Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia30.....

W małżeństwie seks analny?

Polecane posty

Gość kwiat***lotosu
o jaki orgaźmie ty mówisz??? w odbycie???? he he to i jak sram to powinnam dostać a nie dostaje i nie słyszałam żeby ktoś miał :)

Gość kwiat***lotosu
nie miałam a robiłam to nie raz z trzema partnerami...

Gość kwiat***lotosu
to może zależy od odbytu ;) i nastawienia:)

moze ;) Ja tam w ogole jestem 'latwa' jesli chodzi o orgazmy :) Wystarczy mi kilka minut sexu, bez dotykania i mam 2-3 razy, podczas dlugiego calonocnego mam d 3-4 wzwyz. w ogole niezykle zadko mam raz. Jak mu robie blow job jestem cala mokra, wystraczy, ze mnie tam dotnie i dochodze. Czesto mam rowniez orgazm pochwowy wiec w moim przypadku to nic dziwnego, ze od anala tez ;) hehe :) Jak ci sie kiedys przytrafi wspomnisz moje slowa! MEGA ;)

Gość ghrrrhhrr
Mojego faceta na szczęście seks analny nie kręci, jednak jakby tak było to bym się zgodziła pod jednym warunkiem... Wtedy jeżeli on by się zgodził na strap on :P

Gość ghrrrhhrr
:D

Gość nicknicknicknick
Mój facet niestety też o tym marzy, ja nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to, że mam koszmarnie delikatne te okolice :O już w dzieciństwie wpadałam w histerię przy aplikacji czopków, czy jakiś badaniach. Teraz czasami zgadzam się, żeby włożył tam palec, bo strasznie go to kręci, ale najczęściej kończy się to tak, że jeszcze nie włoży całego a ja już panikuję i tracę nad sobą kontrolę :O Nie wiem czemu tak mam, to nie chodzi nawet o sam ból ( chociaż jest straszny), ale o taki dziwny dyskomfort fizyczny. Ciekawe czy da się z tym coś zrobić bo chciałabym kiedyś spełnić jego fantazję.

Gość laseczka lilia
Taki seks tez jest przyjemny. Ktos pisal o doskonalym wczesniejszym nawilzeniu i pieszczotach,zgadzam sie z tym. Twardy Maciek -jak tam twoja Angelina,bylo cos czy tylko zmyslasz?

Gość Twardy Marciek ...Z
Było dzisiaj z rana ale tradycyjnie od tyłu. Może znajdziemy czas na coś więcej jutro w walentynki. Jednak temacik się rozkręcił. na ana trzeba więcej pieszczot a to się wiąże z dużą ilością czasu którego przy dwójce dzieci brakuje.

Gość merrimarilla
hahha

Gość sdrtghuj
up

Gość gośćlucek
Z zona od jakiegos czasu sie tak zabawiamy. ZacZelo sie niewinnie tylko od paluszka, a potem samaspytala czy chce jabposmakowac od drugiej strony. Masakra co sie wtedy dzialo. Oczywiscie wszystko pod kontrola zony... Pozdrawiam Lucek

Gość gość
Up.