Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

hehe,ja naprawde 'w ten sposob' lubie tylko wysokich :P

dawno temu tańczyłam kiedyś na imprezie z takim jednym co był niższy ode mnie o głowę, niestety nie miałąm szans się wyrwać bo wcale nie miałąm ochoty z nim tańczyć tupał bez sensu i mnie okręcał, a ja się nie mieściłam pod jego uniesioną ręką i obijałam głową o jego łokieć

hahahahahahahahah no,ale sa tez niskie dziewczyny :) wiec moga sie dobierac :) dla takiej malutkiej 155 koles 165 jest spoko :) a jak jest wielka milosc,to jest bez roznicy

Gość kjnkj
ja zawsze marzylam o wysokim, moj pierwszy ex 175, drugi 179 trzeci 178..a tu taka niespodzianka 185 i jest idealnie, ja mam 168

ale kto tu pisze o wymaganiach? piszemy o marzeniach

Gość ,,Luśka,,
Opierdziane Gacie- Twój nick sugeruje, że sam o siebie nie dbasz ;) i czytaj uważnie temat! opisujemy tu swoje ideały, takich facetówch którzy nas podniecają, a Ty nie musisz być aż taki zazdrosny, że nie pasujesz do ideału. . .

Gość ,,Luśka,,
Opierdziane Gacie- to idź się tym chwalić gdzie indziej, no chyba, że jesteś gejem to możesz opisać swojego wymarzonego mężczyznę

wiesz w sumie ja nie uważam się za kobietę idealną, a czytać można się nauczyć się ze zrozumieniem - mogę ci polecić dobrą szkołę :D aha i jeszcze jedno... nigdy nie idealizuję własnego faceta więc nie oceniaj czegoś czego nie wiesz

Mój ideał ;) : Ok. 185 cm wzr., ciemne włosy, brązowe/piwne/czarne oczy, kilkudniowy zarost na twarzy, zadbany ale nie pedałkowaty, szczupły/normalny, lubiący czasami założyć koszulę :) ale w bluzie też go czasami mogę zobaczyć.

Gość ,,Luśka,,
agais- ja mam tak samo, jak Ty też podobają mi się tylko ci wysocy i nic na to nie poradzę, mam to chyba zapisane w genach, bo mężczyźni w mojej rodzinie są wysocy, więc może podświadomie odrzucam tym niskich ;)

Gość ,,Luśka,,
tych **

Gość ,,Luśka,,
opierdziane znowu nie zrozumiał :D naucz się w końcu czytac ze zrozumieniem, bo robisz z siebie pośmiewisko, Piggy opisała SWOJEGO faceta jako swój ideał :)

ech a mi żal ciebie ubolewam nad głupotą ludzką dziewczynki muszę lecieć, kończe pracą mój "olbrzym" przyjeżdża po mnie :) 3majcie się życze wam żebyście znalazły swój ideał :)

Gość ,,Luśka,,
Szukanie dziury w całym, czemu mi nie odpisałeś?

Gość ,,Luśka,,
Piggy, szkoda, że już lecisz :( ale masz powód, też bym wolała być w objęciach przystojnego olbrzyma ;) Trzymaj się :)

no kończę teraz pracę (nudy) więc czas się wylogować i iść do domu :) pozdrawiam! może zajrtzę później jak was znajdę

Gość ,,Luśka,,
Piggy, jasne, zapraszam, to bawcie się tam dobrze ;)

Gość ,,Luśka,,
swiezalatte- Mniam ;)

,,Luśka,, Szukanie dziury w całym, czemu mi nie odpisałeś? Jeśli masz na myśli pytanie o dane osobiste, to wybacz, ale z zasady nie ujawniam ich publicznie na żadnych Szajsbokach, Naszym-braku-klasy czy innych kafeteriach. Przecież informacje nie mają nic wspólnego z miłością czy jej brakiem?

Gość Eva Drzyzgacka
188cm, brunet, piegusek :), oczy ciemne jak u cygana, elegancki styl, wysportowany, niewłochaty

Gość ,,Luśka,,
Szukanie dziury w całym- rozumiem Cie, w takim razie napisz dlaczego wzrost tak przykuł Twoją uwagę? Czyżby kompleksy? a może niewiedza i nagłe oświecenie z powodu dowiedzenia się, że kobiety wolą wysokich??;)

Gość ,,Luśka,,
Szukanie dziury w całym- następnym razem kopiuj nowe centymetry razem z tymi starszymi, żeby mieć pełne podsumowanie topiku, w Twoim jednym poście ;):D

"Szukanie dziury w całym- następnym razem kopiuj nowe centymetry razem z tymi starszymi, żeby mieć pełne podsumowanie topiku, w Twoim jednym poście" Proszę bardzo. Jeśli to w czymkolwiek komukolwiek ma pomóc? :) Wzrost: ,,Luśka,, - "185-190cm" fiku mikuuu - "180-190 cm" hzfzhsdf7y4e - "ok. 185cm" agais - "wysoki okolo 190" świnkaPIGGY - "jest strasznie wysoki - 196cm" rom po po pom - "wysoki ok 190 centymetrów" kjnkj - "moj narzeczony 185 cm" swiezalatte - "mój ideał: Ok. 185 cm" Eva Drzyzgacka - "188cm"