Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2200000000

Mamy i przyszłe mamy proszę o pomoc

Polecane posty

Gość 2200000000

Witam.Od 4 miesięcy staramy sie o dziecko lecz w tym cyklu troche sobie odpuścilismy. Ale zainteresowala mnie jedna rzecz, a więc ostatni okres miałam 16 stycznia, 11 i 14 dnia cyklu kochalam sie z mężem. Cykle mam 27 dni. Ponad tydzień po tych stosunkach miałam silne zawroty glowy. Potem wszystko wrocilo do normy lecz przed okresem zawsze miałam gesty i prawie przezroczysty śluz a teraz jest biały, jak mleko. Nie wiem czy to ma jakie wplyw ale od 3 dni jestem troche przeziębiona. Okres powinnam miec dziś. Nie wiem co o tym sądzić. Czy to może być ciąża? Nie chce teraz tak bezpodstawnie kupować test bo już kilka razy sie zawiodłam...

Gość mlk
możliwość jest zawsze. zamiast testu możesz zrobić za kilka dni betę.

Gość Jo-------anna
Zawroty głowy mogły świadczyć o zagnieżdzeniu zarodka,poza tym kochałaś się w płodnych, szanse są. :) Powodzenia :)

Gość 2200000000
Dziękuje :) trzymajcie kciuki :)

Gość mamy trzymac kciuki aby maz
cie zaplodnil? :O To obrzydliwe. Spierdalaj :P

Gość 2200000000
Głupie i nie na temat komentarze proszę zostawić dla siebie....

Gość 2200000000
może ktoś jeszcze wypowie sie na ten temat?

Gość 2200000000
Może był ktoś w takiej sytuacji?

zawroty głowy nie świadczą o ciąży musisz poczekać jezeli bardzo chcesz zajść w ciąże często zdarza sie ze wmawiamy sobie objawy ale mam nadzieje ze ci sie uda jak nie to może spróbujcie monitorowac cykl u lekarza on dokładnie powie ci kiedy są dni płodne i dostaniesz leki które pomoga wam zajs w ciaze a teraz to musisz spokojnie czekać oby miesiaczka juz nie przyszła!!!!

Gość 2200000000
mam nadzieję ze nie przyjdzie. A co do zwrotów glowy to nie były one umówione. Były tak silne ze mąż już chciał pogotowie wzywać...

Gość mniskamiki3
Myślę, że powinnaś zrobić test, kochaliście się w dni płodne więc jest bardzo duża szansa na ciążę. Ja zrobiłam test 2 dni przed @ i wyszedł pozytywnie.

Gość 2200000000
A nie jest za wcześnie? Boję sie ze test sie pomyli i znowu sie zawiode. Dwa razy miałam 2 kreski a w ciazy nie byłam ...

Duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Miałam właśnie takie obiawy na początku, ten biały śluz, i źle się czułam tydzień po zapłodnieniu czyli w momencie zagnieżdżenia się zarodka. Śmiało możesz robić już test. Trzymam kciuki :)

Gość rumianek dzbanek
Skoro miałaś dwie kreski, to znaczy, że był hormon ciążowy. Chyba, że na coś chorowałaś.

Gość rumianek dzbanek
To bardzo dziwne, że aż dwa testy okazały się wadliwe... Jeśli miałaś później okres, a testy były pozytywne, to ciąża była, ale biochemiczna, a na wczesnym etapie gin mógł jej nie dostrzec albo nie "wymacać". Tak czy siak i tak teraz to bez znaczenia.

Gość 2200000000
I nadal nie ma @ :D