Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerantka i to niezła

Wlaśnie odwalam niezłą akcję

Polecane posty

chciałam poznać fucking frienda na portalu internetowym (zawiodłam się na związkach i teraz brakuje mi seksu :P) I napisał do mnie zonaty facet, który jest moim dalekim znajomym! Sama nie pokazałam wcześniej twarzy. Najpierw wkręcał że jest wolny, ale w końcu sie przyznał. Na niby umówiłam sie z nim na spotkanie na które nie przyszłam :D Po tym wszystkim napisałam mu, że uważam go za szmaciarza zdradzającego żonę itd. Wzruszyło go dopiero gdy powiedziałam mu że wiem jak się nazywa :D Teraz chyba sra ze strachu, pisał żebym zachowała to dla siebie ale kazałam mu powiedzieć żonie o tym jak ją oszukuje. Kretyn pisał jeszcze że wcześniej miał kochankę :D Myślicie, że to zrobi? Co byście zrobili na moim miejscu? Powiedzieć tej biednej kobiecie kim jest jej mąż??

Gość dffretr
ha ha zawsze wiedzialam ze klamstwo ma krotkie nogi :D

Gość Durnie sa wśród nas :D
a skąd wiesz, że on przyszedł? :P może wkręcał cię identycznie jak ty jego? Pomyslałas o tym?

Gość bsfn b
zajmij się swoim życiem, a nie się wpierdalasz w cudze

dffretr - też jestem w niezłym szoku :D nie znałam za bardzo tego małżeństwa ale wydawało się normalne... Co robić? Jestem pewna, że ten facet liczy że zapomnę albo zacznie mnie szukać i mi wjebie bo wygląda na cwaniaka... Boję się że w coś się wplątałam... Ale tu chodzi o prawdę... Sama byłam zdradzana i nikt mi o niczym nie powiedział, czego żałuję bo zmarnowałam kawałek życia na jakiegoś szmaciarza :(

Durnie sa wśród nas :D wiem bo potem pisał do mnie maila z wyrzutem. I to był on bo napisał jakim przyjechał samochodem, wysłał swoje zdjęcie itd. bsfn b to też mogłoby byc moje życie bo facet próbował mnie oszukać że jest wolny! nie potrzebuję żonatego szmaciarza

Gość oczywiście, że powinnaś
szanowną małżonkę powiadomić o tym, a ona już niech robi z tym co chce. Ja bym osobiście całowała taką po rękach że pokazała mi z jakim typem żyję :-O nie byłabymz nim ani chwili dłużej :-O

Durnie sa wśród nas :D wiem bo potem pisał do mnie maila z wyrzutem. I to był on bo napisał jakim przyjechał samochodem, wysłał swoje zdjęcie itd. bsfn b to też mogłoby byc moje życie bo facet próbował mnie oszukać że jest wolny! nie potrzebuję żonatego szmaciarza

jesli uwazasz ze krzywdzi swoja rodzine to ja bym chyba powiedziala. Nie ma chyba nic gorszego nic cwierkajaca, spijajaca sobie z dziubkow para, gdzie facet puszcza sie z kim popadnie :/

Pytanie podstawowe - skąd wiesz, że to co pisał było prawdą? cała masa ludzi pisze w necie całą mase bredni.... a ty akurat zakładasz, że ten konkretny facet koniecznie musiał pisac prawdę, tak? A na jakiej podstawie?

Gość dffretr
a podawałaś mu jakieś dane, po którym mógł by Cię rozpoznać? ja bym wysłała anonim żoneczce, a co niech wie jakiego męża c.h.u.j.a ma:o

tak zajmij się swoim zyciem :-O niech żona nadal nad nim skacze, pierze gacie i podaje po nos obiadki skurwysynowi jednemu :-O Postaw się na jej miejscu! ja chciałabym wiedzieć z kim straciłam lata życia!

