Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Gość gdfsdf
codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

Gość purchella domin
Sorki, nie bylo tego pytania :)

Gość gdfsdf
noxa wyglada jak 16 latka a ty kwiat poznanski po tej ciazy juz pewnie jak styrana 40 :D:D

Gość opiopi
purchella domin - przecież pisałam do shizuki. Bo w czym tkiw jej głupota to chyba tłumaczyć nie trzeba :)+

Gość YOOOOOOOOOOOOO
noxa to tłusta świnia. bleeee kurva wyrzygałabym się na ciebie tłusta macioro.

nie jestem les, bi, ani nic wiec daj spokoj :P oj biedny kwiatku, co cie czeka, masakra. brrr... wspolczuje na maxa, nie chcialabym byc na twoim miejscu.

Gość gdfsdf
ja dotad nie ruszalam zonatych ale jak widze jakie puste maciory rozrodcze tu siedza to chyba zaczne :D

Gość mireczkaa
mnie brzydzą żule pod sklepem :) Sama jestem matką i nie wyobrażam sobie dlaczego ktoś miałby sie mnie brzydzić...Zreszta czy ja mam "matka" na czole wypisane?? :):) Mąż który ze mną rodził sie mnie nie brzydzi, a jakies obce baby by sie mialy brzydzic? Smieszne!

Gość gdfsdf
codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich.

ty mi figurki chyba zazdroscisz, bo odkad wrzucilam foto tylko o tym piszesz :) baba tez mi nie bedzie grzebala, to miejsce jest tylko dla umilowanego, kochanka. nie dam pociac, grzebac, szyc, wklowac i kij wie co jeszcze.

Gość gdfsdf
kwiatek sie najbardziej wkurwia bo czeka ja tlusta dupa pelna roztepów :D ale juz odwrotu nie ma :D

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA JAK TY SIE NIE WSTYDZISZ TAKIEJ WIELKIEJ DUPY POKAZYWAC? I Z TAKIM RYJEM CHODZIC PO ULICY? TŁUSTA LOCHO.

Gość sanitariuszka marusia
przez kilka lat pracowałam w szpitalu, dobra rada, nie zmuszajcie swoich facetów do uczesniczenia razem z wami w porodzie wielu facetów nabiera do swoich kobiet obrzydzenia

wszystkie kolczyki trzeba zdjac zeby w amoku sobie nie powyrywac, z bolu-Shizuka Hiou-kto ci naopowiadał takich bzdur?na prawdę CIEMNOGRÓD a dlaczego do każdej operacji nie można mieć biżuterii?ja pierdole poczytaj trochę a nie wypisujesz pierdoły

nox zobaczymy na starość (o ile dożyjesz) czy będziesz miała się do kogo odezwać :D

ja tam mialam jednego zonatego i dzieciatego, zonka mu zbrzydla, jakos sie nie dziwie. milosc nie wybiera :)

Gość Anielica Piekielna
:( będę sobie robiła dobrze patrząc na Twoje zdjęcie Noxelio

Gość gdfsdf
Często nocami przy pełni księżyca zakradam się do kaczych legowisk przy pobliskiej osiedlowej sadzawce.Wyszykuję puste legowiska i układam się tam uprzednio ubrany w płaszcz przeciwchemiczny OP-1 oklejony kurzymi wysmarowanymi kaczym łojem dla utrzymaia zapachu piórami i błony pławne zrobione z gumowych rękawic zakupionych w biedronce.Oczekuję tak ubrany na upragnioną ekstazę ,którą będzie zaproszenie do stada i odlot do ciepłych krajów na zimę...

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA TEN KOCHANEK TO TWOJ PES CZY TATA? TŁUSTA MACIORO!!!! hA HA HA HA H A ONA SIE UWAZA ZA SZCZUPŁĄ... KURVA TY TŁUSTA LOCHO. JAK [ISZESZ ZE SZCZUPŁA JESTES TO ZWYCZAJNIE OBRAZASZ SZCZUPŁYCH LUDZI. TY TŁUSTA DZIFKO.....

Gość gdfsdf
a a potem takie wyrzute i zurzyte maciory łaza po programach typu "ewa drzyzga" czy "miasto kobiet" lub" labedziem byc" i rycza nad obrzydliwym pociazowym cialem :D

baba tez mi nie bedzie grzebala, to miejsce jest tylko dla umilowanego, kochanka.Shizuka Hiou-nawet nie wiesz a możesz być chodzącą kiłą lub rzeżączką -bleeeeeeee

polozna, a wiec zadne bzdury, a moja kumpela tez sciagala. a do kogo maja sie odezwac starzy, ktorzy dzieciaki widza raz na ruski rok bo tak najczesciej jest? bede jak oni, znajomi, facet, rodzenstwo i tyle. teraz z reguly bachory za granica a starszy siedza w polsce sami.

Gość gdfsdf
uwielbiam zostawać po zamknięciu w pobliskiej biedronce i niczym polujący kot wyszukiwać między półkami tej jedynej z moim przysmakiem w postaci draży kokosowych.Momentalnie z małego kotka przeistaczam się w prawdziwego dzikiego lwa kiedy rozpruwam jedno po drugim opakowania z drażami.Lecz niestety zdarza się że po ciemku nie rozpoznaję kiedy to perfidne kierownictwo sklepu zamiast moich ulubionych draży daje na półki jakieś podróbki z cyferką 1...i gdy zajadam łapczywie jedna po drugiej objawia się u mnie zwierzęca nienawiść,która eksploduje ze mnie w postaci tychże draży upchniętych uprzednio w odbycie jedna po drugiej i wystrzeliwanych salwami w sufitowe lampy...

Gość YOOOOOOOOOOOOO
NOXA TO TŁUSTA LOCHA.