Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

wzgórza mają oczy to ten film z serii o kanibalach zmutowanych na pustyni (chyba już z 5 filmów takich widziałem pod różnymi tytułami) gdzie zatrzymuje się / psuje samochód / gubią drogę rodzinki z dziecmi, nastolatki na akacjach itd? to w tym filmie takich 3 mutantów kanibali gwałci dziewczyne? ide coś zjeść.

Noxa kto gruby? Ten zyeb tym razem to znowu ja? On jest chudy jak szkapa i do tego ekhm...niezbyt urodziwy..

w sumie ja tez nigdy nie byłem na dyskotece nie licząc próby tych w podstawówce , i ja mam 26 i te wole domówki niż kluby ale domówki to dla mnie własnie imprezy a kafeteria to nie sa imprezy... 12sktzo no rzuciłbym fote swojej facjaty tylko że się wstydze:O mógłbym teoretycznie zrobić to co każdy na kafe przd umieszczeniem fotki np w stpce ale niestety jeszcze nie wymyślono photoszopa który mógłby tu pomóc. takamalajedna ma akurat racje, jestem brzydki:D po co ci takie idoki/ no chyba ze t apropo rozmowy o horrorach

Nie pierdol Tym razem to znowu ja + ban x2, tylko wrzucaj foty - Kafe już niejednego paszteta widziało, więc jakoś i Ciebie wytrzyma :P

chudosc u faceta nie jest dobra, facet musi byc mocno postawny i meski. natomiast ja juz kolejny tydzien na glodzie, ech. mezczyzna jest byc wygodniej. snuje fantazje, ze jabym chlopem byla to bym wlasnie sie obzerala frytkami, pizza i bita smietana mmm

a skąd ty takamalajedna ie że jestem chudy:O ty co za dużo wiesz o mnie...niepokoi mnie tez fakt że twoja antypatia wobec mojej osoby wydaje się być nieuzasadniona - pewnie znasz mnie pod innym nickiem czy cuś ps.mam normalną wagę prawidłową:D

Michal, tlumacz to sobie jak chcesz, zes w sam raz :O A tak btw miales isc wpierrdalac wiec co tu jeszcze szkodniku robisz? wykurviaj wszo

"snuje fantazje, ze jabym chlopem byla to bym wlasnie sie obzerala frytkami, pizza i bita smietana mmm" Trafiłaś w samo sedno - byłem dziś w McDonaldzie, a na kolację zeżarłem pizzę :D

obecnie 57 :o przy 174, ale do lata mysle ze zdaze. tak duzo juz za mna. teraz tylko pije od jakiegos czasu i to rewelacyjnie dziala. chcialam jesc zarcie dla dzieci, ale juz wole nic nie jesc takie to okropne i bez smaku :o

"mezczyzna jest byc wygodniej. snuje fantazje, ze jabym chlopem byla to bym wlasnie sie obzerala frytkami, pizza i bita smietana mmm" do tego nie trzeba byc chlopem...ja znam kilka kobiet które jedzą baaaaardzo dużo a waga bez zmian...jedza co chcą i się w ogóle nie przejmują jakimiś dietami czy czymś zjem i przemyślę wrzucenie fotki.

kurva Lomu :D hm ale nie zamienilabym sie, to cos wiecej jednak, cos co pozwala mi sie unosic... to pozytywne.

Masz idealną wagę! byś sobie zjadła potem troche ruchu i by było okej! :D:D

Michal chooyu pieprzony dalej chcesz wrzucac foty swojej ohydnej facjaty? czy moze znow cycorow swojej dziurki ? albo jej rozowej pidzamki?zenada:O

a ja się zapisuję na jujitsu :classic_cool: HAHAHAHA :D:D już próbowałam siatkówki, hokeja, tenisa to teraz to :D:D ile obstawiacie, że wytrzymam?:D:D

ja sie nie czuje jakos chudo jeszcze, zreszta mam taka budowe ze dopiero od 44 w doil wygladam super. wiem co mowie, bo tyle wazylam zanim utylam jak wieprz ale juz nigdy nie przytyje, nigdy. w wakacje spotkam sie pierwszy raz z dwoma bardzo waznymi dla mnie osobami, musze wygladac idealnie.

ruch mam z psami, czasami cwicze troche. na nic sie nie zapisze, bo nie lubie ludzi i bym sie glupio czula na silowni czy czyms takim.

TakaMała - rozwianą piżamkę to ja akurat chętnie zobaczę :P Szkizto - spróbuj z rugby. Jak dla mnie, to jedyny słuszny sport :)