Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbfn qeknb k

Dziewczyny jakie lubicie ubrania? KOLOROWE czy STONOWANE?

Polecane posty

Gość kjbfn qeknb k

Ja zawsze ubierałam się w beże, szarości, granaty, czerń, biel. Odkąd zaczęłam nosić kolory stałam się jakaś zauważalna i moje powodzenie wzrosło czterokrotnie :P polubiłam miętowe rurki, różowe żakiety, pomarańczowe sukienki. A Wy w jakich kolorach się lepiej czujecie?

Nosze czarne ciuchy. Nie powiem, że wyłącznie, bo mam za 3 bluzki w innym kolorze, ale w 99% moja szafa składa się z czerni.

lubie kolorowe dziewczyny ale nic nie zastapi malej czarnej :)

Pierwszy zestaw kolorów, który wymieniłaś. Generalnie trudno mi kupić ciuchy, bo wszędzie widzę nadruki, wzorki i pstrokaciznę. Ale nie powiem, mam jedną sukienkę "panterkę" i czuję się w niej zajebiście :D

Gość kjbfn qeknb k
Frankie_Stein a mi sie wlasnie wydaje ze teraz wszystko takie smutne i bez wzorow hehe

Gość kjbfn qeknb k
Pani Czkawka ha ha

Gość aniamakacaaa
A mi się kolory jakoś z tandetą kojarzą. Nie wiem. Np tak jak napisałaś, jakieś miętowe rurki, no nie podoba mi się, ale już jak te same rurki są np szare to wygląda to elegancko

zalezy od pory roku, zima chodze w szarosciach, czerni, fiolecie, w bezach, w cieplejszych miesiacach w kolorach, zywych, pastelowych

Lady To ja tak bardziej odwrotnie :P Teraz właśnie wybieram kolory bo i tak za oknem już wystarczająco ponuro ;) A latem to tych kolorów jest tyle na około, że wystarczy mi coś "zwykłego" ;)

80% moich ciuchów jest czarna, reszta to fiolet, bordo, butelkowa zieleń, khaki, szary, ciemny turkus i czekoladowy brąz. plus jedna sukienka ecru w różowe kwiatuszki, objaw chwilowego zaćmienia umysłu :D

hehe ja zima mam przewaznie zle dni dlatego kolory niezbyt optymistyczne ;)

nie da rady :P 4 pary zimowych butow mam w szarosci, kurtki i plaszcze tez :D jedynie szale mam w kolorach :P

Ale ciuchy to nie tylko odzież wierzchnia :P Ja też to mam w stonowanych kolorach, ale do tego ubieram kolorowe spodnie, kolorowe sweterki... teraz więcej w domu siedzę jak gdzieś chodzę to nawet tak na kanapie lepiej się czuje ;)

w sumie racja ;) mimo to zima wole jednak ciuchy stonowane, nie rzucajace sie w oczy, wiosna i latem to juz co innego, wtedy lubie zaszalec i z makijazem ( magia koloru na powiekach :D ) i z ciuchami ;)

Gość gość
Zależy od tego, jaki mam nastrój i gdzie się wybieram, ale też muszę wam powiedzieć, że bardzo ciekawe i fajne są ubrania z kolekcji nowej marki ubrań Just Your story, w ogóle z jej powstaniem jest związana bardzo fajna historia, bo inspiracją do działania była książka Najszczęśliwsza dziewczyna na świecie.

Gość szymka456
Lubię nosić kolorowe ubrania, moją ulubioną marką jest adidas. Wiadomo, cena nie jest najniższa, ale za to jakość ubrań jest bardzo wysoka. Wolę kupić porządne ubranie i mieć je na długo:) Aby trochę zaoszczędzić robię zakupy w internetowych sklepach, kupuję np. tutaj: http://adidas-oldschool.com/ Polecam:):):)

Gość gość
Lubię wszystkie kolory, nie mam żadnej silnej preferencji do mocnych czy stonowanych barw, ale wyraźnie wolę ciemne kolory od jasnych. Najlepiej czuję się w czerni, bordo, czerwieni, brązie i musztardowym żółtym, lubię też śliwkowy fiolet, krwistą czerwień, ceglastą czerwień i zgniłozielony.

Gość gość
czym się różni czerwień od krwistej czerwieni?

Gość gość
A ja lubię różne kolory. Jednak czarnych bluzek nie noszę, bo w czerni wyglądam blado, ale spodnie i spódnice czarne - jak najbardziej. Jeśli idzie o bluzki to bardzo lubię białe , niebieskie, czerwone, zielone , szare, oraz różne odcienie fioletu od lila-róż, do tego prawdziwego fioletu, a kiedyś tego koloru nie lubiłam :-)... Poza tym bardzo lubię kolor nie wiem jak on się właściwie nazywa, ja znam takie jego nazwy : amarant, cyklamen, fuksja. Chodzi mi o taki "różowy fiolet", jakkolwiek dziwnie to brzmi. Nie wyglądam też dobrze w turkusie, sam kolor mi się podoba, ale jak kiedyś poszłam z koleżanką do miasta i mierzyłyśmy turkusowe bluzki to ona wyglądała świetnie, a ja - ponuro. Ale generalnie wiosną i latem sięgam po pastele, latem chętnie zakładam białe spodnie, jesienią i zimą zakładam intensywne kolory.

Gość gość
zukam faceta na wesele w czerwcu Ola ma kota dziś 42 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony fit matka wariatka opinie o cwiczeniach gość dziś 178 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony kolezanka obniza moja wartosc przy znajomych dziewczynadziewczyna dziś 21 odpowiedzi DZIEWCZYNY DLACZEGO JA NIGDY NIE MIAŁEM? Krzysiekteria dziś 2 odpowiedzi Telefon zgasł i mam pytanie. gość888888 dziś 5 odpowiedzi Czat dla mnie i dla (tego co chce mi pomóc) Punk Rock Metallica Girl dziś 321 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony Co was w życiu najbardziej gość dziś 18 odpowiedzi Irena Leszczyńska, wróżka, część trzecia gość dziś 2960 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony AGA MNIE NIENAWIDZI ...... fiut nastroszony dziś 0 odpowiedzi Klucz do serca kobiety to żuchwa szersza niż mózg. gość dziś 1 odpowiedzi Mężczyzna po 40 roku życia traci atrakcyjność gość dziś 31 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony KAMILA DAŁA NOWE FOTO KURRWA ALE ONA JEST ZAJEEBISTA LINKI fiut nastroszony dziś 5 odpowiedzi Jak myslicie zeby zdobyc tytul dr trzeba byc wrecz geniuszem ? gość dziś 1 odpowiedzi DLACZEGO AKURAT KWADRATOWY RYJ ??? gość dziś 2 odpowiedzi Nie rozumiem jak można śmiać twierdzić że 22 latka może być gotowa na dziecko ?