Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współczujaca kobitaaa

Współczuje rodzicom którzy mają córki z nieślubnymi dziecmi!!!

Polecane posty

Współczuje rodzicom którzy mają córki z nieślubnymi dziecmi!!! Sama mam syna, ma on 23 lata i dwoje nieślubnych dzieci z dwiema innymi dziewczynami ale to jest facet. Natomiast mam też córkę, 26 lat, wyszła za mąż jak miała 21 lat i teraz nie mieszka już z nami co mnie jest na ręke, nie mam zamiaru pomagac jej przy dzieciakach.. Ale znam przypadki jak np. u kuzyna ma dwie córki, jedna rozwódka z dwie córkami druga panna z synem i obie mieszkają u tatusia, druga sprawa to mój brat ma syna i córke. Jego synalek sprowadził sobie dziewczyne i pod jego dachem został ojcem aż czwórki nieślubnych dzieci, powiedziałam bratu by kazał im się wyprowadzic na swoje a jego córka to też życiowy dramat urodziła bliźniaki, w dodatku nieślubne, powiedziałam bratu że wychował sobie dziwke która po prostu nie umie się zabezpieczyc i na jego miejscu wyrzuciłabym dziewczyne z domu. Mój brat ma nawet naszą klase i facebooka i co? i wstawia tam sobie zdjęcie ze swoimi wnukami, aż mi go żal.

Gość nocosTY
i co cie to obchodzi ?

Gość hyc o podłoge hyc o podłoge
PROWOKACJA 1/10

Gość to sa tak zwane
bękarty z nieprawego łoza czyli spłodzone bez ślubu

Gość to sa tak zwane
ja jestem ze środkowego łoża :classic_cool:

A mi żal Ciebie. Sama sobie syna nie potrafiłaś wychować, a innym wytykasz. Najpierw patrz na siebie autorko. A po za tym dlaczego miałby sobie nie wrzucać zdjęć z wnukami? Do cholery mamy 21 wiek! Żyjesz w jakimś średniowieczu.

ale to jest facet i co z tego, że facet? człowiek z epoki kamienia łupanego -.-

Do syna nie mam pretensji, wiadomo jacy sa mezczyzni. Gorzej jakby mial jedna kobiete i mieszkal z nia i z dziecmi pod jednym dachem u mnie w domu.

Przecieżż to prowo :D Gdyby to była prawda, autorka nie wspominałaby że jej syn ma dwoje dzieci każde z inną.

A Ty autorko żyjesz sobie w małym ograniczonym światku w którym to faceci rządzą i mogą wszystko, nie obowiązują ich żadne zasady bo to w końcu faceci, a kobieta ma się na to godzić i znosić. Współczuję Ci ograniczenia.