Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsdf

jestem kobieta i brzydza mnie kobiety w ciazy oraz matki

Polecane posty

Dziunia, dziękuję. Ty masz piekne włosy. Lev, raczej bedzie ciezko, widac ze popytu na ciebie nie ma zbytnio 🖐️

JAK TO CO TWORZY. HISTORIE DZIWNEJ TRESCI. RUCHA SIĘ ZA KASĘ, ALE W ŻYCIU NIE ROZŁOŻY NÓG PRZED GINEKOLOGIEM BO ONA NIE ROZKŁADA NÓG PRZED NIEZNAJOMYMI. CZYLI JAK CHCESZ JA POZNAC TO DAJ JEJ 500 TO ROZŁOŻY NOGI. ŻENADA I HIPOKRYZJA...

Gość troche mi tu hipokryzją zalatu
skoro nie interesuje Cię ich prywatne życie ok, ale dlaczego interesuje Cię życie matek, dzieci, kobiet w ciąży - co Cię obchodzą? nie są gwiazdami, więc można je zwyzywać, opluć, tak? hipokrytka !

NOXA SAMA JET GWIAZDĄ- ROZGWIAZDĄ. PSEUDONIM ARTYSTYCZNY- "NOXELIA - RUCHAM SIĘ ZA KASĘ, ALE NÓG NIE ROZKŁADAM PRZED NIEZNAJOMYMI"

ja tylko pisze prawde jak to wyglada i dziwie sie, ze nikt z tym nic nie robi. ale na dluzsza mete wole pomagac zwierzetom, uwierz. ja dzieciakow nie chce, wiec zyje po swojemu :) licze na to, ze wkrotce zaniknie mi tez okres :) 🖐️

pomarańcz ona co chwile wali hipokryzją, poglądy zmienia co parę dni :D a taka z niej artystka jak z koziej d... trąbka :P

gdfsdf CHYBA LUBI TŁUSTE MACIORY Z SYFAMI NA RYJU. JAK TY ZARAIASZ NIBY TE TYSIĄCE JEDNEJ NOCY TĄ SWOJĄ TŁUSTĄ DUPĄ.

jak można pisać o kobietach w ciąży że są kurwami,jak można życzyć poronienia czy śmierci-na nią to już określeń brakuje

Shizuka Hiou-bardziej prawdopodobne że zanika ci już mózg(są na to dowody)

jest roznica miedzy badaniem lekarskim przez nbyle kogo, a kochankiem, sprawdzonym, chemia, magia i te sprawy, wiekszosci z was obce :D 🖐️

NOXA JAK CIE ZAMNKĄ W PSYCHIATRYKU TO SCHUDNIESZ TROCHE NA SZPITALNYM WIKCIE. TYLE, ŻE NIE ZAROBISZ ZA DUZO ROZŁADAJĄC GIRY. TŁUSTA KUREVKO.

no widzisz, jednak taka tlusta nie jest... poza tym nie zajmuje sie prostytucja, mylisz pojecia i sytuacje. zreszta dla polaczkow wszystko jest dziwkarstwem oprocz malzenstwa :D

Shizuka Hiou jest roznica miedzy badaniem lekarskim przez nbyle kogo, a kochankiem, sprawdzonym, chemia, magia i te sprawy, wiekszosci z was obce PISAŁAM WCZEŚNIEJ POTRAFISZ POPRAWIĆ HUMOR

lev nie widzial ani jednego mojego wiersza, ktore sa mocno komentowane, ale ocenia, zalosne. mam dosc teh pustej dyskusji 🖐️

wawcia powraca6969 musisz poczytać koniecznie jej wypociny na różnych topicach wtedy zrozumiesz

NOXA PROSTYTUCJA TO ROZKŁADANIE NÓG ZA KASĘ A TO CZY ROBISZ TO POD LASEM CZY W DOMU CZY W HILTONIE NIE MA ZNACZENIA. KURVA ZOSTANIE KURVĄ I TYLE.

Shizuka Hiou -> fakt, nie widziałem ale ktoś kto jest artystą i pisze dobre wiersze nie boi się ich pokazać opinii publicznej. poza tym zwracam uwagę na opinie innych o twoich wierszach ;]