Gość bsfn b
Bo prawda jest taka, że każdy facet zdradza, lub zdradziłby. Tylko jedni mają do tego predyspozycje i warunki, a inni nie. I ja też wolałabym żeby to była nieprawda. I to nawet ci, po których byście się tego nie spodziewały.

oczywiście, że powinnaś ale może on sam wcześniej powie, nie sądzisz? w razie czego łatwo się dowiem od znajomych co u nich słychać. ale mam wrażenie że jego żonie byłoby ciężko bez niego bo on lepiej zarabia :P

Durnie sa wśród nas :D nie ośmieszaj się :-D nie wszyscy sa tak głupi jak Ty :-D

numerantka i to niezła nie rozumiesz, że jedyne co możesz powiedzieć to to, że on pisał o kochance? a on może powiedziec, że chciał zobaczyć jak zareagujesz jak cie wpusci w taki kanał? FAKTY koleżanko FAKTY sie liczą ...widziałas go z tą kochanką?

ale może on sam wcześniej powie, nie sądzisz? akurat powie, chyba żartujesz :-D faceci to tchórze, będzie czekał do chwili aż żoneczka zacznie coś podejrzewać, a potem i tak obróci kota ogonem

Durnie sa wśród nas :D to był on - jego zdjęcie, dane - wszystko się zgadzało! jutro się dowiem czy ten nr tel to jego. dffretr jak zobaczyłam kto to, to wysłałam zdjęcie jakiejś obcej baby z neta i prowadziłam tą gierkę więc on nie wie że to ja oczywiście, że powinnaś - mądra babka z Ciebie :) bsfn b - i dlatego daję sobie spokój ze związkami ale z premedytacją nie zamierzam się pchać w cudzy związek. ja po każdym facecie spodziewam się takich podłych zagrywek i zawsze mam rację.

i umówiuł się na seks :-O

tego czy mial kochanke mu nie udowodnisz ale to ze proponowal ci seks choc ma zone juz tak :)ja by chyba powiedziala... okrutna jestem ;P

Durnie sa wśród nas :D wysłał mi zdjęcie swojego fiuta! mam całą korespondencję mailową, w której mnie podrywał, umówił się ze mną na seks, pisał o poprzedniej kochance. Dla mnie byłyby to wystarczające dowody. I on nie wie że ja to ja bo dałam mu zdjęcia z neta.

oczywiście, że powinnaś poczekam te kilka dni jak mi obiecał, niech się pomartwi przez ten czas... i dopiero potem zadziałam, jak myślisz? będę zdawać relacje na bieżąco :)

nie rozumiesz, z Autorka nikomu i niczego nie muis udowadniać? juz pzrestać się zgrywać :-O AUtorko jak napiszesz żonce, to wcale nie będziesz okrutna, wręcz przeciwnie wykarzes sie wieklą empatią w stosunku do jego żony.

Gość fauszesc
szykuj dużą kopertę, zrob wydruki rozmow i ślij żonce , niech sie dowie z kim jest

numerantka i to niezła Durnie sa wśród nas wysłał mi zdjęcie swojego fiuta! mam całą korespondencję mailową, w której mnie podrywał, umówił się ze mną na seks, pisał o poprzedniej kochance. Dla mnie byłyby to wystarczające dowody. I on nie wie że ja to ja bo dałam mu zdjęcia z neta. ale ma iwoje IP po którym bystrzejsi albo mający dostęp do specjalistycznego sprzetu kompa namierzą idiotko... czy do ciebie nie dociera, że masz w garsci tylko i wyłacznie stek pisaniny o której nie masz pojęcia czy jest PRAWDĄ???

i tak zrobię jak on sam jej tego nie powie. wiem że nie powie ale chociaż się podręczy przez kilka dni. jak można byc takim szmaciarzem?? najchętniej ukarałabym tak wszystkich zdradzających facetów :(

Gość lidyta
Ja na twoim miejscu zostawiłabym tę sprawę.Jego żona może się załamać,czasami lepiej żyż w nieświadomości.

sorry za literówki nie wiem, ja bym chyba wysłała wiadomosć jak najszybciej i zapomniała o kretynie, ale jak masz ochotę się zabawić ze sku**** to pewnie, zaczekaj, moze mu fiut uschnie!

albo powies 'jego' zdj na drzwiach od klatki/domu i napisz 'sledzik cie pozdrawia' :D