Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encepencewktorejrece

koleżanka mnie załamała... ma raptem 158cm a powiedziała że

Polecane posty

a powiedziała, że interesują ją chłopcy powyżej 180... kurwa, ja mam 173cm i jestem od niej o głowe wyższy, mam wrażenie jakbym z dzieckiem rozmawiał kiedy koło niej stoję a mimo to ona i tak uważa, że jestem dla niej za niski :O masakra te dzisiejsze szmaty...

Gość faktycznie.
idiotka jakaś

raczej moja.. bo to fajna dziewczyna w której się zauroczyłem a co gorsze, praktycznie każda kobieta tak uważa.. bo jeśli laska ma 170-175 TO JESTEM W STANIE ZROZUMIEC, ze WOLI wysokich... ale jesli laski mają około 160 to mnie to załamuje, a niestety nawet te po 160, też patrza na wysokich

Gość iiika85
Wysocy faceci lubią wysokie kobiety - życzę powodzenia tej pigmejce, a Ty olej ten ptasi móżdżek

Gość iiika85
Kobieta lubi czuć się przy mężczyźnie pewnie, bezpiecznie, nawet troszkę zdominowana - choćby w taki sposób jak wizualność, więc od wiek wieków tak było, że preferowałyśmy wyższych facetów od siebie i to dla mnie osobiście też jest ważne. Ale bez przesady, kilka centymetrów wystarczy, a nie żeby od razu czuć się jak mrówka

Ja mam 160 cm i także jakos interesują mnie faceci od 180 cm do góra 190 cm ;) powyzej juz czulabym sie dziwnie, ale bynajmniej nikt nie robi z tego żadnego problemu. Mój facet ma 184 cm i jakos nie patrzy na mnie jakby z dzieckiem rozmawial itp. Wiec to raczej z Tobą jest coś nie tak. ;)

coś może sie podobać, ale kierowani sie wzrostem w miłości - czegoś takeigo nei ma po prostu :D

// Wysocy faceci lubią wysokie kobiety // nie koniecznie... żaden facet nie patrzy na wzrost kobiety (no chyba, że laska ma 140.. ale to już jest terminem medycznym nazywane karłowatość), ale tak po za tym, to żaden facet nie patrzy na wzrost bardziej liczy się całe ciało (jej waga, skóra... ewentualnie dobra pierś-chociaż tym też nikt się nie kieruję przy wyborze partnerki) no i przede wszystkim twarz.. jeśli laska ma 160cm, a ma twarz aniołka i ładne ciało to wierz mi.. nawet dwu metrowe skurwysyny są takimi kobietami zainteresowani najlepszy przykład to Wladimir Klishko, który ma 202cm, a jest z Haiden Pannetiere, czy jak tam ona się wabi.. i ma 155cm... jeśli ktoś nie wierzy to tutaj ich fotka: http://m.onet.pl/_m/ac14fa8287d7f9d74e35e6c1428f82d9,12,1.jpg

Gość iiika85
A może to jej wymówka od kontynuowania tej znajomości - może nie odpowiada jej w Tobie zupełnie coś innego, czym Cię nie chce zranić i stąd ta cała historia ze wzrostem... Miłość potrafi przeróżne bariery przezwyciężyć, więc może ona po prostu zwyczajnie nie jest Tobą jako Tobą zainteresowana...?

Gość ggggggggggggrgregerge
// Ja mam 160 cm i także jakos interesują mnie faceci od 180 cm do góra 190 cm // żałosne...

tak naprawdę jeżeli się kogoś kocha nie patrzy się ile ta osoba ma wzrostu.. wiec moze po prostu nie podobasz się tej koleżance skoro napisala Ci, ze woli wyższych.

Gość treeeeele moreeeeeeeeele
/// Miłość potrafi przeróżne bariery przezwyciężyć, /// ale zrozum, ze żadna kobieta NIE ZAKOCHA się w niskim facecie, więc skonczcie pierdolić, te teksty, że miłość bla bla bla... kobiety mają to do siebie, że aby zakochać się w facecie on musi im się podobać, MUSI posiadać pewne cechy jak np wzrost no i oczywiscie mieć kase (w tłumaczeniu kobiet to.. byc zaradnym)

Gość treeeeele moreeeeeeeeele
"nie o wzrost tu chodzi a o to że się jej nei podobasz po prostu" no właśnie.. nie podoba jej się, dlatego bo jest za niski

