Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjmhmuh

KTÓRA SUKIENKA NAJLEPSZA? MAM BYC ŚWIADKOWA NA WESELU SIOSTRY

Polecane posty

Gość mmLena07
ja miałam takąąą - kolejna "bazarowa" sukienka :)

Gość ja miałam takąąą
przynajniej jest kobieca, i wygladałam okay, razemz fryzurą było świetnie, wiele osob mi prawiło kompelemnty.... Myslicie,że Asos jest super, jak ktos wyzej napisał stroje wiejskich guwernantek i tyle, zero podkreslenia kobiecosci, sukienki dla starszych pań :D ale ubierajcie sie tak, wiecej facetów pojdzie za tymi Waszym zdaniem "gorzej ubranymi" :D

TAK, BO NAJWAŻNIEJSZE TO PODOBAĆ SIĘ SAMCOM :classic_cool: FAJNE MASZ PRIORYTETY W ŻYCIU. TO PRZYKRE. A TO ŻE KOMENTOWALI TWÓJ STRÓJ NO CÓŻ MOGĘ POWIEDZIEĆ... WIDOCZNIE TOWARZYSTWO BYŁO DOBRANE.

zastanow sie nad bombka ta sie zawsze sprawdza i najlepszy material na nia to gnieciona tafta drogi troche ale efekt jest fajny

Gość mmLena07
a widziałaś tą laskę, która prezentuje większość ciuchów na stronie asow? naprawdę myślisz, ze faceci woleliby do Ciebie lecieć, niż do niej? :) i jakiego rodzaju facetów masz na myśli, bo jeśli takich, co pasują do bazarowych panienek, to niech lecą do nich, jestem zaaa :)

Gość mmLena07
asos *

oczywiscie bo kazdy chloptas z remizy poleci na gołą dupe no ale jesli dla kogos to szczyt marzen to prosze bardzo. wszystko zalezy w jakim towarzystwie sie obracamy. ja gdybym zalozyla taka kiece jak chce autorka to by mnie wysmiali łącznie z facetami

Gość Nie paryżanka...
hola, hola....autorka nie prosila o ocene jej gustu tylko o pomoc i porade.:O

JA TAKA MIALAM: troche jak z bazaru, kosztowala wiecej niz 70zl??? mloda laska i taka kiecka...

Nie paryżanka... FAKTYCZNIE ŚWIETNA. JA CHĘTNIE ZAŁOŻYŁABYM JĄ NA BAL PRZEBIERAŃCÓW W KOLORZE RÓWNYM, DOBRAŁABYM DO TEGO JESZCZE TIARĘ I RÓŻDŻKĘ Z FUTERKIEM.

jej gust ma wiele do rzeczy. niektorzy sa niereformowalni po prostu i nie wytlumaczysz ze w stonowanych kolorach i klasycznym eleganckim kroju bedzie wygladac korzystniej.

Gość Nie paryżanka...
lepsza niz te twoje ktore tak namietnie wkleilas, a nie sa lepsze od tych ktore skrytykowalas. to nie jest zwykly gosc, tylko swiadkowa, wiec jakas zasada w doborze stroju obowiazuje.

Gość mmLena07
dla mnie niesamowite jest to, że jak już choć trochę bardziej elegancka sukienka, to dla starej baby :D a właśnie takie laski, z takimi poglądami ubierają się po 30 jak nastolatki :D można być naprawdę młodą laską i ubierać się z klasą, bez cycków na wierzchu :) naprawdę to możliwe i wcale nie oznacza braku dekoltu i długości do ziemi ;))

CZYLI UWAŻASZ, ŻE ŚWIADKOWA POWINNA WYGLĄDAĆ JAK WRÓŻKA? CIEKAWE, CIEKAWE. SUKIENKI, KTÓRE POKAZAŁAM SĄ ODPOWIEDNIE NA TAKĄ OKAZJĘ I PRZYKRO MI ŻE TEGO NIE DOSTRZEGASZ ALE NIE ŁAM SIĘ NIE KAŻDY MUSI MIEĆ DOBRY GUST.SPRZEDAWCY NA BAZARACH TEŻ MUSZĄ PRZECIEŻ UTRZYMAĆ RODZINY.

Gość ja miałam takąąą
mówicie o tej smętnej modelce z Asosa? :) Idealne sukienki jesli chcesz się wtopic w tłum lub pozostac niezauważona ;) gusta sa sprawa indywidualna i nie mozecie nakazywac dziewczynie w co sie ma ubrac. Jesli jest młoda i ma super figure to jest to wielki atut.Po co ma sie ubierac w Wasze pastelowe sukineczki jesli ma sie w nich zle czuc?

Gość mmLena07
dobrym przykładem jest postać: Blair Waldorf z serialu dla nastolatek, choć czasem przegina w każdym razie młoda dziewczyna będzie młodo wyglądać w każdym stroju, a jeśli do tego z klasą, to czemu nie?

Gość Nie paryżanka...
najlepsiejsza---jesli lubisz pokazywac dupsko to moze lepiej nie zakladaj kiecek? bedzie prosciej i efekt lepszy:P mozesz nazywac to moda bazarowa...jebie mnie to....ja tylko mowie ze na weselu siostry swiadkowa nie powinna swiecic gola dupa. nie bede wiece3j tlumaczyc, bo ty zyjesz w swoim swiecie, ale jesli ci w nim dobrze, to ok. zyj sobie. nie zazdroszcze:O

JESTEM PRZECIWNICZKĄ ŚWIECENIA TYŁKIEM 🖐️ ZA CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM OTRZYMUJESZ NIEDOSTATECZNY. SIADAJ.

DOBRZE, ŻE MI PRZYPOMNIAŁAŚ O PLOTKARZE! PRZECIEŻ DZIŚ WYSZEDŁ NOWY ODCINEK :D

Gość mmLena07
macie rację, że to kwestia gustu, może się trochę zagalopowaliśmy :D trochę mnie jednak dziwi spojrzenie - elegancka sukienka -> tylko dla starej baby :D trochę ograniczona wyobraźnia...

Gość Nie paryżanka...
lepsiejsza---lesbijoko:O nie gadam z kims kto nie ma pojecia oelegancji:P zegnam gawiedz🖐️

Gość mmLena07
ha! to ja też idę na Plotkarę! :)