mela98 0 Napisano Luty 10, 2012 Od jutra zaczynam . kto ze mną :D . bede jeść kefiry 0% i może niskokaloryczne maślanki rezultaty są niesamowite :D moja siostra to przechodzila z rozmiaru 48 przeszla na 36 jeste piękna no to kto ze mną :D a i pić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śmiech na sali?? Napisano Luty 10, 2012 a za kilka miesięcy płacząc napiszesz...20 kg w doł kto zemna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 10, 2012 nie. nie napisze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaahahahahaha Napisano Luty 11, 2012 nawet 3 dni nie wytrzynasz moze nawet 1 dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mela98 0 Napisano Luty 11, 2012 W wersji tej cały sekret diety polega na piciu dużych ilości kefiru powoli zmniejszając ilości spożywanych posiłków. Tygodniowy plan diety powinien wyglądać następująco: W pierwszy dzień diety powinniśmy jeść wyłącznie chude serki twarogowe. Z kolei przez kolejne dwa dni należy spożywać wyłącznie kefir. W kolejne dni możemy do kefiru dołączyć warzywa gotowane lub surowe, w zależności od gustu. Ostatniego dnia diety spożywamy mięso gotowane. Istotą tej diety jest to, aby się nie głodzić i stopniowo zmniejszać dawki posiłków, a następnie je zwiększać. Wersja druga Drugi sposób jest nieco inny, lecz równie skuteczny. Głównym składnikiem jest oczywiście kefir, ale poza nim każdego dnia spożywamy również inne dania. Wszystkie posiłki powinny być przygotowywane bez soli i cukru. Tygodniowy plan diety powinien wyglądać następująco : Dzień 1 gotowane ziemniaki (ok. 5 szt.) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 2 gotowany kurczak (ok. 100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 3 gotowane chude mięso, najlepiej wołowina (ok. 100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 4 gotowane ryby (100 gram) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 5 - owoce i warzywa, z wyjątkiem wysokokalorycznych bananów i winogron (do kg) oraz kefir (ok. 1,5l) Dzień 6 tylko kefir (ok. 2l) Dzień 7 tylko woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaahahahahaha Napisano Luty 11, 2012 haaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yredfh Napisano Luty 11, 2012 ja bez żadnego przygotowania przez 2 tygodnie piłam same kefiry/maślanki/chude mleko bez ruchu schudłam 5,6 kg, więc nie wiem jak jedząc jeszcze inne rzeczy chcesz schudnąć 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach