Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukułkakuka

IDEAŁ FACETA - podajcie Panie jakie cechy u facetów podniecają/pociągają was naj

Polecane posty

wzrost-ok185 włosy-brunet oczy-błękitne lub zielone figura-szczupły ale nie chudy mile widziane:poczcie humoru.wrażliwość ale nie uległość.zdecydowanie.odwaga-nie mylić z głupotą.rozważny i spontaniczny(czyli nie narwany-ale nie pozwalający sobie w kasze dmuchać)odważny.mądry ale nie nieomylny.wyrozumiały.....;)

Ja tam wymagająca nie jestem 1 wyższy ode mnie w szpilkach) (mam 163 + szpilki) bez zalążków mięsnia piwnego z włosami na głowie czysty nie palący zarabiać co najmniej tyle co ja być ogólnie na moim poziomie - nie potrzebuję mądrali, ani buraka duże libido

Gość Motylcia25
duza pała

Gość kokosowaprincessa
nie istnieje idealny facet wiec nie ma o czym tu pisac...jeszcze sie taki nie narodzil!

Gość GHJBHIOL
JEDEN JEDYNY MÓJ !!)

Gość sama z krakaaa
wyglad wygladem...to na prawde jest nieistotne, zeby byla chemia musi mnie krecic charakter faceta. nie jestem malolatą, a pisze z punktu widzenia babki, ktora wielu mezczyzn spotkala w swoim zyciu. moge napisac, ze lubie wysokich, przystojnych, lekko przy kosci facetow, mocno owlosionych;P no i z mega poczuciem humoru. ale zycie okazuje sie przewrotne, bo zakochalam sie ostatnio w niskim i szczuplym facecie, ktory mnie niesamowicie kreci, jest dla mnie nieziemsko sexowny, ma niesamowity charakter i poczucie humoru.

Gość wielgus-wielgas
sama z krakaa a jaka ma pałe? musi miec mała jak taki mały jest..a to najwazniejsze jest

Gość sama z krakaaa
jem gówno

Gość wielgus-wielgas
to smacznego :) tylko czyje?

Gość kobietka:)
Chodzi o wygląd przede wszystkim? - raczej wysoki, ok. 185 cm na przykład - brunet (ale to nie ma aż takiego znaczenia) - raczej szczupły, ale nie chudy, lepiej jak trochę wysportowany (ale nie taki, co siedzi godzinami na siłowni, w ogóle nie podobają mi się te ogromne bicepsy, z których faceci są tak dumni) - raczej Polak, ale niekoniecznie... mógłby być Hiszpan, ale oni są często niscy, ważne, żeby dobrze mówił po angielsku - namiętny, zdecydowany, ale nie brutalny, po prostu męski, ale czasem czuły, delikatny... pewnie szukam sprzeczności:) - penis 15-19 (i na pewno nie więcej)

Gość a dlaczego nie
Tajemniczy skorpion, mający to coś w sobie co zwala z nóg, wieczna zagadka. to jest to, stanowczy, opiekuńczy a w seksie nie zrównany.

Tak byłam ze skorpionem:) w łóżku idealny, ale zbyt zaborczy, nie dało się z nim normalnie żyć, był strasznie zazdrosny o wszystko, o mój czas o znajomych..

Gość vsdsd
zgadzam sie co do skorpiona. zaborczy. i co chwile smsy co robie gdzie ejstem czy sie dzis spotkamy....straszne. do tego kiepski w lozku. zero wyobrazni. tragedia

Gość pommmpek
a ciekawe co same macie do zaoferowania ??:D

Gość Me imeno nie jes Zenon
taa? Same wymagani?a Jasne że Ty na wszystko polecisz co się nawinie......

oj, mój miał wyobraźnię:) jak żaden inny:) a do zaoferowania widać coś mamy, skoro tak bardzo chcieli z nami być i nas mieć tylko dla siebie:)

Gość IDEAAAAAAAŁ
mój ideał to taki co swiata poza mna nie widzi ( w sensie ze WIERNY) i mi wystarczy.

To chodzi tylko o to, żeby był wierny, czy żeby nie widział poza Tobą świata? Dla mnie wierny być musi, ale swój świat jak najbardziej może mieć, chociaż wolę, żeby jego świat przynajmniej w części pokrywał się z moim:)

Gość IDEAAAAAAAŁ
po prostu zeby byl wierny, a o takiego naprawde trudno w tych czasach..

Gość mała wronaaa
180-190cm brunet raczej szczuply normalny taki co to lubi sobie przy samochodzie pogrzebac np. czuly i troszke romantyczny ale nie na codzien

Gość jndsjdsbfds
🌼 185-190cm 🌼 inteligentny 🌼 wierny 🌼 z prawkiem i samochodem 🌼 posiadający prace 🌼 z poczuciem humoru 🌼 dobrze zbudowany i nie za chudy

Mówisz - masz. Wczoraj był podobny topik i pozwoliłam sobie zrobić kopiuj - wklej:). W mężczyznach podoba mi się stabilność, niezłomność, mądrość, konsekwencja, poczucie humoru, błyskotliwy umysł, zaradność, umiejętność przewidywania, planowania, wspierania kobiety i rodziny. W mężczyźnie podoba mi się też to, czego sama nie mam - siła fizyczna, umiejętność logicznego myślenia bez rozbierania całego świata na kawałki, stabilność emocjonalna i niepopadanie w zmienne nastroje wraz z konkretną fazą cyklu . I na koniec - w mężczyznach podoba mi się też to, że są tak różni od nas, kobiet, i umożliwiają nam przez to oglądanie świata z innej, męskiej perspektywy, co, nie ukrywam, bywa ciekawym doświadczeniem