Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerantka i to niezła

Wlaśnie odwalam niezłą akcję

Polecane posty

Gość oczywiście, że powinnaś
. A kumpel w policji na przykład to dobra sprawa jesteś żenujacy :-O i co z tego, ze moze ma kumpla w policji :-D Pytam jeszcze raz, to ONa ma się bać i martwić??? czy on? i weź już przestań ściemniać, bo Twoja żonka łyka takie martwe teksty i sugestie, ale wyobraź sobie że na świecie sa mądrzejsze kobiety niż ty i twoja razem wzięci :-D

Durnie :-D oj pali sie grunt i tobie jak widać :-D :-D :-D takjie bzdury opoiwiadasz :-D

Gość boooooooooooosz
oczywiście, że powinnaś mam inne źródła podniet, wlasnie widac :D:D

ojej ales mi dowalił/a :-D zaraz chyba się rozpłaczę :-D

Gość Durnie sa wśród nas :D
Jesteś po prostu mało inteligentna, nie mam nawet siły, żeby tłumaczyć ci, dlaczego no jasne... gratuluję wam wobec tego inteligencji :D posypie głowe popiołem i od tej pory będę rzucać kamieniami w ludzi na podstawie poszlak o których nie wiem czy sa prawdą czy ściemą dla zabawy... Może być? :P

Gość ona tez powinna sie martwic
oczywiście, że powinnaś . A kumpel w policji na przykład to dobra sprawa jesteś żenujacy i co z tego, ze moze ma kumpla w policji Pytam jeszcze raz, to ONa ma się bać i martwić??? czy on? i weź już przestań ściemniać, bo Twoja żonka łyka takie martwe teksty i sugestie, ale wyobraź sobie że na świecie sa mądrzejsze kobiety niż ty i twoja razem wzięci bo jak tu ktos wczesniej napisal rozni sa ludzie ona mu zniszczyla zycie wiec on tez jej moze na jakim ty kurwa swiecie zyjesz

Durnie :-O moze w końcu lepiej się obudź, bo jak narazie to żyjesz w jakimś nierealnym świecie i jeszcze próbujesz wmóiwc ludziom, że umwaianie się z obca kobietą na seks to wcale nie zdrada, to badania socjologiczne :-D :-D :-D O Boze, padnę zaraz :-D dawaj jeszcze pośmiejemy się , fajne masz teksty :-O

Gość Katie20
pomysl czy Ty bys chciala zyc w klamstwie?? powiedz jego zonie co sie dzieje i niech facet spier***a:)

Gość Katie20
do durnie: ty tepa strzalo

że umwaianie się z obca kobietą na seks to wcale nie zdrada, to badania socjologiczne pytanie - czy ONA była na tym spotkaniu? Czy może powiedzieć, że ON przyszedł na spotkanie umawiając się na sex przez internet? noz kwoki pomyslcie trochę, to qrwa naprawdę NIE BOLI!!!!

Durnie spierdalaj z tą swoją marną filozofią konusie jeden :-O aż żal strzępić klawiatury na takiego ograniczonego typa jak Ty :-D więc z panem już nie dyskutuję, ale pisz pisz śmiesznie ejst

Gość Katie20
widocznie ciebie boli skoro tak piszesz... wez idz ty stad bo mnie denerwujesz niepotrzebnie

Gość agiagiagi
a ja nie wiem co bym zrobiła, gdyby mnie facet zdradzał to bym chciała to wiedzieć, ale gdybym wiedziała o czyjejś zdradzie to bardzo długo rozważałabym co zrobić i w ostateczności olałabym ta sprawę, może akurat się o coś pożarli i tak chciał jej na złość zrobić.... trudna sprawa

oczywiście, że powinnaś jestem kobietą kuro, o czym już pisałam w tym topiku :P BTW - nie pij wody z wiadra jak zmywasz podłogę, bo przy tym stanie uzwojenia mózgu jaka prezentujesz mogłoby się zdarzyć :D ZROZUM - ja nie piszę, że podejrzenia autorki są nieprawdziwe. Ja piszę, że ma zdecydowanie za mało informacji aby wyciągać takie wnioski jakie wyciąga. Zwłaszcza, że na spotkanie nie poszła.

