Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekrod

Co uważacie za przesadę w wyglądzie kobiety?

Polecane posty

Gość nie przesadzajcie
kajsja - ja ci szalenie współczuje ;] widać że jesteś pusta lala, co to zawsze musi wytapetowana wyjść z domu. ja mam porządny dres, kupiony w porządnym sklepie, i jak ide na zakupy to sie nie stroje, a tym bardziej jak ide z psem. Jak uwazasz ze ludzie sie tak tobie przyglądają i nie mają nic innego do roboty tylko myslec "o rany ona jest w dresie, toż to jest okropne, paskudne i wstrętne, będę myslec o tym cały dzisiejszy dzien i jutro pewnie też, takiego widoku nie da sie zapomniec, a zaraz jak wejde do domu to puszcze pawia, nie...zaraz, nie zdąże dojść do domu..." to masz ze sobą poważny problem i wysoki poziom próżności

Gość nie przesadzajcie
co więcej, moze rzeczywiscie twoje dresy wyglądają jak szmaty w których wstyd wyjść z domu. Ja w swoim wyglądam tak, ze sie za mną faceci oglądają.

Gość HMS..PSVV...Petard
"ja mam porządny dres, kupiony w porządnym sklepie" Twój dres może być nawet obszywany złotem. Dres to dres

HMS, rzadko się z Tobą zgadzam, prawie nigdy, zasadniczo. Ale teraz masz rację. Dres to dres. I nie wyszłabym w czymś takim do ludzi, choćby nie wiem jaki był i ile kosztował.

Gość szasz
haha mam nadzieje ze z tym dresem to prowo :D bo w moim otoczeniu mnóstwo koleżanek wyłazi w dresiku, ja też i nie widzę w tym problemu. Fajna dupa nawet w dresie bedzie przyciągać spojrzenia facetów. A brzydkiej to nic nie pomoże

Gość Van gong
ja tam lubie laski w fajnych obcisłych dresach, tym bardziej jak mają wyrobione dupcie

Gość HMS..PSVV...Petard
"bo w moim otoczeniu mnóstwo koleżanek wyłazi w dresiku" Masz prawo żyć:D

Gość no jasne że prowo
przecież to jest zbyt wielki absurd żeby mogl byc prawdą, chyba ze mamy do czynienia z naprawde tepymi laskami, ktore w dzinsach wyglądają nienajlepiej a w dresie przegrywają życie

popieram Szasz. jak ktos wychodzi z psem do parku pobiegać, pospacerować, pobawić się z nim to wygodniej w dresach, i wcale nie musza one wyglądać jak u Ferdka Kiepskiego. normalne, dopasowane dresy lub spodnie sportowe z innego, bardziej wytrzymałego materiału niz tradycyjny dres. Wygląd to nie wszystko moi drodzy ;)

Ja się zwyczajnie dresem brzydzę i tyle. Już kij z tym jak wyglądam i w czym. Dres jest do ćwiczeń, ewentualnie do sprzątania w domu. Tyle z mojej strony. Tak samo facet w dresie to dla mnie porażka.

Gość pozostaje współczuc
ze jak idziesz sie biegać za psem to robisz to w dzinsach i poci ci się krocze ej ludzie, naprawde, wychowujcie dzieci lepiej, nie krzywdzcie im psychiki, bo pozniej wchodzą na takie fora i pierdoły gadają o obrzydzeniu do strojów tworzonych do wysiłku czy wypadu w plener. Bo najlepiej to chodzic z siatami po sklepach w szpilkach i sukience, bo co ludzie powiedzą?

nie biegam z psem, to raz. Dwa, nie chodzę na zakupy w szpilkach. Po prostu nie znoszę dresów i tyle. Ktoś nie znosi tipsów, ktoś tlenionych włosów, a ja dresów poza siłownią/domem, miejscami przeznaczonymi do ćwiczeń i tyle.