Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjmhmuh

KTÓRA SUKIENKA NAJLEPSZA? MAM BYC ŚWIADKOWA NA WESELU SIOSTRY

Polecane posty

Gość hjmhmuh

jestem szczupła- 167cm i ważę 48kg, włosy czarne, karnacja taka lekko opalona, lat 22, mały biust. Która z tych sukienek by była najlepsza? 1) http://www.nikoletta.pl/public/images/items/1448/sukienki_Modell_3055_5a_big.jpg 2) http://www.nikoletta.pl/public/images/items/2989/sukienki001_big.jpg 3) http://www.nikoletta.pl/public/images/items/3360/9575_0_copy_big.jpg 4)http://www.moda.pl/p410737,luksusowa-szafirowa-sukienka-z-koronka.html

SIOSTRA TEN ŚLUB BIERZE W BURDELU ? JEST BYŁĄ PROSTYTUTKĄ ? WYCHODZI ZA SWOJEGO ALFONSA ? JAKIE TO ROMANTYCZNE!

Gość cgfdhdsggsd
a to wesele tematyczne pt. "tani burdel w Puerto Rico"? bo jak nie to żadna się nie nadaje... :O

Gość ngffddfff
chyba sobie jaja robisz?

Gość ...ot..co...
te sukienki to jakis Żart?! jak tak, to bardzo niesmaczny :O

Gość peklam ze smiechu
maasakra! co za tandeta ... ale masz wybrakowany gust :|

Gość 445polkii
jak już to 3, ale ogólnie tandeta

Gość ngffddfff
ja dziekuje za taka swiadkowa ktora nie ma szacunku w stosunku do panstwa mlodych :/

Gość peklam ze smiechu
kicz, tandeta i zenada.. Ty chyba nie masz pojecia o stylu

Gość Dogodjaseio
juz mnie wyprzedzili z odpowiedziami:) Jak slub w burdelu to moga byc.

Gość hjmhmuh
przeciez to są ładne sukienki...

Gość peklam ze smiechu
jezeli w taki sposob ubierasz sie na codzien, jak zaprezentowalas w swoim stylu "sukienki" to zal mi ciebie

hjmhmuh OSOBA O TAK ŻAŁOSNYM GUŚCIE NIE MA PRAWA GŁOSU NAWET NA KAFETERI. OFICJALNIE ZOSTAŁAŚ WYGNANA. DZIĘKUJĘ, NAPISAŁABYM DO WIDZENIA ALE NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻEBYŚ WRACAŁA.

Gość nakrętka od butelki
mi się najbardziej podoba nr 3 ale w innym kolorze w tym błekitnym z nr 1 byłaby super:) tylko pisałaś że masz małe piersi więc nie wiem czy będą ci pasować sukienki bez ramiączek.

Gość hjmhmuh
Może faktycznie przesadziłam... A jakie macie pomysły? Bo chciałabym sukienke podkreslajaca figurę, a nie workowatą :(

Gość peklam ze smiechu
co z tego,z e ktos Ci cos poleci jak i tak masz dziwkarska wizje siebie

Gość peklam ze smiechu
nawet jakbys zalozyła stylową ladna sukienke to wyobrazam sobie juz twoj makijaz...... eh

Gość Ganta
Żeby podkreślić swoją figurę nie musisz nakładać sukienek jak dla kurw :O Znajdź coś w przede wszystkim odpowiednim kolorze, kremowy, kolor jasny, ale nie biały. Nie możesz nałożyć niebieskiej sukienki, pogięło cię? :O Sukienki z satyny są kurewskie, świecą się jak lampucery.

Gość hjmhmuh
Akurat w makijazu nie jestem najmocniejsza, bo na codzien sie maluje tylko tuszem :) Nie mam pojecia jaka sukienke wybrac, moze doradzicie cos? wklejcie jakies linki :) moj facet mi mówił,że mam ładne nogi, to wybrałam krótkie... Słyszałam tez ,że swiadkowej nie pasuje czerwony kolor, wiec wybrałam odcienie niebieskiego...

Gość hjmhmuh
Akurat w makijazu nie jestem najmocniejsza, bo na codzien sie maluje tylko tuszem :) Nie mam pojecia jaka sukienke wybrac, moze doradzicie cos? wklejcie jakies linki :) moj facet mi mówił,że mam ładne nogi, to wybrałam krótkie... Słyszałam tez ,że swiadkowej nie pasuje czerwony kolor, wiec wybrałam odcienie niebieskiego...

Gość hjmhmuh
Lepsiejsza- gust jak gust, co poradzisz. Pierwszy raz jestem świadkowa ;) Na wesela chodziłam w lato, nigdy nie zwracała uwagi na strój świadkowej ;)