Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małamalutka

prezent na 60 urodziny

Polecane posty

może ciśnieniomierz? w tym wieku warto kontrolować takie sprawy. w magicznej planecie się rozejrzyj, na pewno utrafisz coś odpowiedniego. fajną opcją jest też ramka cyfrowa :)

Gość alez owszem, tak
60 lat to jeszcze nie calkiem dziadek, zeby w ramke sie patrzyl.... owszem jako oficjalny prezent by bylo.... zaabonuj go na rok na jakies fajne, meskie czasopismo (polituka, geografia, sport itp...)

Gość Wałcog
Zależy co ten mężczyzna lubi. W tamtym roku mój teściu obchodził sześćdziesiątkę i my mu kupiliśmy karafkę + książkę o samochodach z czasów PRLu. Teściu jest nimi zafascynowany, a karafka dlatego, bo sam pędzi przepyszne wino (naprawdę, nawet to, które piłam we Włoszech się do niego nie umywa). Wybraliśmy model specjalny na wino, identyczny jak ten : http://www.stylowazastawa.pl/produkt/10787/karafka_wino_clematis_bohemia.html Prezent był trafiony, teściu zadowolony. Trudno nam cokolwiek Tobie podpowiedzieć, skoro nie zostało napisane czym ów mężczyzna się interesuje.

Gość cdfghjfbd
Moj dziadzo konczyl kilka dni temu 89 urodziny i kupiłam ciepły swetr przy szyji w kształcie serka,bo dziadzio lubi ubierac koszule-jest ,,starej daty,,.