Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonetteKrK23

zaszlam w ciaze i trace wiare w boga bo.....

Polecane posty

Gość czorapipiorapi
KOCHANIE!! SPOKOJNIE!! POROD TO TYLKO CHWILA!! MOWI CI TO BABKA KTORA SPEDZILA ROK NIE WYCHODZAC Z DOMU ZEBY NIE WIDZIEC 'BRZUCHATYCH' BO NA ICH WIDOK POTRAFILAM RZYGAC, PLAKAC I NIE RAZ ZDARZYLO MI SIE PODEJSC I POWIEDZIEC ZE WSPOLCZUJE. ZMIEN DIETE, CWICZ, BALONIK EPINO WAZNA SPRAWA!! I I KALINA KORALOWA PODCZAS SKURCZY ROZLUZNIA NIEMOZLIWIE! I POZYCJA PORODOWA A JAK NIE TO CESARKA. ZOBACZYSZ ZE W 9 MIESIACU TWOJE MYSLENIE JUZ BEDZIE INNE NIZ TERAZ:) a Twoj parnter jak na to wszystko?

Gość czorapipiorapi
KOCHANIE!! SPOKOJNIE!! POROD TO TYLKO CHWILA!! MOWI CI TO BABKA KTORA SPEDZILA ROK NIE WYCHODZAC Z DOMU ZEBY NIE WIDZIEC 'BRZUCHATYCH' BO NA ICH WIDOK POTRAFILAM RZYGAC, PLAKAC I NIE RAZ ZDARZYLO MI SIE PODEJSC I POWIEDZIEC ZE WSPOLCZUJE. ZMIEN DIETE, CWICZ, BALONIK EPINO WAZNA SPRAWA!! I I KALINA KORALOWA PODCZAS SKURCZY ROZLUZNIA NIEMOZLIWIE! I POZYCJA PORODOWA A JAK NIE TO CESARKA. ZOBACZYSZ ZE W 9 MIESIACU TWOJE MYSLENIE JUZ BEDZIE INNE NIZ TERAZ:) a Twoj parnter jak na to wszystko?

Gość czorapipiorapi

Gość czorapipiorapi
o kuzwa sorry nie wiem jak to sie tyle razy wkleilo oO

Gość MonetteKrK23
Moj partner jak poczytal o skutkach ubocznych porodu u mlodych kobiet stwierdzil ze nie chce zebym cierpiala i jesli bede musiala miec te ciecie cesarskie to moze nawet lepiej wyjdzie. ale ja nie chce tez cesarki na zyczenie:( jesli bedzie konieczna to trudno, a jesli nie to naturalny, ktorego jak cholera sie boje, ale postaram sie z dnia na dzien zmniejszac napady paniki:)

Gość wy tez takie
problemy miewalyscie?

Gość wy tez takie
???

Gość 8271938712983
Poród to jest najpotworniejszy ból jaki sobie mozna wyobrazic, porówuje sie go z odcinaniem kończyny na zywca. Mnie przymuszali dwa razy do porodu metoda naturalna, po wielu godzinach robili cesarskie ciecie. Ale sama operacja jest naprawdę w porównaniu ze skurczami- super- jak ktos sie boi to zdecydowanie CC.

Gość Jealoaaa234
oglądalam filmik z cc i prawie sie pozygalam, ale przeciez to pod znieczuleniem i wcale sobie nie patrze w tą rane podczas operacji wiec chyba luzik... ja bede miala cc bo mam wskazania:)

Gość czorapipiorapi
pffff odcinanie konczyny? sorry ale ja bym to porwonala do skurczy miesiaczkowych...

Gość dobra cesarka nie jest zla
mialam tez ze wskazania lekarskiego i naprawde pozytywnie. pierwszy porod mialam naturalny i zemdlalam z bolu po 2 godzinach wiec musieli dokonczyc cieciem cesarskim.