Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertG...

Mam najcudowniejszą kobietę na świecie!!!

Polecane posty

dlaczego pedofil? 16 letnia dziewczyna nie jest dzieckiem, zresztą ona dla mnie ciągle ma 16:) nawet mając 23....zawsze ta sama kochana buźka. Tak ją kocham, już nie mogę się doczekać aż wrócę z delegacji, ostatni raz już, nigdy więcej.

fiku mikuuu również nie rozumiem tego jadu od tych kobiet tu...ale chyba powód jest jasny.

Gość fdergvbrehythyu
sory, ale wygląda jak blachara :O pewnie głupiutka jest, bo kobieta wyglądająca jak barbi nie moze być mądra :)

Gość lhooq
fajnie, że dla Ciebie jest najcudowniejsza kobietą na swiecie. mam nadzieje, że mój też tak myśli (nie mniej jednak, cieszę się nie zakłada o mnie tematów i nie dodaje moich zdjęć.:P) szczęścia życzę :)

lhooq ona nie mieszka w Polsce także się nie martwie że tu wejdzie, a ja jestem dzisiaj tu służbowo i na szczęście wieczorem wracam do Frankfurtu am main do mojej ukochanej, nigdy więcej delegacji. 16 letnia dziewczyna nie jest dzieckiem w świetle prawnym i emocjonalnym.

fdergvbrehythyu blacharą nie jest:) studiuje :) zna kilka języków obcych w tym 3 orientalne, a do tego jest modelką, a ty czym się możesz pochwalić?

Gość prorok czy co?
modelką będzie jeszcze kilka lat a potem zacznie jchcieć czegoś więcej czego? INNEGO faceta bo tego "jedynego" zna od 16 roku życia

ma za małą dupkę, zero biodra :D z twarzy ... umiarkowana, nie przepadam za blondynkami. najważniejsze, że Tobie się podoba :))) Nie rozumiem tylko tego, po co się chwalisz swoją laską na kobiecym forum? ;) Chyba, ze to nie facet a Ty sama :>

Gość RobertG... ile ona ma
wzrostu i przy jakiej wadze?

Gość prorok czy co?
modelką będzie jeszcze kilka lat a potem zacznie jchcieć czegoś więcej czego? INNEGO faceta bo tego "jedynego" zna od 16 roku życia