Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjmhmuh

KTÓRA SUKIENKA NAJLEPSZA? MAM BYC ŚWIADKOWA NA WESELU SIOSTRY

Polecane posty

LEPSIEJSZA SUPER SUKIENKI Z ASOSA WKLEILA... CUDNE SA I TEJ MYSLI SIE TRZYMAJ...

ratowniczka_medyczna SUKIENKA, KTÓRĄ POKAZAŁAŚ NAWET MI SIĘ PODOBA I TERAZ JESZCZE BARDZIEJ NIE ROZUMIEM JAK MOGĄ CI SIĘ PODOBAĆ TAKIE KICZOWATE SZMATY JAKIE PRZEDSTAWIŁA AUTORKA TEMATU.

Gość kurde byłam swiadkowaaa
i miałam podobna sukienke jak ta błękitna mini i wygladałam zajebiscie!!! Przeciez w kosciele mozesz miec bolerko jakas etolkę... Daj spokoj te błękitne i ta łososiowa sa super!! Te z Asos sa beznadziejne, jak dla starych babek:-O LEPSIEJSZA WYPRASZAM CIE Z KAFETERII, NIE MA TU MIEJSCA DLA BABSZTYLI, KTÓRE PREFERUJĄ STROJE GUWERNANTEK, NIE ODPISUJ NARA

powiedzialamz e mi sie 3 podoba:) bo podoba i na prawde chocbym chciala nie umiem sie doszukac w niej nic zlego:P natomiast te kiecki co tam byly wklejone to ory ale niektore masakra..;/;/ na plaze by sie nadawaly..choc jak mowie kazdy ma inny gust

CZY JA GDZIEŚ NAPISAŁAM ŻE JEŚLI SUKIENKA JEST Z FIRMY ASOS TO Z ZAŁOŻENIA NIE JEST DZIWKARSKA ? nie paryżanka JESTEŚ MOCHEREM.

Gość frdyfyf777
Nie paryżanka...--kurcze podobają mi się te co wkleiłaś

przede wszystkim nie ta tandetna satynaaa! sukienki asos sa swietne i bardzo odpowiednie na ta okazje jestes swiadkowa a nie striptizerka na wieczorze kawalerskim naprawde nie widzisz roznicy miedzy tymi kieckami co pokazaly Ci dziewczyny a tymi co sobie wymyslilas? naprawde sa tandetne i mowie to dla Twojego dobra i Twojej siostry zeby nie bylo wiochy na weselu :)

Gość frdyfyf777
CZY JA GDZIEŚ NAPISAŁAM ŻE JEŚLI SUKIENKA JEST Z FIRMY ASOS TO Z ZAŁOŻENIA NIE JEST DZI**ARSKA ? z tego co wypisujesz patrzysz tylko na metkę ,dlatego chce mi się z ciebie śmiać:P

NIE PARYZANKA-TO MLODA DZIEWCZYNA...MAJACA LADNE NOGI... PO PROSTU MUSI MYSLEC JAK SIE SCHYLA;)

A SWOJA DROGA-NIEBIESKI JEST DLA MNIE NAJBARDZIEJ MDŁYM ZE WSZYTSKICH KOLOROW:)NA DODATEK NA SUKIENKE WESELNA...TANDETNY:(.

nie kloccie sie asos ma super kiecki ale trzeba troche pomyslec i nie brac wciemno tylko rozwazyc czy sie nadaje na dana okazje. nie pzresadz tez z dlugoscia moze byc krotka ale nie dupa na wierzchu. uwazam ze swiadkowa powinna wygladac z klasa a nie jak na wiejskiej potancowie. powaznie zastanow sie zebys nie zalowala jak za pare lat obejrzysz zdjecia z tego slubu :)

JAK TO NA METKĘ ? PRZECIEŻ ASOS TO SIECIÓWKA WIĘC NIE ROZUMIEM KOMPLETNIE. BTW. METKA DUŻO MÓWI O UBRANIU, CHOCIAŻBY O JAKOŚCI.

