Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Kokardą

Licytacja na Allegro od 1 zł.

Polecane posty

Czy jesli zalicytuję jakąś rzecz na allegro to sprzedający może wycofać aukcję i nie sprzedać mi jej np za złotówkę albo inną niską kwotę? Pytam bo to końca licytacji 6 minut, nikt na razie nie licytuje a rzecz jest warta około 250 zł więc pewnie sprzedający sie wkurzy jeśli licytacja nie pójdzie wysoko...?

Gość Teoretycznie nie.
:P

Gość Teoretycznie nie.
A praktycznie to zawsze moze Ci nie sprzedac, bo sciemni, ze sie uszkodzilo. Wystawicie sobie po negatywie i juz

nie bój sie nie zalicytuje tej jakze drogiej rzeczy heeee

i co kupiłas juz za złotóweczke??? jest tak że może bez kitu sciemnic ze cos sie stalo albo nie zgodzic sie na tak niska cene

Nie o to chodzi, wcale nie chcę tego kupić. Mam podobną rzecz i nikt mojej nie kupi dopóki ktoś nie kupi tamtej, więc kombinuję żeby ją kupić np za 50 zł i potem sprzedać :p

a za ile poszło?? mój mąż też tak zawsze kombinował kupi taniej sprzeda drożej ;p

Aaaa chyba że ukryta. A jak myślicie, sprzedający poda mi ją jeśli do niego napiszę?

Myślę, że nie poda. Choć kiedyś ja kupiłam telefon poza aukcją, widziałam że nikt nie licytuję, napisałam że za tyle i tyle kupię i sprzedał mi :)

może podac niektorzy nawet wystawiając cos maja cene minimalna to piszą ze cena mionimalna wynosi tyle i tyle ale dla mnie to jest głupie troche podawać ją w aukcji

Nie wiem czy poszło czy znowu sprzedający zakończył aukcję. Rozumiem że raz można sie z kimś nie dogadać i ktoś moze zrezygnować albo coś tzn jeśli np ktoś chciałby kupić poza allegro...no ale tyle razy :o

A dla mnie to bez sensu że ta cena jest niewidoczna :o po co w ogóle robić aukcję od 1 zł :o jeśli chcę sprzedać za 200 zaczynam aukcje od 200 i już :o nie rozumiem tego popieprzonego allegro :o