Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HajsyPonadKu

Piszę autentycznie poważnie... jeżeli jakąś kobieta ma ochotę..

Polecane posty

No on inż mgr. bardzo kreatywny sporo w grafice na kompie teraz mi pomaga. Zresztą jak mówi jak się ma instrukcje to nie ma czarów ;p buhahahahha

Czar to te miesiące bez kobiety. Czułam się jak... jak... nie no brak mi słów każdy pocałunek, dotyk był tak celebrowany jakbym była jedyna kobieta na świecie i miała jutro zniknąć.

Gość HajsyPonadKu
podnoszę:)

Gość HajsyPonadKu
Moze tym razem nie opadnie :) on znaczy nie topike :P

chłopaku, nie bądź takim desperatem, nie masz żadnych fajnych dziewczyn w okolicy...?:) i Ty nie straszysz wyglądem?;)

Gość podam ci moją
uniwersalną radę: wsadź sobie między drzwi a framugę i z całej siły pociągnij za klamkę. Miłych doznań :)🖐️

Coś dla Panów i Pań :) http://www.powiekszanie-penisa.com/kontrolowanie_wytrysku.html "Trening Mięśni Kegla Inną metodą zmniejszenia prawdopodobieństwa przedwczesnej ejakulacji jest wytrenowanie Mięśni Kegla (PC). Silne mięśnie PC działają jak dobre hamulce w samochodzie- kurcząc je, możesz kontrolować podniecenie tak samo, jak używasz hamulców do kontroli prędkości. Ogólnie mówiąc, podczas stosunku używa się tego mięśnia do przedłużania orgazmów symulując "zatrzymywanie strumienia moczu". Poznaj moc tych mięśni i naucz się ich używać. Zdziałają cuda w sypialni!"