Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atmaaa

Polska to zacofany kraj - dowody

Polecane posty

Gość Atmaaa

Sa w Polsce ludzie, ktorzy wciaz palą weglem, wiedzac, ze jest to szkodliwe dla srodowiska, Jedyne 20% smieci jest segregowane Niektorzy, zamiast korzystac z komunikacji miejskiej, dojezdza do pracy samochodem, Popularnoscia ciesza sie programy typu Taniec z gwiazdami i inne tandety Nawet ludzie po studiach maja problem ze znajomoscia historii, matematyki, fizyki

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
dopiero zauważyłaś? Oczywiście ,że jest nie tylko pod względem ekologii wogóle polska mentalnośc pozostawia wiele do życzenia :O

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
gówno-ale ja kocham sam kraj,jego fascynującą historię.Ale to co dzisiejszi ludzie z nim robią to patologia.

za to polki są ładne i szczupłe przynajmniej dla mnie ...co chwile widze na mieście ładną dziewczynę... z opinii obcokrajowców których w mojej miejscowosci bardzo dużo jak również tych ktorzy bywali w polsce okazyjnie polki i rosjanki to najładniejsze kobiety:D opinia takich narodowsci jak francuzi, włosi, holandia/belgia, dania

Gość dewfrgftrgtyhy
a na chooj mi znajomość fizyki czy matematyki skoro studiuję prawo? :O ośmieszasz się 🖐️

mysle ze to przez to ze starsi ludzie sa jeszcze u nas strasznie konserwatywni, boja sie nowinek, nie maja za duzej wiedzy o ekologii bo za czasow ich mlodosci nikt nie przywiazywal do tego wagi. Moze za kilka pokolen, kiedy dzieci, ktore juz w szkolach sa uczone np. segregowac smieci w przyszlosci, w doroslym zyciu beda traktowac to jako cos co robia 'od zawsze, od malego'. Ale to tak tylko na przykladzie segregacji. Sa rodziny w ktorych zyje sie ekologicznie, pol na pol albo wogole wyrzuca tony smieci i pali jakims swinstwem (np. starymi oponami :/ )

Do póki będziemy tak zamożni jak jesteśmy, będziemy palić tym na co nas stać,czyli tym co najtańsze.

Do póki będziemy tak zamożni jak jesteśmy, będziemy palić tym na co nas stać,czyli tym co najtańsze.

Moze ci, ktorzy przebywaja teraz za granica, jak kiedys wroca 'przywioza' do nas jakies fajne zachowania ;) Bo nie wyjezdzaja tylko ci, ktorzy maja dlugi, albo nie maja wyksztalcenia ;)