Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce dorobic

Jak dorobic pare zl w internecie

Polecane posty

Gość chce dorobic

Witam, ostatnio dowiedzialam sie o nowej metodzie zarabiania przez internet, firma wazzub ma ruszyc z nowa przegladarka konkurencyjna dla takich gigantow jak google czy facebook i maja placic ludziom za polecanie ich innym, dopiero sie zarejestrowalam wiec do konca jeszcze nie wiem jak to dziala ale moze warto sprobowac? Firma zaczenie wyplacac kase od czasu pelnego startu, zapowiadanego na kwiecien. Ktos o tym slyszal? Nie trzeb nic wplacac wystarczy zbierac poleconych im wiecej osob tym wiecej wyplat Oto moj link jakby ktos chcial mi pomoc, zapisujcie sie i polecajcie znajomym, to nic nie kosztuje! http://signup.wazzub.info/?lrRef=fc9a61d5

ja polecam moja metode dorabiania, bez wkladu wlasnego, za to z realnymi wyplatami juz od 30 zl, zarabiasz klikajac w linki reklamowe, wszystkie warte conajmniej 1 grosz, do tego platne zadania warte kilkadziesiat - kilkaset groszy, codziennie przysylaja po kilkanascie a nawet wiecej linkow. wiecej informacji w linku w mojej stopce, zapraszam :)

Gość hehehehehehehhe
płatne co najmniej 1 grosz :-D a jest jakaś niższa stawka?????:-D:p próbowałam tego, jak masz mnóstwo czasu i zero obowiązków, baw się, mnie przerosło to czasowo, większość beznadziejnie mało płatna, trzeba się zarypać klikaniem, żeby zarobić kilka złotych, a co mówić kilkadziesiąt. Sory, ale dla mnie dorobieni 30 zł, to marne zarobki za poświęcenie sporej ilości czasu.

ja tam nie wierze w takie dorabianie w necie . wszystko naciagacze

Niektore tego typu strony placa ulamki grosza za klikniecie, wtedy rzeczywiscie gra nie jest warta swieczki. ale dziennie poklikac na te ok. 30 groszy to nie jest wielka robota? zreszta czasem masz mniej, czasem wiecej, a do tego platne zadania i platne kliki. Linki otwieraja sie szybciutko i wszystko masz wylozone w co klikac, nic nie musisz szukac, wystarczy klikac. Nie szkoda ci czasu na kafe to i w to ci nie bedzie szkoda sie bawic. Ja na to poswiecam doslownie 15 minut co wieczor w trakcie przzegladania innych stron, naprawde to nie jest zadna harowka ani tez straszny pochlaniacz czasu:D Sprobuj z linka ktory podalam to sie przekonasz, bo moze trafias gdzies kiedys na jaks inna strone.

u mnie placa conajmniej 1 grosz za linka relamowego, czasem 2 grosze, za platne zadania jest stawka od 50 groszy do 100 - 200 gr

minimalna wyplata na konto jest od 30 zl, ta kwaote mozna wbrew pozorom szybko uzbierac poswiecajac na klikanie kilkanascie minut dziennie.

Gość do bobaskowa -powiedz cos
wiecej . Co mam zrobic ? Wejsc na link w twojej stopce i tam sie zarejstrowac ? Trzeba podawac jakies swoje konto czy jak ?

Musisz wejsc w linka jest w mojej stopce. Tam na gorze bedziesz miala pole "zarejestruj sie". Musisz podac adres email. i zaczniesz otrzymywac linki reklamowe. Ale najlepiej logowac sie codziennie na stronie centrum reklamy i tam masz skrzynke pocztowa z wszystkimi linkami a pod spodem platne kliki i platne zadania i bedziesz miala wszystko w jednym miejscu, bedziesz miala szybszy dospep do wszystkich klikow :) ja np. nie korzystam z emaila z ktorym sie zarejestrowalam, tylko loguje sie na ich strone. mozesz zalozyc emaila nowego specjalnie do rejestracji (polecany na gmail lub o2) z ktorego nie bedziesz musiala korzystac potem.

Gość dzięki ale zarejestrowałam
się bez twojego loginu bo po co masz jeszcze na mnie żerować

aha , dzieki , a powiedz czy trzeba przebywac na terenie Polski , czy mozna byc wszedzie ? I czy trzeba podawac swoje np konto bankowe ? I jakie sa te zadania ?

