Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violek133

Mamy adopcyjne

Polecane posty

nie muszę wystarczy że poczytam takich wypowiedzi i już wiem kto pisze debil jak nic

Gość ---STOP---STOP---STOP---
CZY MOŻECIE SKOŃCZYĆ ?!!!!!!!!!!! To jest tradycyjne forum do cholery ! Tu przychodzą normalni ludzie a wy musicie prowokować ? Nie macie forum dla adoptowanych dzieci i kobiet adoptujących ? Po co robicie zamieszanie ??????????? Przecież tu nie będziecie o tym gadać bo tu przychodzą normalni ludzie !!!!!!!!!!!!

violek123 nie masz dzieci przypadkiem ? Może trzeba się nimi zająć co ?!!!!!!!!!!!!!

Gość Homossssssssus Erectus
popieram :) czas odejść

Jestem adopcyjną mamą i szlag mnie trafia jak czytam takie wypowiedzi jak od hoooomusa

Gość yllllllfd
chodzilam do klasy z panna z domu dziecka ojciec zadźgal matke nozem i siedzial dożywocie

Uciekam z tego forum ,chciałam pogadać z adopcyjnymi mamami a wdałam się w pyskówki nie taki był mój cel

Gość h..alink..a
mam do was pytanie, czy wstydzicie się tego że nie jesteście 100% kobietami że nie możecie urodzić ? jak się z tym czujecie ? :-O

STOP!

Gość Homossssssssus Erectus
przepraszam :-O

Naprawdę jesteście popierdoleni żałuje że tu przyszłam debile bez rozumu chuj z wami

sorry, ale dłużej nie pogadamy, bo udzielam się w temacie małej madzi gdzie bronię Katarzyny W :classic_cool:

Gość edytaaaaaaaa.....22
a czego tam bronisz ? ;) Kasia ma już ochronę i zaczyna nowe życie :)

Gość takie zycie do dupy
Moj sasiad byl adoptowany jak byl niemowlakiem.Fajny chlopak byl z niego,zawsze lubil sobie golnac i mial troche problemy z nauka potem ozenil sie i zaczal popijac wiecej. Matka usilowala mu wytlumczyc ze ma male dziecko i nie czas na popijawki a ten jej wykrzyczal ze co sie wtracasz, nie jestes nawet moja matka! Rece opadaja. Jego biologiczni rodzice to ochlapusy jakich malo dlatego zabierali im dzieci.Chyba z 7 jak sie nie myle. Znam tez dziewczyne jest taka troche uposledzona umyslowo i urodzila juz z szostke dzieci zrobionych z podobnymi okazami zazwyczaj na libcjach.Pierwsze dziecko z nia zostalo ale widac bylo ze to dziecko jest opoznione, potem tego malucha jej zabrali a reszta to juz do adopcji od razu szla. tak ze ja na adopcje bym sie w zyciu nie zdecydowala. Podziwiam jednak mamy ktore sie na to zdecydowaly.

Gość doświadczony OLO
ja znam chlopaka co matce staruszce dom spalił :( matce adopcyjnej, chyba dostala potem mieszkanie komunalne ale umierała w nędzy, to są chorzy ludzie z zaburzeniami

Gość jateztakchce
Podziwiam mamy adopcyjne i biologiczne też...