Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świstakowa

Siedzenie w domu z dziećmi jest okropne....

Polecane posty

Gość Ciorna
Tak rozmawiamy. Może serce to on mam ale na wielu mężczyzn jest w tych sprawach egoistą, a że ja wydaje mi się jestem mądrą osobą, to przed ciążą domyślałam się że tak będzie i zgodziłam się na to, po prostu " mi się tęskni". Także głowa do góry i walczymy dalej.

Gość wdhdcbcccxx
ja odzwyczailam sie od siedzenia z dzickiem w domu.Wczesniej pracowalam i coeka chodzila do zlobka. Mimo ze nie pracuje na razie zaprowadzam corke do przedszkola.

Gość gość
Witam, realizuję program TV o tematyce młodych mam, które chcą zapisać swoje dziecko do żłobka lub przedszkola. Twój partner ma do Ciebie pretensje, o to, że chcesz wrócić do pracy, a dziecko zapisać do przedszkola lub żłobka? Ciągle się o to kłócicie i cierpi na tym Wasz związek? Masz już dość, ze mąż nie pozwala Ci na samorealizację i ogranicza do siedzenia w domu? Pomożemy Wam dojść do porozumienia. Prześlij numer telefonu- oddzwonię. Napisz maila zgloszenia57@gmail.com lub odezwij się w wiadomości prywatnej. Jeśli sama nie borykasz się z takim problemem, może znasz kogoś, kto chciałby o tym opowiedzieć.