Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

rozklada sie w kuchni cytryna i śmierdzi

Polecane posty

chciałabym ale nie umiem, pewnie by ich to nie obeszło albo by na mnie nakrzyczeli :( co za życie całe mieszkanie śmierdzi 😭 sok z lodówki wali warzywami i miesem :(

to proste połóż się w kuchni na podłodze w nocy gdy wszyscy śpią może już rano pokryjesz się piękny zielonym nalotem :) trzeba wierzyć w siebie!

boje sie rybików :( pewnie by mnie zaniosły z kuchni do łazienki i tam by mnie wpiertoliły ze smakiem :O

jest syf, mogę wrzucic fote kurzu jaka mi sie uzbierała :D kiedys miałam pajeczyne ale ktos mi ukradl :( dopóki nie śmierdzi to mi to nie przeszkadza

lula a jaki to był temat? :D nie no jakbym mogła życ bez kafe :D co najwyzej zmieniłabym nick, ale żeby odchodzić to nigdy :D

jakby mi usuneli to bym na pomarańczu zasuwała :D zresztą już miałam tak raz... (pani czkawka 1 to mój zbanowany w grudniu profil :O )

rybik nie zje ciebie całej nawet cała ich wesoła rodzinka posyp im trochę swojego złuszczonego naskórka i będą miały zajęcie na cały tydzień :) a ty za ten czas spokojnie się rozłożysz ps pamiętaj aby szeroko rozłożyć nogi!

hehe o facetach hmm spędziłam trzy upojne dni z i. :classic_cool: rozmkiniam czy podoba mi sie grek (z niemiec) bo zauwazylam na fejsie że ładnie wyszedl na pewnym zdjeciu przpomina mi tabaluge :)

a dzisiaij snil mi sie ałstralijczyk :D że miał na skypie zmieniiony swoj nick na "co moja mama paczy" :D nie wiem skad mi sie to wzieło :D i że miał fote że kica na tym co grek z kolega

89... ale preferuje mlodszych ;) zreszta nie patrze w metryke, ale ten typ wyglada jak dojrzały samiec alfa a mi sie podobają niedojrzali chłopcy

no wlasnie :( nie wiem czy to dlatego, że z tak daleka czy z bliska czy co... czym mnie tak urzekł... w sumie to była Ta Osoba która odmieniła moje życie :D

przyznam sie, ta poniedziałkowa zje­bka tak na mnie zadziała :D postanowiłam sie wylogować i zacząc "żyć" :D