Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

Zejscie bylo dobre, ale pierwsza czesc. Droga bez powroty tez super i Face of gore. Jeszcze jeden mi sie podobal co w tv juz lecial, o szpitalu psychiatrycznym ze w najgorszej czesci siedzial zakazany pacjent w ciemnosci. Kurva szkoda ze nie pamietam tytulu bo bym sciagnela. Jak tobie sie nie podobal Underworld to obejrze :)

Noxa, dom wariatow? To tez juz starszy taki, raz w TV lecial. Droga bez powrotu tez mi sie podobala I wzgorza maja oczy tez bylo mocne

Wrota do piekiel w sumie tez najgorsze nie byly... hm... kiedys co dwa tygodnie chodzilam na horror do kina z eks a teraz taka bieda ze nawet nie byloby na co isc. bylam ostatnio na "w ciemnosci" to sie zawiodlam, ech...

dwie z buldogiem... idę sobie, a właściwie wracam godzina 19 a ona mnie za kudły i w morde z buta, ale, że ja się bić potrafię to się obroniłam :classic_cool: No, ale mimo wszystko wolę unikać takich sytuacji. Mój kolega dostał nożem w plecy, koleżanke cygan gonił, jakiś gwałt w Bytomiu w biały dzien ostatnio. Nie, nie ja dziękuję. Wole gnić w domu niż gdziekolwiek wyjść sama. No chyba, że z psem przed blok :D:D

kurvaaaa musze wreszcie obejrzec wzgorza maja oczy, bo nie widzialam wlasnie. zarzaz sciagam. zawsze mi sie mylilo z Silent Hill

Ja mam blizne po napadzie na pol dloni, to przez niego bywam na forum. wczesniej nie mialam czasu, dziwie sie ze ty tak stale tu siedzisz w tym wieku...

Tym razem to znowu ja + ban x2 - to dasz mi zdjęcie swojej facjaty, czy będziesz nadal ignorował to co napisauam 😭

Mi sie SIlent podobalo nawet i stary dobry The Ring, z moja ulubiona dziewczynka 😍 zaraz zaczne sciagac wlasnie, bedzie na jutro na nocke maratonik ale sie kurva ciesze :)

poważnie tak niebezpiecznie jest tam u was>>??????? :O to nie zazdroszcze. ja chodze po nocy po warszawie, odludziach, pijany wracałem ze 2 miesiace temu jakies 25 km po nocy z buta i cisza i spokój ...nigdy nikt mnie nie pobił, nie okradł, nie zaczepiają mnie drechy, cyganie ani gwałciciele.. ani nic... odpukać.

"Wrota do piekieł", to nawet ciężko horrorem nazwać. Jak zobaczyłem walkę z bezzębną cyganką na parkingu, to ze śmiechu się popłakałem :D

No nie dziwie sie ze ci sie ta dziewczynka podobala hahaha nawet Cie do niej porownalam :D The ring zarowno jak Silent hill wg mnie jest slabe ale wlasnie mysle mysle...co bylo good.....

[zgłoś do usunięcia]Shizuka Hiou taka mala jedna ma 25 lat i ma meza, wiec sie nie dziw Ani meza ani 25 lat nie mam :D:D

Mnie dziś wieczorem horror czeka - randkę mam 😭

ja mam 21 lat a wcale nie imprezuje, tylko domowki, piwo w pubie i koncerty. dyskoteki na oczy nie widzialam pustaku yebany 🖐️

widziałam twoją dupę, ale Ciebie nie. :classic_cool: Dlatego bez sensu i chcę żebyś mi się pokazał.

Shizuka Hiou dobrze gada - horror powinien straszyć klimatem, a nie zdeformowaną mordą psychopaty z siekierą.