Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona......

Niemożliwe żebym była w ciąży czy może jednak?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona......

Kochałam się z facetem 28 grudnia, 31 dostałam miesiączkę-wydaje mi się że mniej obfita niż zawsze, krótsza o jeden dzień. Cykle mam 28-30 dni. Dzisiaj jest 12.02 NIE DOSTAŁAM OKRESU, Od 2 tyg boli mnie podbrzusze, nie bolą mnie piersi tak jak zawsze tylko sutki, mam obfite upławy. Nie doszedł we mnie ani razu. Był to stosunek przerywany. Ciąża wydaje się być niemożliwa-były to dni niepłodne ale....

Jezeli nie ierzysz temp i nie badasz całego cyklu ściśle to nie ma pewnosci ze nie miałas dni płodnych ja zaszłam w ciazze ok 3 dni po okresie wiec wszystko mozliwe. Po prostu zrob test :)

Gość Zaniepokojona......
w pierwszą ciążę też zaszłam zaraz po okresie. Miesiączki mam obfite zazwyczaj, ta ostatnia? nie była skąpa, po prostu mniej obfita niż zawsze. Jutro naprawdę zrobię test bo niepokoję się już-2 tyg spóźnienia to dużo..:-(

Gość Misia232124
Zrób test, szanse są małe ALE....zawsze są. Jest coś takiego jak dodatkowe jajeczkowanie...:-)

Gość mamama27
przerywamy to żadna antykoncepcja - a dni nie płodne bywają teorią a w praktyce bywa różnie - plemniki są cały czas a najwięcej w wytrysku więc ciąża możliwa - zrób test

Gość Zaniepokojona......
Jutro zrobię bo te objawy są niepokojące. Inne niż zawsze albo sobie wkręcam. Mam dużo stresu ostatnio więc opóźnienie menstruacyjne zwalałam na to, test już wykaże więc i ja będę spokojniejsza.

Gość zrób test ciążowy
ja bym taka pewna co do braku ciąży nie była.