Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowane dziewcze

czy to nerwica?? prosze o pomoc ludzi którzy sie znaja....

Polecane posty

pisalam wczoraj ale nikt mi nie pomogl... od jakiegos czasu czuje pieczenie w zoladku, czasem przenosi sie na caly brzuch i odczuwam jakby skurcze, czy zakwasy...nie mam problemów z wyproznianiem, mam tez stwierdzona przez psychiatre nerwice...ale zastanawiam sie czy nie isc znowu do rodzinnego, bylam jakis czas temu przepisal mi cos na wrzody, pomoglo, ale teraz znowu wraca, ale czy to moze byc nerwica?prosze o pomoc

Gość BVBNMKLFGHJKL
idz do lekarza moze masz wrzody na zoladku spowodowane nerwica

Gość chruchrupaczka
dałaś wczoraj bez gumki = jesteś od wczoraj w ciąży

Nikt Ci na forum nie pomoże, bo nie mamy takiej możliwości. Idź do lekarza bo to może być coś poważnego. Głowa do góry, ściskam Cię mocno i trzymaj się :), będzie dobrze

ok pojde na pewno, widzialam nieraz jak ludzie tu pisza o swojej nerwicy, myslalam, ze ktos sie wypowie czy mial podobna sytuacje

chcialam jeszcze dodac, ze mam problem z kregosłupem boli mnie caly odcinek ledzwiowy

Skoro psychiatra stwierdził, ze nerwica, to po co nas pytasz. To po pierwsze, bo nie rozumiem. Po drugie: dużo chorób ma takie objawy. Nerwica (choć to nie jest nazwa konkretnej choroby, a ich grupy) też. A tu bardziej niż psychiatra pomoże ci terapeuta, zaburzeń nerwicowych nie leczy się prochami. Podpisujesz się znerwicowane dziewczę. Czy aby sama już sobie nie nadałaś etykietki, hmmm? Nadać sobie etykietkę jest łatwo, zrobić coś z tym już gorzej. Pamiętaj.