Wiec tak: na terenie Polski nie musisz przebywac. Wyplaty sa albo na konto bankowe, albo na pay pal. A platne zadania sa rozne, ja ich nie robie ja tylko klikam ale ogolnie np. ostatnio trzeba bylo kliknac w jakas stronke na facebooku ze sie ja lubi. A do poprzedniczki: rejestruj sie jak chcesz. Mozesz bez mojego linka. A mozesz z mojego linka i wcale nie bede na tobie zerowac, bo ty i tak dostaniesz tylko to co sama wyklikasz. JA ci nic z tego nie zabiore, nie boj sie! Zrobisz jak zechcesz, chociaz byloby milo, gdybys zarejestrowala sie przeze mnie, chocby przez to ze spedzilam tu troche czasu opisujac zasady dzialania tej strony. Tobie i tak nic z tego nie ubedzie :) A ja dostane bonusy. Pozdrawiam!

dzieki za informacje , wlasnie nad tym mysle . Sorry ,ze cie mecze , ale czy to naprawde takie ciezkie w sensie ,ze sie naklikasz a nic z tego nie ma ? Czy warto sprobowac?

Zalezy na co liczysz, bo jesli na jakies szybkie duze pieniadze to rzeczywiscie nie warto, bo tu sie zbiera ziarnko do ziarnka w doslownym znaczeniu, czyli grosz do grosza, ale ciezka robota to nie jest, nie jest to w zaden sposob skomplikowane no i przy codziennym korzystaniu z serwisu idzie ta minimalna kwote uzbierac szybciej niz moznaby przypuszczac. To jjest bardzije forma dorobienia paru zl niz forma zarobkowa. Np. czesc ludzi klikaja do uzbierania minimum 30 zl i doladowuja sobie za to telefon zamiast wyplacac na konto bankowe.. Jak nie sprobujesz to nie przekonasz sie czy ci sie to spodoba czy nie. A ryzyka nie ponosisz.

ok,wielkie dzieki :-)

Gość JA POLECAM
METODĘ W KTÓREJ PŁACĄ MNIE MNIEJ NIŻ 1ZŁ! Za zarejestrownanie się z tego linku http://q1q.pl/z8dge otrzymasz 20zł za kolejne zadania po kilka zł za zadanie.

Gość hj,fj
mam taki epytanie; czy dostajecie jakieś pity do tych pieniędzy? czy rozliczacie sięz tego?

Gość do bobaskowa
ja się chyba zarejestruję, weszłam w ten link w Twojej stopce i wystarczy, że zrobię zarejestruj się ? maila na gmail nawet jakiegoś mam, którego nie używam, i to wystarczy ? konto paypal mogę założyć osobne bo mąż ma jedno ale nie chcę podawać jego.

Gość kwota wolna od podatku to coś
koło 3000zł

Gość kwota wolna od podatku to coś
rocznie

Gość up podbijam
może jeszcze ktoś się wypowie ? sporo tego w necie jest ale skąd wiedzieć która oferta jest prawdziwa ? dziewczyny piszcie !!! :)

Gość nkln;ln,
mózg sobie głąbie otwórz i skończ z tym spamem

Gość jak sie wyglada mlodo to
spadaj z ta lichwa

Gość patuska28
ja sie zapisalam do jednego i drugiego polecanego przez was portalu ;) zobaczymy czy cos z tego bedzie :) przydaloby sie cos dorobic, bo obecnie poszukuje pracy :(

Gość nkln;ln,
jbjb

Gość laiik...
emilka czy podalas swoje konto bankowe? czy napewno takie ujawnianie jest bezpieczne?

Gość kacper123456789
Witam !!! Jeśli chodzi o ten temat to chcę bardzo polecić http://pasywny-dochod-ze-sprzedazy-poradnikow .interkursy.pl/p/20242/ ten kurs jest tani a mi juz pomógł moze nie mówimy o 5.5 tysiąca ale tysiąc da się zarobić jeśli się tylko chcę, a to chyba dobry wynik jak na siedzenia przed kompem polecam !!!!!!!!!!!!!!!! i zapraszam do kupna