Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia30.....

W małżeństwie seks analny?

Polecane posty

Laska ja rozumiem wszystko...ale wstawianie swojej twarzy w stopke i wypisywanie tak intymnych i prywatnych spraw to dla mnie.. ...nie dokoncze

Gość dlaczego zwolennicy anala
myślą,że jak ktoś nie lubi w tyłek to jest świętoszkiem??:o I ze tylko pod kolada i po ciemku:oGowno prawda!!!!! Ja nie lubię anala...ale wszystkie inne albo prawie wszystkie formy seksu tak!!Lubie oral,bukkake,trojkaty i parę innych rzeczy,ale anala nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Palec jest ok:D Podniecajace na maksa....ale stosunek hmm...probowalismy kilka razu i koniec....to nie dla mnie ,pomimo ze moj facet ma tym punkcie opsesje,bedzie musial zyc bez tego :D

Gość regearqa
No to zle zauwazylas, zrzuc z 20 kilo, moze bedziesz wyciagac bardziej trafne wnioski. no to Carrie pojechała po bandzie :classic_cool: a myslisz ze 20 kg wystarczy? :classic_cool: 🖐️

Gość klaudia30.....
to miała być dyskusja a nie regularna bitwa. A jak laska chce to może nawet zdjęcie w bikini wystawić i to jej sprawa.

Gość po co te klotnie
temat jest o analu a nie o tym kto ile ma zrzucic.Wg mnie cscd nic nie musi zrzucac,ma ladna twarz. a co do anala to nie przepadam,wole francuza:P

Tu juz nie chodzi o to czy tlusta czy nie tlusta... ale o to co Ty wypisujesz Majac swoje foto w stopce chwalisz sie ze Twoj wlasny facet rucha cie w doopsko:O Boze, co za czasy..

Gość Twardy Marciek ...Z
A jeśli chodzi o francuza to lepiej przed analem czy po?

Gość Analny?
A co ja mam z tego mieć? Mi potrzeba solidnej średnicy i mam odpowiednią do tego szparkę, anal dobry dla gejów!

Carrie, ile by nie miala....ale w tym wypadku nie bede tego tlumaczyc "BO MLODE TO GLUPIE" i do tego sie nie szanuje

Gość regearqa
A jeśli chodzi o francuza to lepiej przed analem czy po? czasem slonce czasem deszcze zdecydowanie woli po :o 🖐️ :classic_cool:

Gość Twardy Marciek ...Z
To ja ide do łóżka do mojej kobietki, może zaproponuje jej najpierw francuza, potem 69., petting, krótki stosunek na rozgrzewkę i anal na koniec. Przy tym moja laska z urody i figury przypomina Angeline Jolie. O właśnie wraca z łazienki w ręczniczku. A dwójka dzieci już śpi

Gość poipip9i
:o yhy wyobraznie widze to ty masz :o

Gość Twardy Marciek ...Z
nie muszę narka

Gość Pojąca ptaszki
Taka jest różnica między oralem a analem, że buźka jest czysta (przynajmniej moja), a pupa... No cóż, myję się dokładnie, ale tam głębiej zawsze może coś zalegać. Może to tylko kwestia psychologii, ale na samą myśl, że mój mąż miałby wsadzić mi fajfusa w tyłek, robi mi się niedobrze. Jak ja bym mogła tego członka kiedykolwiek jeszcze przyjąć w inną dziurkę, skoro spenetrował tamtą tylną? Bleh...

Gość Dreamed I was an eskimo
Gówniany temat.

Gość inkkkkkkkka
próbowaliśmy 2 razy jak byliśmy wcięci i na tym niech pozostanie:) To opinia moja i męża;) Po co sie męczyć aby byc nowoczesnym,jak seks normalny jest lepszy,przyjemniejszy,bardziej higieniczny:) Ja na Twoim miejscu bym się zgodziła na próbę,nic strasznego próbowac,a moze akurat Ci sie spodoba:)

Gość ladyladylladylady
mnie maz tez namawial, ale sie nie zgodzilam. brzydzi mnie to, on uszanowal moja decyzje

Gość aaaaaaaaaaaalll
ale tu porąbane wpisy, to już trzeba miec coś z głową, jesli podnieca tylko d...

Gość Miła w dotyku i nie tylko
Sie temacik rozwinal w innym kierunku niz zamierzony ;)

Gość kwiat***lotosu
a co to za różnica czy w małżeństwie czy nie... chyba seks to seks, bo mówimy tu tylko o stronie technicznej. Moim zdaniem anal dla odważnych, jesli ktoś lubi robić przyjemność swojemu partnerowi własnym kosztem to ok. No i jesteś w stanie wytrzymać te pierwsze pchnięcia:) bo na początku jest najgorzej, ja sama ustalam tempo bo na początku jest ciężko jak on to robi bo ma nie małego a i po obwodzie poszło:) ;) więc rób co chcesz, możesz spróbować ale orgazmu to w ten sposód nie dostaniesz:)