Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz30fb

Jak poradzić sobie z dziewczyną, która ma lęki?

Polecane posty

Gość do tematu..
leki kiedy Ciebie widzi czy w ogole?

Gość dariusz30fb
Jest normalna, pracuje i nie boi się być wśród ludzi jeśli towarzystwo jest mieszane albo blisko kobiety... Mnie się boi jak mamy być sam na sam, ale kiedyś się ze mną już całowała gdy byliśmy blisko innych ludzi... ( Tzn oni byli za ścianą ) ... Boi się ogólnie facetów, ale mnie jakoś inaczej... Czasami dzwoni i płacze, jest zazdrosna...

Gość asd__
9lat ? masakra. tez znam taka , jak ma okazac jakies zaangażowanie to ucieka, nie odzywa sie przez troche i znowu to samo. No czasem jeszcze zdarza ze jak sie upije to sie bardziej otwiera, ale poźniej znowu na trzeźwo udaje ze nic sie nie stało. eh..

ja też jestem uciekinierką, na szczęście nie z takich samych powodów, jak dziewczyna autora tematu.... nawet przed chwilą, zamiast przyznać się że tez chciałabym się zakochać, wyjść za mąż, etc. ale przede wszystkim zakochać się i przeżyć spełnioną miłość, to powiedziałam koledze, że ja się boję poważnych związków i sobie siebie w takim związku nie wyobrażam... :( :(

Gość asd__
eskimioska a kolega to faktycznie tylko kolega czy tak mu powiedziałas zeby sie odczepił?