Gość mmLena07
problem z tymi sukienkami, które autorka pokazała jest taki, że one są takie typowo "bazarowe", tanie. Wyglądają tanio, może jeszcze ta trzecia robi lepsze wrażenie, do tego dziewczyna pisze, że ma mały biust, więc powinna inne atuty podkreślić, np. zgrabne nogi, a nie dużym dekoltem pokazywać każdemu, zobacz, nie mam biustu...

Gość hjmhmuh
ładne sa niektore sukienki z tego Asosa, ale nie umiem ich zamówic z tej strony :(

Gość Nie paryżanka...
ok, ale nogi moze pokazac na dyskotece zakladajac dosc szeroki pasek- jedynie:P a to jest jakby nie bylo slub jej siostry, po drugie na druga czesc wesela zazwyczaj dziewczyny sie przebieraja w mniej oficjalne kiecki, wiec o co ci chodzi? ona ma byc swiadkowa, a nie zwyklym gosciem. moze i jestem mocherem, ale napewno nie wlozylabym na czyjs slub kiecki ledwo zakrywajacej tylek.

AHA I RADA DO AUTORKI TEMATU- O FRYZURZE TEŻ POMYŚL. ŻADNYCH SZTYWNYCH LOCZKÓW, KOKÓW Z METROWYM TAPIREM ITP.

wiecie co ..nie obrazcie sie ale niektore z sukienek ktore wklejacie to mam wrazenie ze przeznaczone sa dla pan raczej...delikatnie mowiac dojrzalych...przypominam ze autorka jest mlodziutka dzieczyna..i po co ma sie oszecac stylem ala Brodka???? ja mam 26 lat ale ja bym takiej kiecy nie ubrala...

Gość mmLena07
nogi można pokazać nawet sukienka przed kolana, nie sugeruje, żeby pokazać całe nogi :D po prostu nie długą w tym przypadku

SORKI,ALE SPADAM Z TEGO TEMATU...W SUMIE PO CO SIE UDZIELAC...WYSTARCZY NA TWOJE 3 PIERWSZE INSPIRACJE POPATRZEC...SAMA STYLISTYKA...TO NIE MA SENSU:(...

UWAŻASZ, ŻE JAK KTOŚ JEST MŁODY TO POWINIEN CHODZIĆ Z WYWALONYMI CYCKAMI I TYŁKIEM NA WIERZCHU PÓKI SĄ JESZCZE JĘDRNE ? TROCHĘ TO GŁUPIE.

Gość hjmhmuh
jesli chodzi o włosy to mam proste długie włosy z grzywka i takie bede miała, gładkie

Gość mmLena07
bo na wielu stronach sukienki dla świadkowych i druhen są długie do ziemi, a często bardzo ładne, to dla tych z krzywymi nogami :) może źle wytłumaczyłam... :)

Gość frdyfyf777
JAK TO NA METKĘ ? PRZECIEŻ ASOS TO SIECIÓWKA WIĘC NIE ROZUMIEM KOMPLETNIE. BTW. METKA DUŻO MÓWI O UBRANIU, CHOCIAŻBY O JAKOŚCI. dobra , moze i sieciówka ale dla lasek z nadętym ego:P

USZYJ COS I TYLE!MA BYC KROTKA,ZWIEWNA I JASNA... BO JESTES MLODA I ŚWIEŻA!:) WIEM,WIEM...MIAO MNIE NIE BYC;)

frdyfyf777 WSPÓŁCZUJĘ STEREOTYPOWEGO MYŚLENIA. ROZUMIEM, ZE TY NIE KUPIŁABYŚ TAM SUKIENKI, NAWET GDYBY CI SIĘ SPODOBAŁA BO PRZECIEŻ KTOŚ MÓGŁBY POMYŚLEĆ, ŻE JESTEŚ LASKĄ Z NADĘTYM EGO ? TO PRZYKRE. AUTORKO- POSZUKAJ SUKIENEK ASOS NA ALLEGRO.