Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia WlKP ....

mój facet ma dziś urodziny i

Polecane posty

Gość natalia WlKP ....

poszedł z kolegami na piwo, a ja siedzę sama w domu, jutro wyprawiamy urodziny w domu, będą moi rodzice, zamówiłam tort, zrobiłam sałatkę ale jest mi tak cholernie strasznie smutno że jestem sama teraz

Gość natalia WlKP ....
jem kupę

Gość natalia WlKP ....
bardzo lotny podszwy glupku

Gość natalia WlKP ....
wiecie co dzięki za miłe wsparcie

Gość AnitaTA
to nie nasza wina,że mu dalas du­py

Gość muminok
No ale to nie są Twoje urodziny tylko jego :-) A nie chciałaś iść z nimi?

Gość smuutnaaa
ja mam dzis urodziny a moj facet ma nocke i tez jestem sama;(

Gość natalia WlKP ....
nawet mi tego nie zaproponował, obiecał że będzie godzinkę, góra 2 a już go nie ma 4 ech.... teraz widzę jaka jestem dla niego ważna

Gość madziorekk99
nie jestes dla nieego wazna bo on cie nie traktuje powaznie, nie powinnas sie puszczac to by cie szanował

Gość natalia WlKP ....
smutnaa wszystkiego dobrego, ale zrozum o co mi chodzi, twój jest teraz w pracy a mój bawi się zapewne świetnie

Gość muminok
Oj wyluzuj :-) Daj mu zaszaleć w urodziny :-) Jak wróci to Ci to jakoś pewnie wynagrodzi. A Ty tak nie masz,że chcesz spotkać się z koleżankami bez facetów?

Twój chłopak poszedł sam. Tobie to przeszkadza. Czy on wie, że przeszkadza Ci takie wychodzenie? Rozmawiacie o tym? Bo wiesz, żaląc się na forum nie poprawisz waszych relacji ...

Gość natalia WlKP ....
takk, tylko że ja nie mam żadnych koleżanek :( :( :( :( :(

Gość muminok
No i tu tkwi problem bo przez to nie możesz postawić się w jego sytuacji. Ja robię sobie wieczorki damskie i mój facet nie ma nic przeciwko. Pogadaj z nim ale to i tak pewnie nic nie zmieni bo on będzie chciał utrzymywać kontakt z nimi a Ty nie możesz mu tego zabronić.

Gość dziś na pomarańczowo
to są jego urodziny,ok. ale. skoro nie chciał tego dnia spędzać wyłącznie z Tobą, co jestem w stanie zrozumieć, to mógł zorganizować imprezę w większym gronie (albo Ty mogłaś mu to zorganizować, co byłoby jeszcze lepszym posunięciem), z kolegami i ich dziewczynami albo jakimiś koleżankami. ogólnie zebrać towarzystwo i fajnie się bawić. z samymi kolegami na browar albo wódkę może skoczyć w każdy inny dzień roku, a takie rzeczy jak urodziny czy inne rocznice powinno się obchodzić z bliskimi osobami. ja, gdybym miała faceta, chciałabym żeby był obecny w moje urodziny, nieważne, czy towarzystwo byłoby wyłącznie babskie, czy mieszane. albo nam na kimś zależy albo nie. i takie właśnie szczegóły (w nich diabeł tkwi naprawdę) pokazują, ile związek jest warty.