Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

wiecie co mnie zawsze wkurwia 14 lutego?

Polecane posty

Wkurwia mnie to, że inni sobie poruchają za kwiatka a ja nie. Jedyna rzecz która mnie wkurza w tym wszystkim. Wiadomo że żadna dziś nie odmówi tyłka swojej "walentynce" i będą się rżnąć jak króliki na wszystkie sposoby, to taka specefika tego dnia. Tego im zazdroszczę.

Gość do leśny
jesteś chory psychicznie ciągle piszesz tylko o ruchaniu, jakby tylko o to chodziło w związku, lecz się

Samotny Romantyk-A czemu cię wkurwiam? Taka jest przecież prawda. Każdy dziś facet, co ma laskę to będzie miał ruchanko

do leśny-Jakoś aseksualiści się nie wiążą, a pedały wolą tych, z kim uprawiają seks. Więc jednak chodzi o seks....Gdyby tak nie było, to aseksualizm i homoseksualizm nie był by problemem. Wiec nie ma miłości bez seksualności.

Gość do leśny
nie zakumałeś idioto, jak tak bardzo chcesz ruchanka to idz do prostytutki i nie smęć na babskim forum

Gość ja odmówię bo mam ciotę
a to kurwa pech :/

Gość Olka z kitką
a mnie wkurwia zawsze, a nie tylko 14 lutego pewien brzydal o którym długo myslałam, że jest przesympatycznym facetem, mimo oczywistych mankamentów urody.... Przychodzi wypryskany jakimś gównem do mojego biura... tak syfi, że nie można skoncentrować się na robocie. Skąd się takie dupki biorą? Nikt mu nie powiedział, że nie tędy droga, żeby cos w swiecie znaczyć?

Takich już chyba nie ma, pomijam kryptogejów i aseksualnych.

" jesteś chory psychicznie ciągle piszesz tylko o ruchaniu, jakby tylko o to chodziło w związku, lecz się" to są niezłe teksty naiwnych pipek które myślą że jakby nie seks to faceci i laski byli by ze sobą "z miłości" :D

Gość moze nie myslcie tyle
lesny a gdzie widzisz problem ? podrywasz, ruchasz i satysfakcja gwarantowana :)

znam taką parę, ale oni nie są katolami więc ja np nie rozumiem skąd u nich tyle samozaparcia do życia w czystości aż do ślubu :)

i przylajzla offerma :classic_cool: milosc = seksik :P

moze nie myslcie tyle-Są rzeczy, których robić nie umiem. Nikt nie umie w życiu wszystkiego...

hmmm nie potrafisz podrywac czy nie potrafisz ruchac :)

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Aseksualni się wiążą z aseksualnymi, tacy ludzie też są, i też mogą się kochać. Tak by the way.

moze nie myslcie tyle-Ruchać każdy zdrowy umie, jeden lepiej inny gorzej. Ale skutecznie podrywać, to już dla mnie sztuka wyższa.

ziarnko grochu bez księżniczki- A po co mają się wiązać? Przyjaźń im nie wystarczy? Po za tym aseksualnym to płeć jest obojętna.

fakt :) lepiej byc ekstra podrywana niz ekstra wyruchana dlugo chyba poscisz

Zuzanna Amelia &14-Prędzej trafię 6, ale dzięki za życzenia, które i tak się nie mają szans spełnić, bo to tak jak komuś życzyć 6 w totka, temu co nie gra w totka.

moze sie sparujcie, co ? szkoda czasu na rzut prawdopodobienstwa

Gość Zuzanna Amelia & 14
W takim razie zycze Ci trafienia 6. Wiesz jak to mowia: kto ma szczescie w grze ten ma pieniadze na milosc