Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***mama maluszka***

rodzeństwo

Polecane posty

Gość ***mama maluszka***

Witam ,mam 39 lat , pełnoletnie dzieci z 1 związku - 18,19,21 lat ,ponownie wyszłam za mąż i 2 miesiące temu urodziłam synka . Mam teraz dylemat bo mały będzie się wychowywał jak jedynak - rodzeństwo jest sporo starsze , chciałabym aby miał się z kim bawić i psocić , zastanawiam się nad młodszym bratem lub siostrą dla niego... wyglądam i czuję się młodo ale czy to ma sens , czy nie zrobię z siebie pośmiewiska wsród ludzi ??

pośmiewiska? masz takie dylematy w wieku 39 lat??? jak masz ochotę to rób i nie czekaj, a jak nie masz to może któres z dorosłych dzieci zaraz zacznie reprodukcję i problem się rozwiąze;)

Gość do mamy maluszka
opanuj się trochę kobieto, niedawno rodziłaś, nie jesteś krową rozpłodową, a Twoje dziecko nigdy nie będzie jedynakiem, bo rodzeństwo już ma tylko, że dorosłe

Gość erereerer
i dobrze ze bedzie czuc sie jak jedynak, ja widze w tym same plusy, Tez mialam znacznie starsze rodzenstwo tak jak twoje duze dzieci bylam namlodsza, traktowano mnie jak jednaka i chwale sobie to Nie kazde dziecko nadaje sie do posiadania rodzenstwa mniej wiecej w jego wieku, niekeidy są to same minusy niz plusy,bynajmniej u mnie by tak bylo :)

Chcesz mieć kolejne dziecko to miej - w czym problem? A maluchowi do jedynaka daleko :D:D:D:D W końcu już 3 rodzeństwa ma :P E,tam ja mam 29 lat.Do tego rodzonego brata który ma 20 lat.A że rodzice są po rozwodzie i ojciec dorobił się jeszcze dzieci wiec mam jeszcze siostrę 7 lat i brata 9 lat.

jak czujesz się na siłach i tego naprawdę chcesz, to moim zdaniem nie powinnaś w ogóle się przejmować zdaniem ludzi. A niech sobie nawet gadają, pogadają i im minie;)