Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosik062007

gdzie oddac zabawki w Wawie

Polecane posty

Gość gosik062007

Mam troche zabawek corki, ktorymi sie nie bawi i myslalam, ze oddam do domu malego dziecka. ale w Wawie na Nowogrodzkiej i Modlinskiej - gdzies wyczytalam, ze zabawek nie potrzebuja. Czy wiecie wiec gdzie mozna oddac sprawne zabawki?

Gość daj ogloszenie
na gumtree ze oddasz potrzebującej rodzinie zabawki na pewno sie odezwie wiele osób

Gość a jakie to zabawki?
Znam rodzinę gdzie się nie przelewa- pracuje tylko dziewczyna-mąż zajmuje się synem. kiedyś dobrze zarabiał,ale miał wypadek-ma znaczną utratę słuchu,niedowład ręki,jeździ teraz na wózku,ale zdaniem zusu jest zdrowy... a w zasadzie jest zdolny do pracy... mają syna 2letniego-jakby to były jakieś uniwersalne zabawki typu misie,klocki czy książeczki,to pewnie chętnie by przyjęli.

Gość bddbxcfjkv
a skąd jest ta rodzina? i jaki wzrost dziecka?

Gość a jakie to zabawki?
Z Brwinowa,ale już nieważne-spytałam tą dziewczynę czy by im się coś nie przydało i się obraziła... ale jak masz jakieś zbędne rzeczy do oddania to jest tu taki temat o 7 miesięcznym chłopcu co ma nowotwór-adres bloga mogę podać-www.pomocdlakubusia.bloog.pl -ja zrobiłam im przelew,bo dopiero w ciąży jestem i nie mam jeszcze rzeczy dla dzieci.

Gość bddbx
z tą pomocą to tak właśnie jest, że zamiast zrobić dobrze to można kogoś obrazić tylko.

Gość jest w wawie taka akcja
Pomocna Mama to fundacja,znajdziesz ich na facebooku