontaktu z dziećmi , ogólnie nie ogarniam co takiemu można kupić. jakieś pomysły? zeby nie kupiła czegoś co okaże się niepraktyczne. doradźcie.

Gość zakochalamsieeeee3mrff
my daliśmy 200zł ostatnio na chrzcinach uznaliśmy, że mama dzidziusia wie lepiej czego potrzebuje i kupi mu sama coś, co uzna za stosowne

Gość kartecczka
6 miesięcy,to tyle samo co Madzia

Gość nosem w kałuże
jakby pracowała dałabym kase. a tak nie da rady. mój facet jest chrzestnym więc on swoją drogą

Gość niełogarnienta
Moim zdaniem nie powinnaś wygłaszać takich sądów nie mając pewności, ja nie oceniam nikogo dopóki to się nie wyjaśni.

można kupić takie sztućce dziecięce (albo samą łyżeczkę) z wygrawerowanym imieniem malca... śliczny prezent, który będzie uroczą pamiątką... wpisz w wujka google "sztućce grawerowane" i wyskoczy tego pełno

Gość franek baranek
kup pampersy i melko :D

moim zdaniem nie powinnaś kupowac oddzielnego prezentu skoro twój chłopak jest chrzestnym. dajcie wspólny jesli np on daje kase to ty kup pamiątkę albo obrazek swiety i niech to będzie od was. chyba ze to nie jest zbyt powazny związek i wolisz cos daj sama to wtedy jakąs zabawkę albo ciuszek

Gość kalinaaaaaa
Lipss niezły pomysł. tylko, czy to nie takie dziwne trochę ? to jego chrześniak. mam się wpierdolić do prezentu? związek poważny jak najbardziej :)