Gość volga_jasnowidzaaa
pociesze cie ze tez mam faceta 170 a sama mam 170

Gość grzecznie powiedziała że to o
wzrost chodzi, a po prostu nie jest tobą w ogóle zainteresowana. Wolałbyś, żeby powiedziała - jesteś beznadziejny i nigdy nie myślałam, żeby z tobą się spotykac.. Więc chyba lepiej że powiedziała, że wzrost jej przeszkadza :)

do ggggggggggggrgregerge: dlaczego żałosne.? Nie napisalam przecież, że tylko tacy mnie interesują tylko po prostu tacy przyciagaja moja uwage bo czuje sie bezpieczniej, ale jezeli będzie facet ktory ma 170 cm albo mniej a i tak mnie soba zauroczy to chyba logiczne, ze głeboko w dupie bede miala to ile ma wzrostu ;)

Gość Eowyn
Widzę, że kolega z wczorajszego tematu nie odpuszcza :D

Gość iiika85
Zgadzam się z tym, że w kwestii wyglądu najważniejsze są odpowiednie proporcje zarówno u kobiet jak i u mężczyzn; i jasne, że normalni ludzie nie dyskwalifikują ciekawej osoby tylko dlatego, że jest ona dużo niższa/wyższa od wyimaginowanego ideału... Ale z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że rozpatrując czysto fizyczny aspekt doboru ludzi, faceci wolą jednak wyższe kobiety - długie nogi ect...

Gość iiika85
/// Miłość potrafi przeróżne bariery przezwyciężyć, /// ale zrozum, ze żadna kobieta NIE ZAKOCHA się w niskim facecie, więc skonczcie pie**olić, te teksty, że miłość bla bla bla... kobiety mają to do siebie, że aby zakochać się w facecie on musi im się podobać, MUSI posiadać pewne cechy jak np wzrost no i oczywiscie mieć kase (w tłumaczeniu kobiet to.. byc zaradnym) To Ty za przeproszeniem pier***lisz albo w życiu nie byłeś zdrowo zakochany i nie doświadczyłeś szczerych uczuć. I nie uwierzę w to, że ktoś dochodząc do wniosku, że ma do czynienia wreszcie z bratnią duszą przekreśli znajomość i szansę na szczęście tylko dlatego, że coś tam w wyglądzie np. nie gra (wzrost, brzuszek czy co tam jeszcze)

miałem kobiete kiedyś, która miała 169cm.. ja mam 173 i bardzo często wypominała mi ten niski wzrost, może nie tyle, że miała pretensje czy coś.. ale np chciała założyć szpilki i mówiła do mnie "eh no nie założe ich bo bede wyzsza od ciebie" :O albo szliśmy za reke i ona się patrzy na mnie i teksty w stylu "kurde jestem praktycznie twojego wzrostu.." oczywiscie po 3 miesiacach mnie rzuciła , a jak widzialem np w klubie jak bylismy razem, to obcinała wzrokiem aż miło, gości ktorzy byli dobrze zbudowani i mieli około 190cm...

kobiety zakochują się w bryzdalach, zakochują sie w niskich, życie, a to ż eoglądają sie za wysokimi, tak już jest ;)

/// faceci wolą jednak wyższe kobiety /// gówno prawda.. my nie jesteśmy tak puści aby selekcjonować kobiety po wzroście :O dla nas liczy się całokształt, aby miała dobre ciałko, nie była gruba no i przede wszystkim ładna twarz a to czy ma 160 czy 170, nie ma żadnego znaczenia wręcz lepiej kiedy ma te 160, bo może śmiało założyć szpilkę 10cm i wyglądać normalnie... bo jak widzę te laski, które mają po 170 i dowalą szpile i mają 180 to kurwa monstrum jakiś :O

Gość kochanica1234
Choćby nie wiem jak piękny i mądry był, jeśli ma poniżej 180 odpada...

Gość egrhrt
// Choćby nie wiem jak piękny i mądry był, jeśli ma poniżej 180 odpada... // w końcu jakaś laska napisała prawde..

Gość iiika85
gówno prawda.. my nie jesteśmy tak puści aby selekcjonować kobiety po wzroście my też nie, a przynajmniej nie wszystkie. Gdybyś miał 190 mówiłbyś inaczej - wolalbyś laskę np. ze wzrostem 168 i normalnymi szpilkami niż 158 z platformami na 20 cm. Twój punkt widzenia jest taki a nie inny, bo masz 173 cm... dla nas liczy się całokształt, aby miała dobre ciałko, nie była gruba a co niby na ten temat napisałam: Zgadzam się z tym, że w kwestii wyglądu najważniejsze są odpowiednie proporcje zarówno u kobiet jak i u mężczyzn Proszę czytać ze zrozumieniem

Gość jupiiiiii
ja mam 160 cm zrostu i mi się np nie podobają tacy wysocy mężczyźni wole umiarkowanych co do mojego wzrostu lub trochę wyższych ale bez przesady