Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia30.....

W małżeństwie seks analny?

Polecane posty

Gość kiuhjrhy7
Autorko zapytaj meża czy na starosc bedzie ci dupe podcieral jak ci zwieracze puszcza fuuuj, anal jest dla debili i pederastow a dupa jest od srania a nie ruchania :o

a ja myślę, że lewatywa nie jest konieczna:) ja nigdy przed nie robiłam :) i nigdy też nic się nie stało po prostu jak danego dnia czuję, że mogę to ok, a jak nie bardzo to nie, nie ma przymusu i właściwie z tego co wiem, co czytam, czego sama doświadczyłam, że za 1 razem ZAWSZE boli, mnie także bolalo,bardzo ale już po 20 min nie było problemu :D i była druga próba

Gość oijoijoi
autorko nie czytaj tych sfrustrowanych niewyzytych paszczorow i nie daj sie namowic po seksie analnym ma sie hemoridy i bedzie ci gowno na starosc z d.u.p.y wylatywac, a ty nie bedzie w stanie tego kontrolowac, tylko dlatego ze mezus mial zachcianke :o

Gość klaudia30.....
Dzięki za rady. My juz pierwszy raz mamy za sobą, a nawet 3 razy, ale tak delikatnie. Tylko on się domaga, a ja ciągle mam opory. Ale faktycznie trzeba być maksymalnie wypieszczonym itp. A oliwkę z Hippa w domku akurat posiadam.

Gość Twardy Marciek ...Z
Z medycznego punktu widzenia, jak idziesz do wc i robisz twardą sprawę, to średnica jet 2,5 do 3 cm długość różna. Więc to ci d.u.p.y nie rozerwało to nie rozerwie średnia krajowa nie przekraczająca 16cm długości, max 2,5 średnicy delikatnie cię masującej i nawilżonej.

Gość annia.....................
Słońce i deszcz ja pitole.Niezle masz rozwalony odbyt

Gość Miła w dotyku i nie tylko
twardy- dobrze powiedziane ;) a co do lewatywy, pewnie ze nie jest konieczna, ale jednak, majac na uwadze, ze roznie to bywa ;) hehe ( znam to z dowsiwadczenia, 1 raz, ale jednak ;) ) polecam- ja osobiscie czuje sie wtedy duuzo bardziej komfortowo. Poza tym, ta lewatywa tak mi si ez tym sexem kojarzy, ze jestem podiecona jeszcze w trakcie jej robienia hehe. Wiem, wiem zboczona jestem ( tak na wyrost, dla tych zniesmaczonych :P ) Ide zgwalcic mojego lubego ;) Pozdrawiam was wszystkich raz jeszcze i zycze milych wrazen :)

Gość Twardy Marciek ...Z
oj przesada.

Gość klaudia30.....
No to będe musiała się głębooooooooooooko zastanowić. Miła w .... to twój men pewnie ciągle zadowolony chodzi.

Gość yufjkyujnfyr
ja pierdole ale bedziecie mialy rozjechana dupska :o

Gość klaudia30.....
twoja opinie też wezmę sobie do serca

Gość yufjkyujnfyr
radze poczytac o hemoridach, moze wtedy zrozumiesz...

Gość Twardy Marciek ...Z
No cóż powiedzenie "h.. ci w d..e " nabiera całkiem innego miłego znaczenia. A co hemoroidów to lekarze zalecają masaże okolic zwieracza, ponieważ powoduje to ukrwienie i wzmocnienie zwieracza.

Gość Dreamed I was an eskimo
Znaczy się ruchanie w dupe, jest zdrowe dla dupy kobiety ?

Gość Twardy Marciek ...Z
z umiarem wszystko wolno.

Gość yufjkyujnfyr
ha ha chyba was poje.b.a.l.o nie jest zdrowwe :o

Gość Twardy Marciek ...Z
trzeba poszerzać horyzonty

Gość regearqa
bo obie macie rozjechane d.u.p.s.k.a :classic_cool:

Gość regearqa
o dzizys wlasnie zobaczylam zdjecie tej co tak uwielbia anal i się nie dziwie :o musi nadrobic d.u.p.a bo z wygladu odstrasza:o :o :o

Gość Pojąca ptaszki
Analny? Nie. Pupa nie służy do seksu. Oral jeszcze mogę zrozumieć i czasem praktykuję, ale żeby tak w tyłek? Fuj...

Dobrze, że nie wiesz, co jeszcze lubię :D:D Z jednej strony śmieszą mnie ludzie, którzy seks uprawiają tylko po ciemku i tylko pod kołdrą we własnym łożku, ale z drugiej - jak kto lubi, dlatego... nic wam do tego jaki kto seks uprawia :D:D:D A jeśli wyjeżdżacie z argumentami typu : hemoroidy, rojechane du*py itd. to najpierw się dokształćcie, następnie na pewno porozmawiamy :)

Gość regearqa
to ze nie uprawiamy analu, nie oznacza ze uprawiamy seks po ciemku, pod koldra i pozysji misjonarskiej idiotko :D ha ha smieszna jestes :o i załosna :o