Gość Katie20
ale ty durna jestes pseudo jest odzwierciedleniem ciebie;) brak slow, przynajmniej mi humor poprawilas:P

no cieszę się kateie, że chociaż masz poczucie humoru, skoro brak ci umiejętnosci myslenia

Gość Katie20
moze naucz sie pisac zapchajdziuro bo te woje literowki sa nie do zniesienia...

Gość Katie20
do numerantka: wymyslilas cos??

jasne ze powinnas. jakby facet przylapal laske na czyms takim i byloby pytnie czy powiedziec jej mezowi towszyscy krzykneli by ze dziwka i puszczalska i ze mowic, bo biedny chlop w nieswiadomosci zyje. STOP puszczalskim FAGASOM

Katie20 moze naucz sie pisac zapchajdziuro bo te woje literowki sa nie do zniesienia... to znos jaja :P akurat dla ciebie zajęcie :D

Gość Katie20
jestes taka tepa czy tylko udajesz...

Katie20 jestes taka tepa czy tylko udajesz.. udaję, że bawi mnie rozmowa z kurą ...więc przestanę udawać i zmykam z topiku 🖐️

Gość Gatta21
rwij szmato

Gość do Kati20
ignoruj ta Durną.... ona sie nudzi i szuka zadymy, po co sie denerwować wrednymi babami :)

Gość Katie20
mam nerwice i latwo sie nakrecam...

Durnie sa wśród nas - naprawdę jesteś durny :o on przyszedł na spotkanie i pisał mi maila z wyrzutami ze się nie pojawiłam więc to nie było żenujące badanie socjologiczne :D Lenasl wiem że to byłoby najlepsze ale ta kobieta nic mi nie zrobiła i nie wiem czy mogę tak za kogoś decydować... w najbliższych dniach dowiem się o jego numer telefonu i będę wiedziała czy to jego chociaz to i tak chyba nie ma znaczenia. teraz boje się że może mnie znaleźć i mi coś zrobić a wcale bym się nie zdziwiła :( szkoda że wcześniej nie pomyślał że nie wolno zdradzać a jestem wyczulona na takie skurwielstwo

Ja pierdolę :o Ale z Ciebie hipokrytka autorko. Z jednej strony zależy Ci tylko na pieprzeniu, a z drugiej strony chcesz pogrążać żonatego faceta, któremu tak naprawdę zależy na tym samym :D Nie rozumiem, po co chcesz się wpierdalać w ich małżeństwo ?? Pewnie po nocach śni Ci się ta jego biedna, nieszczęśliwa, zdradzana żonka ? :o Zostaw tych ludzi w spokoju, co ma być z tym małżeństwem to będzie. Aha - jeszcze jedno. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ...

Frankie_Stein tak, chcę się pieprzyć ale bez przykrych niespodzianek typu czekająca w domu żonka z obiadkiem :o więc skoro jest żonaty niech pieprzy żonkę, a nie bierze się za wolne dziewczyny a tego gościa kojarzę przez wspólnych znajomych więc mnie trochę ruszyło bo pierwszy raz trafiłam na taką dziwną sprawę z moim dalekim znajomym... nie obchodzi mnie co będzie z jego małżeństwem ale niech się naje trochę strachu :D bo taka gnida i tak się nie zmieni i będzie wciąż zdradzać ale to nie moja sprawa choć ja na miejscu jego żony chciałabym wiedzieć co wyprawia mężulek Naprawdę chciałabyś żyć w nieswiadomości? Ja przeszłam coś takiego i nie polecam :(

tak, chcę się pieprzyć ale bez przykrych niespodzianek typu czekająca w domu żonka z obiadkiem więc skoro jest żonaty niech pieprzy żonkę, a nie bierze się za wolne dziewczyny Jakie niespodzianki? Przecież przyznał Ci w końcu, że ma żonę. Doceń to, w końcu to jakaś szczerość w Twoim kierunku. Nie rozumiem tylko, czemu tak uporczywie chcesz rozwalić to małżeństwo ? Czy on zrobił Ci jakąś krzywdę ? A co Cię tak naprawdę obchodzi jego zona ? Może i tak im się nie układa, a Ty chcesz jeszcze wpieprzać swoje 3 grosze. Pomyśl o tej kobicie. Co ona zrobi, jak się dowie ? Może dostać depresji, może sobie coś zrobić itp. A co do mnie ... Hmmm ... chyba nie chciałabym dowiedzieć się od OBCEJ OSOBY o ciemnej stronie swego małżeństwa.