Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

jak ubrany mężczyzna podoba się wam najbardziej?

Polecane posty

fiku bluzy z kapturem to wiocha? napisała modnisia hehehehe :) te jakie widziałaś na bazarach, to na pewno

Gość nie nie nigdy nigdy przenigdy
ja uwielbiam mezczyzn co sie ubieraja jak lady gaga , szczegolnie dziala na mnie miesna suknia.

nie ejstem modnisią, nei mam amrkowych ciuchów, ale mam swój styl, który podkresla moją figurę i odzwierciedla osobowość :)

hiszpanska inkwizycyja są bluzy i BLUZY - wcale się nie dziwię , ze Ci się podobają ...niektóre są rewelka

nie mogę wklejać linków , bo wyjdzie , w jakich szmatach się ubieram , a tego nie chcę

widzisz , nie o to wcale chodzi - chcę to zachować dla siebie i już ty jak masz podobne w jakich chodzisz to wklejasz - ja podobnych musiałbym długooo szukać i pewnie bym nie znalazł

Gość nie nie nigdy nigdy przenigdy
hiszpanska: popieram cie, uwazam ze masz tu najlepszy gust (bo podobny do mojego)

rev nei bądź taki, ja jestem prosta dziewczyna, chciałabym choc raz w życiu zobaczyć markową stylową bluzę z kapturem :( nie pozbawiaj mnei tej mozliwosci :(

dobra fiku weź już skończ bo teraz piszesz jak smarkula , co mnie nie dziwi - nic nie wiesz o modzie , więc szoruj lulu z podusią u boku :)

nigdy nei interesowała mnei męska moda, stad eż moja ciekawość, tlyko ty nei chcesz jej zaspokoić złosliwcu :(

Fiku...ale dlaczego Ty sie tak nadymasz?O co chodzi z tym stylem?Czy ktos tu powiedzial,ze bluza z kapturem jest 'stylowa'?Poza tym...jak sobie przejrzysz kolorowe,'stylowe' pisemka to zobaczysz,ze gurasy od 'stylu' pieja z zachwytu nad bluzami z kapturem srednio co trzy lata.Ja mowie co mnie pociaga,nie co uwazam za 'stylowe'.Dzizas.

hiszpańska nic nie mam do twojego gustu :) po prostu pan krytyk zabłysnął jak zwykle, jego wyrafinowany gust to bluzy z kapturem :D

ale ty rzeczywiście prosta jesteś ....nawet czytać i rozumieć nie umiesz ....

Gość lalalalalanananana
ja po prostu kocham facetów w garniturach :))))))))) ale lubie tez taki styl luzacki typu fajne sportowe buty, byle nie dresy, lubie jak faceci maja troszke dluzsze wlosy i je tak fajnie stawiaja mrauuuuuu :D:D:D

Gość o kureła
a mnie ostatnio żupan zaczął cisnąć i będę musiał zamówić nowy :D