Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochane sis

Kochane doświadczone mamy. Jaki kolor wózka??

Polecane posty

Gość kochane sis

prosze o rade

oooo temat rzeka i kwestia upodobań my akurat mamy niebiesko granatowy

Gość kolorynka mała
Polecam szary, zielony, brązowy itp. Kolory uniwersalne jeśli chcesz kupić zanim poznasz płeć. Dla chłopca granatowo, niebieski, dla dziewczynki coś z brązem, fioletem i czernią lub czerwienią i czernią. Nie trawie różowych. Ale to kwestia gustu.

Gość amelkowa mamaaa
ja mam czerwonego x-landera (energy). gdybym teraz kupowala wybalabym czarny, albo jakis piaskowy - bardziej neutralny.

Gość kolorynka mała
granatowo-niebieski miało być

Gość kochane sis
wozek dla chlopca - rodze za 2 tyg:) a moze jakies linki mi polecicie?

ja przyznam sie szczerze zostałam namówiona na maxi cosi mura przez znajomych, którzy też kupowali, tylko dla dziewczynki na wózkach za bardzo sie nie znam i nie interesowałam sie nimi kolega zrobił to za mnie he he

Gość jsafgklsjhg
mam xlandera xa rocky. jest super. ale teraz chyba bym się zdecydowała na forest lub desert.

Gość ajajajajajaja
jedo pati szary z wyściełaniem w kolorowe pasy. super jest. szary naokoło i dzięki temu nie widać brudu, a kolorowe paski w środku ślicznie go rozweselają.

Gość a175
właśnie mam zamiar kupić wózek, urodzi się dziewczynka ale wolałabym wózek raczej w uniwersalnych kolorach, jeśli chodzi o model to podoba mi się Tako captiva albo Jumper X, jednak problem jest z kolorem. Który byście wybrały?? http://www.e-wozki.pl/sklep/index.php?p697,tako-captiva-mohican-akustic-7 http://www.e-wozki.pl/sklep/index.php?p566,tako-captiva-mohican-03 http://www.e-wozki.pl/sklep/index.php?p371,tako-jumper-x-kolekcja-sttf-kolor-06-bezowo-czarny szukałam wszędzie jakiś opinii na temat tako captiva ale to chyba nowość i nigdzie nic nie mogłam znaleźć, więc gdyby ktoś miał ten wózek i mógłby się wypowiedzieć na jego temat, czy warto, jak się sprawdza itd, będę bardzo wdzięczna :) z góry dziękuję:)

pierwszy wozek -wielofunkcyjny mialam czerwony spacerowke- w kolorze fioletowym :) teraz juz na szczescie jestesmy praktycznie bezwozkowi-ale gdybym miala teraz sie zdecydowac na kolor-to wybrałabym cos w beżu, moze jakis kremowy, kosc sloniowa :)

Ja mam beżowy z brązem, ale ze skorki i łatwo można wyczyścić.

czesc ,ja nie jestem jeszcze mama,ale mysle ze najwazniejsze w wyborze wozka jest to by posiadal takie cechy: -kolor musi sie podobac -powinien byc niebrudzacy(wiadomo ze bialy wozek jest sliczny..ale chyba nie masz zamiasru non stop czyscic pokrycia:)) -material ktory jak najmniej chlonie wode(roznie bywa..mozesz kiedys nie zabrac folii ) -wygodny dla dziecka,z dobrym materacykiem w gondolce i wygodna spacerówka,wyprfilowany dobrze itd -fajnie jest jesli posiada "strefe dla mamy"-np przy raczce,na telefon czy pieniadze lub butelke -wg mnie bardzo dobra sprawa w wozku jest mozliwosc przekladania raczki -fajny duzy koszyk(przydaje sie zwlaszcza gdy sie idzie na zakupy) -majacy mozliwosc zamontowania foteliak samochodwego na ramie badz w spacerówce(nie trzeba spiacego maluszka przekladac do wozka gdy np zasnie w drodze do sklepu)

Gość ketreleczka
ja ma zielono czarny

Gość jeśli mogę... cooś
doradzić, odradzam:) kolor zielony bądź łączony z zielonym. Latem nie opędzisz się od stworzeń latających typu muszki i owady:) Przerobiłam to ... Jeśli chodzi o funkcjonalność ja brałam pod uwagę szerokość siedziska chodzi o wózek 2 w 1 aby dziecko miało wygodnie jak już usiądzie w spacerówce . Dla mnie też niewyobrażalne jest aby w wózku nie było przekładanej rączki. Nawet w upał jak słońce świeci można dziecko odwrócić, pomijając inne względy bo nie zawsze parasolka wystarczy czy budka. Jeśli chodzi o ciężkość to kwestia tego gdzie mieszkasz. Ja mieszkam w domu więc mam wózek na pompowanych kołach zimą idealny. Nie wyobrażam sobie tych małych kółeczek. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru

Gość jeśli mogę... cooś
Ps. Ja mam wózek pomarańczowo - beżowo - ecru

Gość gość
Gdy kupowałam wózek nie chciałam sie kierować kolorem ale jednak kolor wygrał. W wózkach Anex Sport jest kolor czarno biały (comic) jest bardzo praktyczny i modny. Kolor odpowiedni dla chłopca i dla dziewczynki. A do tego super materiały impregnowane oraz filtry UV idealne na każdą pogodę.

Gość gość
Ja podobnie jak gość wyżej dla synka miałam (jeszcze jest przygotowywany do sprzedaży) anex sport czarno-biały....Super z utrzymaniem czystości nie było problemu. Od tygodnia do odmiany jesteśmy posiadaczami spacerowki coletto joggy czerwono-czarny narazie super

Gość gość
tylko czarny. jak zresztą większość rzeczy które posiadam płaszcz/buty/torebka/samochód itd.

Gość gość
Czarny czarny i jeszcze raz czarny. Anex Cross. Czarny modny i prakryczny. Materiał wysokiej.jakości z dużym dodatkiem eco skóry. Łatwo sie czyści.

Gość gość
Mam Anex Sporta w kolorze miętowym. Jest dość jasny ale materiał jest super. Łatwy do czyszczenia. Biała rama stelaża . Wkładka w spacerowce szara :-) kolor ładny i modny.

Gość gość
Kochana kupuj jaki się Tobie podoba. Ja jak kupiłas dla mojej księżniczka wózek to każdy w rodzinie powiedział ze cos mam nie tak z głową ;-) A ja sie zakochałam w swoim Anexie :-) Cross ciemna czekolada. Wózek pięknie sie prezentuje.

Gość gość
nagle wszystkie kobiety w polsce mają wózki anex.... że aż muszą w starych tematach się chwalić....

Gość gość
Ja właśnie kupiłam Roan Bass Soft w kolorze Sunny Lime i zaczynam mocno żałować, mała rodzi się w Maju - całe lato przed nami i chyba faktycznie nie opędzimy się od muszek chociaż ja latem bardzo często chodziłam w jaskrawych ubraniach i problemu nie było no ale zobaczymy

Gość gość
Ja pier***ę jaki problem. Dzieciaka wali, jaki będzie miał kolor wózka. Wy wymyślacie problem, bo ma pasować do torebki, butów czy fryzury. W du*ach Wam się poprzewracało.

Gość gość
up