Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerantka i to niezła

Wlaśnie odwalam niezłą akcję

Polecane posty

Gość napisalas ze brakuje Ci seksu
to co za roznica z kim bedziesz się bzykac ? czy zonaty czy wolny , jeden czort

Gość oczywiście, że powinnaś
tak ma IP akurat :-D a ty masz moje IP??? :-O pójdzie na policję i powie, zeby mu podali jej IP, bo chce go wydac , ze zdradxza żonę tak? :-D :-D :-D pewnie jestes takim samym typem i próbujesz zastraszyć AUtorkę, bo sam tak pogrywasz :-D a jesli jesteś kobietą, to nie kumam Twojego myślenia!

Durnie sa wśród nas :D nie sądzę żeby to zrobił bo nie robię nic nielegalnego. po co by to robił? żeby mi wpieprzyć? i tak nic ciekawego nie odkryje bo pisałam z pewnej darmowej sieci którą łapię u siebie :D Umawianie się na seks i wysyłanie fot fiuta nie jest stekiem pisaniny

Gość cos mu wystaje na dupie
nic nie powie zonie. a jak juz to bedzie udawal ofiare, ze autorka sie go uczepila, ze chce go wrobic...faceci to klamcy i szczury na tonacym statku. zrobia wszystko aby uniknac winy....:O urobi zone i tyle:O

Gość Durnie sa wśród nas :D
oczywiście, że powinnaś tak ma IP akurat a ty masz moje IP??? pójdzie na policję i powie, zeby mu podali jej IP, bo chce go wydac , ze zdradxza żonę tak? pewnie jestes takim samym typem i próbujesz zastraszyć AUtorkę, bo sam tak pogrywasz a jesli jesteś kobietą, to nie kumam Twojego myślenia czego nie kumasz? że jak wyslesz do kogos maila to jest w nim adres nadawcy? czy tego, że w internecie niektórzy ludzie piszą też swoje pobożne życzenia albo kreują się na postacie którymi nie są, ale maja jakies tam fantazje?

lidyta też się obawiam że ona może się załamać i to najbardziej mnie powstrzymuje :( ale ten idiota może chociaż przemyśli swoje postępowanie i mu się odechce Tym razem to znowu ja + ban x2 nie chcę go szantażować tylko sprawdzić go, udowodnić że nie można bezkarnie zdradzać. Ja pierdolę, czemu nikt tak nie zrobił mojemu byłemu :( wycałowałabym po rękach napisalas ze brakuje Ci seksu dla mnie to nie jeden czort bo nie chcę się pchać w jakieś chore pokątne znajomości. pewnie jesteś facetem więc stąd takie rozumowanie? :o cos mu wystaje na dupie ale jak mozna urobić kogoś skoro są jednoznaczne dowody?

pewnie, z ebędzie ją urabiał dlatego ppotrzebne sa dowody. NIGDY w Życiu nie uwierzę, ze powiem sam :-D jakby miałm to zrobić? słuchaj Kochanie musze ci coś powiedzieć, co od lat ukrywałem ale teraz się boje , ze się dowiesz od mojej kochanki ... :-D już to widzę :-D

zrozum - ja nie piszę, że twoje podejrzenia NA PEWNO są fałszywe. Ja piszę, że jest cała masa okolicznosci których nie bierzesz pod uwagę wyciagając takie wnioski

na jakim Ty świecie żyjesz??? :-O facet umówił się na seks i chcesz powiedzieć, ze Tobie możnaby było wcisnąc, ze to wcale nie tak, z eumawiając się na seks, miał zamiar lepić ludziki z plasteliny z tą dziewczyną :-O prosze cię nie mierz wszystkich swoją miarą , bo to jest żenujące. Wiadomo pzreciez , ze autorka nie wyśle wiadomosci że swojej skrzynki :-O zawsze można stworzyć skrzynkę na fałszywe dane :-O naprawdę taki/a ograniczona/y jesteś?

Gość cos mu wystaje na dupie
zona pewnie mu uwierzy bo jak on ja zdradza od dawna to pewnie jest dla niej mily jak nigdy, zeby nic nie podejrzewala, a ona mysli ze ma tak cudownego meza, naiwna, moze jeszcze dzieci maja, pewnie nie uwierzy, bo zal jej bedzie tracic rodzine.

