Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna zdołowana

Kto ma ochotę POPŁAKAĆ ze mną?

Polecane posty

Gość bezsilna zdołowana
Mulimax Ja nie proszę o pieniądze. :) Chciałam się tylko wyżalić. Bo mi smutno. I tyle. Jutro sprzedam ten łańcuszek. Myślę, ze dostanę za niego 200-300 zł. Mam trochę mięsa w zamrażalniku. Trochę karkowiny. Trochę schabu. Dwie piersi kurczaka. Na makaronach i plackach ziemniaczanych przeżyjemy do 01.03. Dzieciom jakieś mięsko będę codziennie po kawałku odmrażać. My normalnie to dajemy sobie radę. Nie jest jakoś super dostatnio ale do wypłaty wystarcza. W tym miesiącu leki nas wykończyły. Trzy razy antybiotyk córce zmienili. Syn na szczęście poszedł na pierwszy. A chorują bo mrozy a Mienie Komunalne oszczędza i kaloryfery ciepłe zamiast gorące. Nam to żadne chyba zapomogi z Mopsu nie przysługują. Mamy 938,70 na osobę. Brutto oczywiście. :O Na szczęście od marca za mieszkanie będziemy płacić 447 zł mniej. Mamy dodatek do końca sierpnia.

Gość Multimaxi
Avon..to chyba trzeba do klienteli wychodzic..wychowawcze,opiekuncze,mops,zmiana mieszkania na tansze,i ten extreme czyli sprzedaz łancuszka,komputera, poszukanie opekunki,znalezienie dla siebie pracy a źe połowe opiekunce trzeba oddac wypłaty..

Gość Multimaxi
Jak nie mops to sa jakies oddziały do spraw rodzinnych w urzedzie miasta itp musisz wpisac w google, odpowiednie zapytania np. Zasiłki rodzinne, dodatki itp

Gość Multimaxi
Jak nie mops to sa jakies oddziały do spraw rodzinnych w urzedzie miasta itp musisz wpisac w google, odpowiednie zapytania np. Zasiłki rodzinne, dodatki itp

Gość Multimaxi
Najlepiej zrobisz jak przytulisz sie do swojego faceta i razem sie bedziecie wspierac psychicznie..

Gość Multimaxi
Najlepiej zrobisz jak przytulisz sie do swojego faceta i razem sie bedziecie wspierac psychicznie..

Gość Multimaxi
A tak przy okazji to masz udaną rodzinke-chodzi mi o brata..ja mam tak wredną siostre..takie typy to odpadki społeczenstwa.

Gość Multimaxi
A tak przy okazji to masz udaną rodzinke-chodzi mi o brata..ja mam tak wredną siostre..takie typy to odpadki społeczenstwa.

Gość nie martw sie
niczym, nie przejmuj, nie smuc, nie denerwuj, zyj, ciesz sie zyciem, sa lepsze i gorsze dni, w zyciu nie chodzi o to aby przeczekac burze, ale o to aby nauczyc sie tanczyc w deszczu! przetrwasz i te zle momenty, ja postanowilam sie nie dolowac juz niczym, co bedzie to bedzie, bede korzystac z zycia jak najlepiej, co by nie tracic czasu na zamartwianie sie, zyjesz raz, szkoda czasu na doly!! :)