Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

Gość ,,Luśka,,

zaznaczam jeszcze raz sam WYGLĄD, wiadomo, ze powinien być inteligenty, opiekuńczy, pomocny, szczery, itp. ;) to ja zacznę: -185-190cm - nie za chudy - brunet - błękitne lub piwne oczy - zadbane dłonie - styl? luźna elegancja :D - penis min. średnich rozmiarów - odpowiednio zbudowany, czyli szerokie barki, itp.

Gość ,,Luśka,,
fiku, a to ciekawe, napisz coś więcej :P

Gość Rennan
170-175cm, szczuply, muskularny, oczy jasne (szare, niebieskie, zielone), wlosy czarne, dlugie albo jez 5mm, styl wojskowy / metalowy, niezbyt owlosiony na ciele

Gość hzfzhsdf7y4e
ok. 185cm, szatyn albo brunet, latynoska uroda :) ciemne oczy, duże usta i fajna dupa :)

Gość ,,Luśka,,
to mamy bardzo podobny gust co do panów ;)

hehe :0 ja swój ideał i marzenie mam siedzi w domu i męczy się z nowym psem pisze smsa: ona jest jak małę dziecko, jak jej nie przytulę, to piszczy więc jest opiekuńczy :D

Gość ,,Luśka,,
piggy to opisz swojego wybranka jak możesz :)

wysoki okolo 190 bardziej szczuply niz przypakowany,tluszcz nie wchodzi w rachube blond,troche zapuszczone wlosy jasny zarost,taki kilkudniowy niebieskie oczy taki mlody wiking :P musi miec piekne dlonie o dlugich palcach :P kocham takich!!!!!

za dużo nie mogę napisać napiszę tylko że jest strasznie wysoki - 196cm szatyn niebieskie oczy długie palce cięzko zresztą pisać o wyglądzie, bo ja go nie biorę w takich kategoriach ale uwielbiam patrzeć na niego jak lata nago po mieszkaniu :)

aha i poza wyglądem jest jedna jedyna rzecz, której nie znoszę u facetów - brak higieny poprzedni partner nie dbał w ogóle a ten obecny pachnie, dba o siebie

Gość ,,Luśka,,
żeleczek czyli lubisz puszystych?:P agais wikingowie też są nieźli, takim bym nie pogardziła :P piggy ale olbrzym, zazdroszczę Ci go!! a higiena to podstawa, nie mogłabym bym z jakimś brudasem. . .

no masakra z ta higieną ten poprzedni ciągle mnie zmuszał do seksu ralnego i nijak nie dał sobie powiedzieć, że cholera nie da się... ble...

Gość rom po po pom
🌼 wysoki ok 190 centymetrów 🌼 blondas 🌼 przypakowany 🌼 elegancik 🌼 zadbany, czyli pachnący, niezarośnięty jak małpa jakaś, itp. 🌼 penis ok 18 cm 🌼 wyraz twarzy sukinsyna (nie żeby nim był!)

Gość ,,Luśka,,
Piggy a Ty ile masz wzrostu? a co do tego typu seksu z brudasem to ja bym się nie mogła przemóc :( facetów trzeba nauczyć, że bez dbania o siebie nie ma przyjemności ;)

Gość kjnkj
moj ideal to moj narzeczony: 185 cm, szczuply -piwne oczka -ciemne, prawie czarne wlosy -delikatny zarost na twarzy-mmmmmmm:):) -zajebiste oczy -zniewalajacy usmiech -umiesniony ale nie paker bron Boze! -penis 21cm -nie wiem co jeszcze ale na sama mysl o nim miekna mi nogi.....

Gość kjnkj
aha, styl: na luzie. dzinsy, jakas bluza, skorzana kurtka.

Gość ,,Luśka,,
Piggy, to ma taki styl jak karolak w 39 i pół :D

Gość A ja myślę ze żona
Do opisu pasuje lecz powodzenia raczej nie mam,o co chodzi?

Gość rom po po pom
nie no we wzwodzie, aż taka wymagająca nie jestem :D

Pomijając wszystkie inne cechy... Wzrost: ,,Luśka,, - "185-190cm" fiku mikuuu - "180-190 cm" hzfzhsdf7y4e - "ok. 185cm" agais - "wysoki okolo 190" świnkaPIGGY - "jest strasznie wysoki - 196cm" rom po po pom - "wysoki ok 190 centymetrów" kjnkj - "moj narzeczony 185 cm" :) Wieżo z kości słoniowej - módl się za nami! :P

Gość ,,Luśka,,
Szukanie dziury w całym, pominąłeś jedną kafeteriankę Rennan :) a sam ile masz wzrostu, że tak Cię to zabolało? :P