Durnie sa wśród nas :D i co że w mailu jest ip? odkrycie adresata wymaga trochę pracy itd a jemu przecież zależy na dyskrecji. a nawet jakby mnie znalazł to po co mu to? lepiej żeby mnie nie denerwował oczywiście, że powinnaś no wlasnie na pewnie nie powie ale żal mi jego żony i juz nie wiem co robić :( i w ten sposób zniszczyłabym jego małżeństwo

pogrążasz się :-D lepiej zakończ dyskusję :-O

moze i żona nie uwierzy, ale facet poczuje, ze mu się grunt pod nogami wali to może trochę pzremyśli swojeb zachowanie i przystopuje

a jemu przecież zależy na dyskrecji. a nawet jakby mnie znalazł to po co mu to? lepiej żeby mnie nie denerwował jesteś smieszna...napiszę ci teraz że od lat bzykam się z najlepszym przyjacielem mojego męża i mój małżonek do pięt nie dorasta swojemu przyjacielowi w tak zwanym ars amandi... zakładamy, że mnie poznałaś.. CZY TO OZNACZA, ŻE faktycznie sie bzykam? czy tylko że cię wkręcam chcąc zobaczyc co z tą wiedzą zrobisz? powiedz mi, jestem ciekawa :D

no sorry Autorko, ale to nie Ty niszczysz to małżeństwo tylko on

Durnie :-O Ty naprawdę jestes ograniczona :-O jaki przykład o jacie padne zaraz :-D

Gość do oczywiście, że powinnaś
nieźle ty popierdolona jesteś

Gość kjsajhsjhshjs
Wystarczy wyłączyć np livebox'a wł na nowo i masz nowe IP ha

i co niby z tym IP??? :-O a nawet jak facet będzie chciał poznać nadawcę to co??? ona ma się bać, czy ON? jesteście naprawde żałośni i jeszcze te wyzwiska pod różnymi nickami :-O

Gość 00000kj
pewnie zonka nie uwierzy a ty sobie tylko mozesz problemow narobic

Durnie sa wśród nas :D widać że jesteś facetem i chyba też ci się pali grunt pod nogami jak temu mojemu znajomemu skoro piszesz takie rzeczy jak się z kims umawiasz na seks, wysyłasz zdjęcia kutasa i piszesz o poprzedniej kochance to nie da się tego obronić więc zamilcz :o nie sądzę żeby szukał mnie przez IP bo nic nie znajdzie po czym można by mnie odnaleźć i zapukać do moich drzwi :D ale otwarta konfrontacja to i tak ostatnie o czym myśli

zawsze można to wysłąć pocztą w kopercie. Uważacie, ze będzie zbierał odciski daktyloskopijne, zeby sprawdzić do kogo należą??? co mu z tej wiedzy? Ona niczego złego nie robi

Gość boooooooooooosz
oczywiście, że powinnaś---- chyba tylko ty sie tak podniecasz ta cala akcja wiec kto tu jest bardziej zalosny

00000kj pewnie zonka nie uwierzy a ty sobie tylko mozesz problemow narobic tu nie chodzi o to w co zonka uwierzy czy nie uwierzy... tu chodzi tylko i wyłacznie o to, że panna wpierdalając taką minę w małżeństwo nie może się opierać na rzeczach jakie ktoś wypisuje w necie, bo zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że to co jest napisane to tylko zabawa dla zabicia czasu, eksperyment socjologiczny, wreszcie próba mająca na celu sprawdeznie JEJ zachowania... bo pisząc ze swojego kompa automatycznie daje do siebie namiar. A kumpel w policji na przykład to dobra sprawa :D

boooooooooooosz trochę się podniecam bo pierwszy raz w życiu trafiłam na taką dziwną aferkę ze znajomym :D ale z drugiej strony targają mną wątpliwości.... bo mogę rozbić to małżeństwo albo żona mu nie uwierzy...

chyba tylko ty sie tak podniecasz ta cala akcja wiec kto tu jest bardziej zalosny mam inne źródła podniet, ale rozumiem, ze wiesz o czym piszesz :-D

Durnie już wiemy, ze masz podobny problem i próbujesz nas tu zastraszyć czy wmówić że czarne jest białe. Zachowujesz się w tym momencie jak typowy facet- odrwacasz kota ogonem i myślisz, ze każda gąska na to poleci i grzecznie skinie główką, przyznając ci rację :-D

Gość fridaay
jak chcesz powiedzieć zonie to powiedz tylko pierw się dobrze zabezpiecz tak żeby on się nie dowiedział od kogo to wyszło bo rożni są ludzie i może ci chociażby życie później zatruć

zrozum - ty nie masz podstaw do twierdzenia, że on ją zdradza. Ty masz podstawy do twierdzenia, że on napisał cos w necie (co innego gdybyś go zobaczyła obsciskującego się z panną na ulicy). W takiej sytuacji wyciąganie wniosków jakie wyciągnełas jest przedwczesne.