Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa zapytalska

kontrola przytostu kg - jakiś patent?

Polecane posty

Gość nowa zapytalska

witam, mam pytanie do mam/przyszłych mam odnoście przyrost kilogramów. mój problem polega na tym, że mam tendencję do tycia. już przed ciążą trochę tego kochanego ciałka było za dużo a i tak uważałam co jem, ćwiczyłam etc. teraz aeroby odpadają a i dieta nie wskazana. jestem w 22tc a już przybyło mi 7kg. macie jakieś sprawdzone patenty by donosić bezpiecznie ciąże a przy tym nie doprowadzić się do wielorybiego stanu?

pociesze CIE...JA PRZYTYŁAM BARDZOOOO DUŻO NASZCZESCIE Z DZIDZIA wszystko ok jutro konczy 3 tyg a ja musze jakos sie odchudzic ;-) nie obżeraj sie za dwoje,a bedzie ok

Gość nowa zapytalska
ojjj jakoś zawsze to będzie. samobójstwa z rozpaczy nie popełnię :P ale wiecie jak to jest kiedy całe życie trzeba uważać a tu nagle dopada człowieka taka ochota na słodycze, że palce obgryzam! rodzin karmi, mężuś rozpieszcza... nie jem za dwoje ale w porównaniu z ilościami jakie spożywałam kiedyś to teraz i tak sobie folguje! i ten brak ruchu...

Gość tylko jedyny sposób
profesjonalna dieta ułożona przez dietetyka z zasady w każdym trymestrze ciąży jest inne zapotrzebowanie na kalorie i składniki odżywcze piszę o dietetyku z wykształcenia a nie kimś po kursach

Gość ptasiek nastoszony
mam dosc pracy jesli zajde w ciąze to od razu na pierwszej wizycie dostane l4? Prosze o odpowiedz doswiadczone mamy.

Gość nowa zapytalska
hmm pytałam o to lekarza tj czy przyrost wagi nie jest zbyt duży. lekarka stwierdziła, że to raczej moja fanaberia i "teraz te kobiety chciałyby ciążę bez brzucha przechodzić"! dlatego też pytam o jakieś wasze sposoby bo być może faktycznie problem jest we mnie?