Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjmhmuh

KTÓRA SUKIENKA NAJLEPSZA? MAM BYC ŚWIADKOWA NA WESELU SIOSTRY

Polecane posty

Gość hjmhmuh
Moja siostra bedzie miała sukienkę taką kremową, nie snieznobiałą, wiec ja kremowego koloru nie moge założyc

ta oasis co dałaś to trochę zbyt klasyczna i poważna, a to jest młoda dziewczyna więc może założyć coś 'lżejszego'

sukienki które autorka pokazała są po prostu tandetne, nadają się na imprezę w remizie a nie na wesele i to jeszcze dla świadkowej

sukienki które autorka pokazała są po prostu tandetne, nadają się na imprezę w remizie a nie na wesele i to jeszcze dla świadkowej

ratowniczka_medyczna ROZUMIEM, ŻE ŻARTUJESZ TAK ? BO INACZEJ BĘDĘ MUSIAŁĄ I CIEBIE WYGNAĆ ZA BEZNADZIEJNY GUST. A RACZEJ JEGO KOMPLETNY BRAK. WIDOCZNIE WIĘKSI, WIDOCZNIE LEPSI.

Gość dsfgfdsgsd666
LEPSIEJSZA--ok te co wkleiłaś są w miarę ok,ale kolory sukienek strasznie mdłe,czy żywe kolory także są dziwkarskie?

Gość Lepsiejsza,rzeczywiscie
bez szalu !! Oklepany Asos ? Moglas wysilic sie na cos oryginalszego.

moze dla Ciebie sa tandetne. dla mnie ta 3 jest ok i uwazam ze na wesele tez sie nadaje..mamy 21 wiek,a to mloda dziewczyna. cyca ani dupy w tej kiecce miec nie bedzie.. poza tym kazdy ma inny gust.

ŻYWE KOLORY NIGDY NIE SĄ DZIWAKRSKIE ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE GDY SĄ POŁĄCZONE Z ODPOWIEDNIM KROJEM SUKIENKI. TERAZ MODNE SĄ NEONOWE KOLORY WIEC MOŻESZ SIĘ BAWIĆ ALE PAMIĘTAJ O KROJU. I TO MOŻE SIĘ WYDAWAĆ DZIWNE ALE DUŻO O SUKIENCE MÓWI MODELKA KTÓRA JĄ PREZENTUJE.

LEPSIEJSZA wyrzucic ?hahah,dobre...udalo Ci sie sprawic ze az sie rozesmialam. ja amm swoje zdanie i nie zmienie go tylko dlatego ze podoba mi sie jeden ciuch ktory Tobie nie ...

Lepsiejsza,rzeczywiscie OD CZEGOŚ TRZEBA BYŁO ZACZĄĆ W TYM PRZYPADKU UZNAŁAM, ŻE ASOS BĘDZIE ODPOWIEDNI.

ratowniczka_medyczna NIE, NIE WYRZUCIĆ. WYGNAĆ PAMIĘĆ TEZ MASZ TAK BEZNADZIEJNĄ JAK GUST ? TO PRZYKRE ALE BYWA.

Gość mmLena07
asos jest bardzo dobry jakościowo, mam trzy sukienki tej firmy, do tego w dobrym guście, sama bym kupiła na taką okazję: http://www.asos.de/ASOS-Bleistiftkleid-mit-Sch%C3%B6%C3%9Fchen/xvy2l/?iid=1970794&cid=8799&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=Nude&mporgp=L0FTT1MvQVNPUy1QZW5jaWwtRHJlc3Mtd2l0aC1QZXBsdW0vUHJvZC8. a dla dziewczyny z małym biustem, to może ta: http://www.asos.de/ASOS-%C3%84rmelloses-Kurzkleid-aus-Spitze/y6xdd/?iid=2033286&cid=8799&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Green&mporgp=L0FTT1MvQVNPUy1TbGVldmVsZXNzLVNrYXRlci1EcmVzcy1Jbi1MYWNlL1Byb2Qv :)) asos jest naprawdę fajną firmą, jak znasz lepszą to podaj, chętnie popatrze :)

Gość dsfgfdsgsd666
e tam ,gdyby modelce ubrać moherowy berecik,zmyć makijaż ,wyglądała by z klasą ,nawet w takich DZIWKARSKICH sukienkach :P:classic_cool:

Gość hjmhmuh
a moze jakąś długą???? chociaz przyznam ,że nigdy nie zakłądałam długiej sukienki, ale moze by pasowała na taką okazję?

Gość hjmhmuh
te z Asosa czy czegos tam troszkę sa mdłe... Takie pastele ... Mi jest lepiej w zywszych kolorach, na pewno nie zaloze czarnej, czerwonej lub rózowej, ale jakies odcienie niebieskiego, łososiowego czy fioletu chyba sa ok?

OK, WYGRAŁAM ALE NIE ZAŁAMUJ SIĘ W CZYMŚ NA PEWNO JESTEŚ DOBRA. TWÓJ LINK CHYBA NIE DZIAŁA BO BARDZO DŁUGO SIĘ ŁADUJE....

http://www.ebay.co.uk/itm/Womens-One-Shoulder-Fashion-chiffon-Sexy-Evening-Wedding-Cocktail-Party-Dress-/180789604280?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6238194824292555027 __________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=Z_NKJrSzGXY heat_her@tlen.pl

do ratowniczki: zgadzam sie z toba mi tez sie podoba ta trzecia i bez kitu tu chyba jakas mocheroza panuje