Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia30.....

W małżeństwie seks analny?

Polecane posty

Gość klaudia30.....

Mąż namawia mnie do seksu analnego, ale jakoś mam opory. Czy tylko ja jestem staroświecka? A jak to u was wygląda, praktykujecie to?

Gość Inikka
Mój narzeczony coś tam próbuje :D Czasem się zgadzam, czasem nie... Ale polega to u nas na stymulacji palcem, no i żel oczywiście.

Gość martha marcy
ja sobie tego nie wyobrażam. kiedys moj byly tez mnie namawial to powiedziałam mu zeby wsadzil sobie w tylek kij od mopa i sobie pchnął pare razy, zrobil dziwną minę ale chyba zrozumial bo więcej tego tematu nie zaczął

Gość klaudia30.....
My też coś tam próbowaliśmy, ale jakoś nie mogę się przełamać.

Gość ptasiek nastroszony
nie widze w tym nic złego, ale trzeba miec młode zwinne ciało jak macie spróchniale po 40stce to lepiej nie ryzykujcie

Gość mamba czarniejsza od czarnej
martha marcy dobre :D :D Mężowi właśnie to przeczytałam to zrobił wielkie oczy :D :D :D

Gość klaudia30.....
ja mam 30 lat

Gość klaudia30.....
no dobra, ale podoba wam sie to, czy wy tylko tak dla zaspokojenia ciekawości partnera?

Gość martha marcy
heh no wlasnie chyba faceci nie mysla jak wyglada sex analny od strony kobiety tylko wyobrażają sobie jakie niesamowite doznania mogą miec w tej ciaśniejszej dziurce. dlatego trzeba im to łopatologicznie uzmyslowic :D

Gość nie dużo
Parę razy ale mam opory nie moralne ale fizyczne

Gość klaudia30.....
czasem słońce... ty chyba jesteś facetem

Gość stylistka naczelna królowej
to jest fajne :)))

-Czym się różni małżeństwo od więzienia? -W więzieniu możesz liczyć na anal :classic_cool:

Gość Miła w dotyku i nie tylko
A dlaczego by nie sprobowac autorko? Po odpowiednim przygotowaniu i pozytywnym nasytawieniu i mocnym pobudzeniu przed jest genialnie. Zrowno z mezem, jak i nie ( ja z moim mezem uprawialismy sex analny na dlugo zanim zostalismy malzenstwem) Orgazmy odlotowe :) Polecam

-Czym się różni małżeństwo od więzienia? -W więzieniu możesz liczyć na anal hehehe ZAJEBISTE :D Ale sie usmialam :)

A dlaczego by nie sprobowac autorko? Po odpowiednim przygotowaniu i pozytywnym nasytawieniu i mocnym pobudzeniu przed jest genialnie. Zrowno z mezem, jak i nie ( ja z moim mezem uprawialismy sex analny na dlugo zanim zostalismy malzenstwem) Orgazmy odlotowe Polecam zgadzam się w 100 %.

czasem slonce jestes rozwodka?

Zajebiste i prawdziwe :P Chociaż póki się nie spróbuje to nie można mówić czy się lubi seks analny czy też nie. Jak partner zna się na rzeczy to powinno być ok. Zatem warto się przekonać na własnej skórze (doopie) :P

Gość klaudia30.....
no Mąż właśnie przeczytał i teraz to już na pewno spokoju mi nie da, bo skoro dookoła wszyscy to robią, to nie jest takie złe, a nawet może być przyjemne. I co ja teraz pocznę?

czasem slonce wybacz, jakos tak pomyslalam, ze masz juz swoje lata, glupie to :O

Gość anal ale tylko z małym ptakiem
mi wkładał jeden palec w pupe i było fajnie, styumolowało mnie to , ale ponieważ miał penis 21 cm to nie bylo mowy o normalnym analu

Musisz wsprobowac autorko- nie masz wyjscia ;) Ja od siebie dodam, ze najlepiej zrobic wczesniej lewatywe i to tak porzadnie, ok 2h przed zabawa, a ok 30 min przed powtorzyc tak plytko, abys miala pewnosc, ze nie bedzie niespodzianek ;) i mogla sie wyluzowac w pelni, co bedzie ci potrzebne, bo jesli bedziesz choc troche spieta, bedzie cie bolalo. Poza tym, musza byc spelnione pewne warunki, zeby bylo naprawde fajni- to juz bardziej dla Twojego meza ;) a wiec- -musisz byc barrrdzo podniecona, wypieszczona jak sie da ;) - uzyjcie duuuuzo nawilzacza, ja oprocz specjalnych zeli uwielbiam wprost oliwke hipp-a, jest naprawde rewelacyjna, ale moze to byc chociazby wazelina ;) tylko naprawde duzo - zacznijcie od jednego palca, kiedy ten palec juz tam sie znajdzie, nalezy odczekac chwile, aby si emiesnie przyzwyczaily i dopiero wtedy kontynuowac z kolejnym palcem, a pozniej penisem- nie bedzie bolalo - dobrze jesli wtrakcie, tak dla poczatkujacych, bedziesz piescila sobie lechtaczke kiedy on bedzie masowal ci pupe - polecam lampke albo wecej wina/ szampana/ drinka, niepotrzebne skreslic- na rozluznienie ;) No i powodzenia ;) i wielu fajnych chwil :) Pozdrawiam :)

mi wkładał jeden palec w pupe i było fajnie, styumolowało mnie to , ale ponieważ miał penis 21 cm to nie bylo mowy o normalnym analu Nie zgodze sie, ja mam kulki analne dluzsze niz 21cm i jest super, a mj facete tez nie narzeka na rozmiar i niegdy ie bylo problemow, po uprzednim rozciagnieciu miesni. Wszytskim lubiacym sex zycze milej i owpocnej w tej kwestii nocy ;)