Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofi. 21.

Nie wiedziałam co kupic facetowi na walentynki i kupiłam...

Polecane posty

Gość Sofi. 21.

Kartkę walentynkową, żel pod prysznic i czekoladki. Co o tym sądzicie? Jesteśmy razem ponad 4 lata i już mi sie pomysły wyczerpały, nie chce kupowac żadnych kubków czy poduszek, a wiem ze on będzie coś dla mnie miał bo co roku kupuje więc też kupiłam.

Gość ja bym kupila.....
zamiast zelu pod prysznic - zel intymny zamiast czekoladek -czekoladki z afrodyzjakiem

Ja kupiłam tylko czekoladki :P Dostać mam nadzieje to samo z tym, że mam nadzieje, że nie kupi pierwszych lepszych, a się zastanowi jakie lubię ;)

Gość Sofi. 21.
nie chcialam nic związanego z sexem bo nie mieszkamy razem i nie mozemy sobie zrobic wieczoru sexu. a czekoladki z afrodyzjakiem chętnie bym kupiła ale nie wiem gdzie takie znajde

Gość Sofi. 21.
mhm to odpada bo mam troche daleko do większego miasta gdzie są takie sklepy

Gość plusik plusik
a ja na mojego faceta mam wyjebane i powiedziałam mu że walentynki są dla ludzi którzy się kochają i szanują. A on się obraził. Za to kupię koledze prezent, bo ma wtedy urodziny a i mały prezencik dla mamy jakieś serduszko :)

Gość azsxdc
plusik plusik skoro masz na swojego facta jak to powiedziałaś w******e to dlaczego z nim jesteś?

Gość sdfvbazds
ja chciałbym zeby moja dala mipojebaqc w swoje dupsko. ma taka ciasna i niedostepna szpare.

Gość sdfvbazds
ale nie dala w w urodziny to i nie da w walentynki.

Gość plusik plusik
chce mi się oświadczyć i ciągle gada, że chce to jak najszybciej zrobić. A dwa dni temu jak był pijany, przy kolegach przez telefon mi powiedział: że ja napieram na niego na zaręczyny i że nie wiadomo jakiego pierścionka chce. A ja mu nigdy o pierścionkach nie mówiłam, to on mi biadoli o zaręczynach. Zrobił ze mnie idiotkę. Jestem z nim, ale zbieram w sobie siły żeby to skończyć. Czekam na nową miłość:)

mysle ze to bardzo slaby pomysl na prezent walentynkowy najlepszym prezentem jest jakis gadget :)

Gość azsxdc
plusik plusik a to chyba, że tak :)

Gość mama W
czekoladki facetowi?????

Gość Sofi. 21.
oczywiscie ze czekoladki. mój facet uwielibia słodycze i pewnie z chęcią zje

Mój też uwielbia słodycze, akurat teraz biadoli, że go brzuch boli bo zjadł całą paczkę michałków :D W sumie bardziej woli wafelki, ale z takich "serduszkowych" słodyczy to w sklepach głównie czekoladki. Ja kupiłam Malagę, a liczę na Tiki Taki ( znając go pójdzie na łatwiznę i kupi Raffaello) ;) U nas nie robi się nic specjalnie z tej "okazji", żadnych prezentów, żadnych wyjść tylko tak symbolicznie... chociaż może jak będę do tego czasu w takim sklepie to kupie mu majtasy bo śmieszne widziałam akurat pasujące " jestem świetny w łóżku... mogę spać cały dzień" ;) czy jakoś tak ;)

Gość rrgtgtgtgtgtgt
mówicie ze czekoladki sa ok?

Gość gvbrftgregrdf
pewnie, że czekoladki są ok, liczy się gest

Moim skromnym zdaniem walentynki to dzien jak kazdy inny.. przeciez bedac ze soba nie kochamy sie tylko 14 lutego lecz cały rok. Oczywiście nie gardze prezentem, sama tez takowym obdarowuje swojego wybranka serca, ale my ten dzien traktujemy jak kazdy inny ;) ps: mojemu kupiłam bokserki a sobie safundowałam sexy gorsecik itp :D myśle,ze wieczór sie mu spodoba ;p

Gość katiiikaa
A ja mam zamiar mężowi na Walentynki podarować synka :D.

Gość Mgr.
ja kupilam tomik wierszy W.Szymborskiej z płytą, bo moj kochaś wspomniał, że chciałby to mieć. do tego kupię okazjonalny torcik :-P