Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asik920047742

Nike Court Tradition różnice??

Polecane posty

Gość Asik920047742

Siema, Mam pytanie dotyczące butów Nike Court Tradition zapinanych na rzepy. Kilka lat temu kupiłam parę za ok 250 zł, dwa lata temu znów je chciałam i skusiłam się na model za ok.120zł. Druga para szybko się zepsuła, starła się podeszwa i wydarły się pięty, a plastik kaleczył nogi. Pierwsza para, pomimo tego, że była mi za duża (i z tego powodu wydarły się po długim czasie pięty) nie obcierała, ponieważ plastiku tam nie było. Czy ktoś wie, dlaczego tak było? Czy nike ma dwa modele, tańsze (kiepskie) i droższe (lepsze)? Ja kupując te tanie, myślałam, że to tylko przecena sezonowa...

A może to drugie to jakas podróbka była? Kupowałaś w oryginalnym sklepie Nike?

Gość Asik920047742
Nie, był to sklep Humanic. Tam są buty oryginalne różnych firm (puma, adidas itp.)

Gość Asik920047742
Ale co ma pielęgnacja do tego, czy w buty są wzmocnione w piętach plastikiem, który się łamie czy nie O_o?? Pytałam, czy ktoś wie, jak rozpoznać jeden model od drugiego..?

Gość Kawusia 8998
Myślę,ze różnice będą w detalach i niczym innym. A jak prezentują sie cenowo te modele? W kwestii pielęgnacji to oczywiście jest to bardzo ważna sprawa,sama kupowała ze strony www.Pielegnacjaobuwia.pl pastę oraz spray i jestem zadowolona.