Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuuda

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość nuuda

powiedzcie czy myslicie o swoich bylych macie cos takiego ze spotykACIE SIE KOBIETAMI ALE ciagle cos czujecie do tej jedynej z ktora kiedys byliscie za ta pierwsza wyjatkowa?????????????????????????????????

Gość nie?
dlaczego kobiety maja takie glupie myslenie , byla to byla finito nie utrzymuje kontaktu wszystko z nia kasuje zaczynam nowe zycie

Gość different***
Ja tak mam,że gdyby się tak złożyło,że zeszlibyśmy się z moją pierwszą miłością to tak czuję,że w kilka minut powróciło by to co było między nami kiedy byliśmy ze sobą,ale tylko z pierwszą tak mam.

Gość Multimaxi
Nie wiem jak inni, ale ja zawsze myslałem tylko o kobiecie z którą byłem, zupełnie bezsensu by było gdyby było inaczej ,oznaczałoby to brak zaangaźowania w związku , w sferze uczuciowej itp, wrecz przeciwnie ja słyszałem źe kobiety wspominają swoich byłych..

Gość nuuda
wiec tez tak macie :)ja tak mam z jednym z moich bylych o innych nie pamietam nie mysle ale on ciagle jest w moim sercu bylismy razem 4 lata bylam jego pierwsza chcialabym zeby czul tak jak ja

Gość nuuda
cy ja wiem czy brak zaangazowania wyszlam za maz kocham meza i jestem wobec niego uczciwa ale M...zawsze bedzie dla mnie kims wyjatkowym

ja myślę o byłej żonie i owszem. w myśach tych życzę jej tego co ona mi zrobiła. kur­wa, oszust i złodziej! tak jak jej matka, stara szmata z rakiem! oby długo zdychały!!!

Gość nuuda
moj maz rowniez okazal sie oszustem i klamca ale nie zycze mu zle chociaz dlugo mi przyjdzie placic za to malrzenstwo jak mozesz byc taki gorzknialy

widocznie mogę bo mi życie zmarnowały i dużą krzywdę wyrządziły i mam dość dłużej być dobrym, naiwnym i uczciwym. Chciałem odrbiny uczuć a dostałem kopa w łeb, po którym do siebie dojść nie mogę już drugi rok. Niech zdychają szmaty!

Gość nuuda
czuje tak samo jak wlasnie moj maz zalatwil mnie poraz kolejny juz nie mam sily

Gość Multimaxi
Tutaj w kafeterii to psycholog i seksuolog powinni mieć dyźur 24h :)

Kilka słów o sobie: 28lat Kraków Mój Ideał kobiety: Filigranowa, szczupła blondynka o długich prostych włosach, niepaląca, rozmowna, inteligentna i spostrzegawcza. Wady, które mogę zaakceptować: wulgarność, zaborczość, choroby przewlekłe (z wyjątkiem paru zaraźliwych), pochodzenie patologiczne, niepunktualność, niedotrzymywanie obietnic, oziębłość seksualna, lenistwo, kobiece fochy. Wady, których nie zaakceptuję: palenie, brak higieny, rozrzutność, obżarstwo, utrzymywanie kontaktu ze swoimi byłymi. ROMANTYKU na jakim świecie TY żyjesz.Chcesz zostać starym kawalerem??Takich przymiotów u siebie nie znajdziesz a co dopiero u czarujacej damy :D

Gość nuuda
super bobasek ale jak to sie ma do pytania

Gość nudziarz :)
też tak mam/miałem :classic_cool: fakt może nie ta pierwsza :O zrobiła się bardzo nieatrakcyjna z wiekiem, ale późniejsze i owszem :classic_cool: oj działo się gdy się spotkaliśmy :)

Gość nuuda
chyba nie to mialam na mysli ale ok;)ja tez sie zrobilam nieatrakcyjna waze 80 kg

nie to miałem na myśli :P, nie waga się liczy :) możesz być kobietą, możesz być babą :O

Gość nuuda
wiec czemu jest nie atrakcyjna ja przytylam reszta bez zmian a jej co sie stalo

pełną energii uśmiechu iskry w oku, emanujesz sobą jestem kobietą pragnę nią być atrakcyjną pożądaną delikatną kokieteryjną

szara na twarzy, chyba pali 😠 ponura może nieszczęśliwa, po cerze to i nie stroni od alkoholu

Gość nuuda
o kurcze juz rozumiem swietnie ujeles pracuje z takim jednym rudzielcem;0jest sporo grubsza ode mnie ale zwyczajnie mnie kreci duze jedrne piersi ktore widac;0 zadowolona usmiechnieta taka cieplutka kurcze kreca mnie takie

Gość nuuda
ja mam za duzo kompleksow ale dzieki niej widze ze to glupota zwlaszcza ze jestem zgrabna i mam swietne piersi

Gość Multimaxi
Nuda , to co Ty tu robisz?

brawo, mam taką koleżankę chyba ponad 100 kg ale czasami mam taką ochotę :P gdy na jakiejś imprezie jesteśmy razem

Gość nuuda
obijam sie po pracy nierozumiem? lubie tu zagladac

Gość nuuda
swietnie cie rozumiem czasem mam wrazenie ze poszlabym z nia bez wachania zwlaszcza ze czesto mnie dotyka glaszcze niby przypadkiem kurcze :)mialo byc o facetach

kobiety to wulkany zmysłowości, czułości, a te bardziej obfite są szczęśliwsze :D

Gość nuuda
cos w tym jest od jakiegos czasu chce sprobowac z kobieta i chociaz lubie patrzec na szczuple i idealne to kreca mnie te kragle i cieple kobietki baby sa jednak dziwne coz musze sie zgodzic z ta opinia:)

to gdy już się zdecydujesz to wybierz się do swing klubu :)

Gość nuuda
byles jak to wyglada

:( nie byłem nie mam z kim :D ale kto wie :P