Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

Gość ytytytyt
ma być tylko o wyglądzie, tak? - czyli po prostu wzięła takiego z braku laku, ze strachu przed samotnością. fajna perspektywa...

Gość ma być tylko o wyglądzie, tak?
nie, tak jak piszę, pasują do siebie... może po prostu na nikogo wcześniej nie trafiła, może nie jest taka przebojowa, bardzo towarzyska.. nie wiem, nie pytałam ją, jaki jest jej ideał, ale myślę, że są całkiem udaną parą no i cele mają zbieżne.

Gość ytytytyt
ma być tylko o wyglądzie, tak? - takiego kurdupla to można wziąć tylko z braku laku. zresztą sama tak naprawdę tak napisałaś:P już nie świruj

no i znowu to samo...;) a co do wyglądu to u mnie "wymogi" takie: zgrabne, długie nogi, zadbane, mocne włosy (najlepiej długie), garbaty nos (serio) i żeby nie był za chudy :P

Gość ytytytyt
o naczelna hipokrytka kafe przylazła...jak miło

nie wylewaj na mnie swoich frustracji, bo nikt cię nie chce. To nie temat o Twoich kompleksach, tylko o naszych ideałach, więc wypad :P

Ja w liceum lubiłam facetów z długimi włosami, teraz raczej nie. Byle nie był łysy, taki krótki jeżyk też mi się za bardzo nie podoba, chociaż są nieliczni faceci, którym to bardzo pasuje.

Gość ,,Luśka,,
mÓJ IDEAŁ.....123- mimo wszystko to nie masz jakichś szczególnie wygórowanych wymagań, na pewno Twój facet idealny gdzieś jest. Życzę Ci abyś spotkała go lada dzień ;) ma być tylko o wyglądzie, tak?- no widzisz czyli jednak prawie Ci się udało, to i tak niezły wynik;) a co do przytycia to myślę, ze odpowiednia dietka i po sprawie :D od razu będzie za co złapać;);) ytytytyt- nie pisać do Ciebie pan? no dobrze chłopaczku, niech Ci będzie, ale czytałam już Twoje wpisy i od razu bylo widać, że pisze je jakiś frustrat

Ja mam po prostu fetysz na włosy (poważnie) - nie podobają mi się krótkie włosy, że o ich braku nie wspomnę.

Gość ytytytyt
moor - wypad to sobie mów do tego swojego ptysia Luśka - jaki frustrat, bez przesady

mój kot miał tak na imię - i ta komenda nigdy nie działa :( I się tak nie bulwersuj od razu, bo cię postawimy do kąta. :P

Gość ,,Luśka,,
ytytytyt- załóż sobie własny temat, psujesz tylko atmosferę

Gość ytytytyt
moor - próbuj Luśka - to nie ja, to moor pierdnęła!

taki malutki jesteś to jedną ręką cię podniosę i postawię w kącie...i taką trójkątną czapeczkę założę. Nie nadymaj się tak, chałabała, co cie dzisiaj w tyłek ugryzło? :P

Moim fetyszem, jak tak dalej pójdzie, będą jego dłonie:) Poza tym, bywałam z facetami, którzy dużo bardziej odbiegali od ideału:) a zresztą, jak przychodzi co do czego, to ja i tak zamykam oczy, skupiam się na dotyku i zapachu:)

Gość ,,Luśka,,
Moorland- garbaty nos faktycznie ma swój urok, np. taki Ben Stiller dla mnie ma ciekawą urodę;) a jaki preferujesz wzrost u faceta?;) bo przyszedł tu ten frustrat i teraz dziewczyny niechętnie mi o tym piszą, bo zaraz będą musiały się z tego tłumaczyć, że wolą wysokich, co dla mnie jest oczywiste, sama uwielbiam wysokich :D

Gość ytytytyt
moor - malutki nie jestem, zwłaszcza po tych świętach:D nic mnie nie ugryzło, ucieszyłem się po prostu na twój widok. Przeczytaj cały ten temat od początku - wypowiedzi kobiet. A potem, jeśli masz resztki godności to mnie przeproś, za te kłamstwa które mi zawsze pisałaś...

Gość ytytytyt
,,Luśka,, - ona miała jednego faceta - ma188 dla mnie też to jest oczywistośc, tall is all jak mawiają w Australii bodaj...

Mnie akurat wzrost zwiewał i powiewał, a chałabała zaraz się wścieknie, że kłamię, bo akurat mój partner jest bardzo wysoki. Przy czym z linijką za nim nie latałam i nic nie mierzyłam. Nie chciałabym tylko, żeby facet był ode mnie niższy, co nie takie trudne bo gigantem nie jestem. I właśnie garbate nosy coś w sobie mają - zwłaszcza takie gdzie ten garb jest jakby przy samej nasadzie - taka ciosana uroda mi bardzo odpowiada. ma być tylko o wyglądzie, tak? - bo jak przychodzi co to czego to najpierw się charyzma faceta liczy...a potem właśnie można "przymknąć" oczy :P

Gość ytytytyt
toc sama tak pisałaś

Dokładnie:) z tym się zgodzę:) charyzma:)

Gość ytytytyt
i nie "się wścieknie" tylko po prostu stwierdzi fakt, że kłamiesz

nie, nie pisałam...;) I czytam, przy czym temat jest o ideałach, nie o realnych oczekiwaniach. Charyzma liczy się najbardziej :D

Gość ytytytyt
taaa "charyzma" czyli po polsku - 185 wzrostu

Gość ytytytyt
ale akurat się pokrywają

Nie wiem jak jest "po polsku" bo za każdym razem ci mówię, że mam trochę inne obserwacje, bo mieszkam na drugim końcu kontynentu. ;)

Gość ytytytyt
obserwacje swoją drogą, ale życie swoją

Gość Tereska1234
Brad Pitt w Troi

Gość ytytytyt
no kurwa, jak baba która ma dryblasa może mówić, że liczy się charyzma a wzrost jej powiewa? aż mi zabrakło słów w moim słowniku bluzgów na określenie takiej osoby:(